Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019 | Promosi Disember 2019 Shaklee dengan harga ahli secara pendaftaran percuma bagi set asas dan set lengkap.

Promosi Jom Shaklee untuk Set Hamil Shaklee bermula dari 1 Disember 2019 sehingga 29 Februari 2020. Set asas dan set lengkap bagi Set Hamil Shaklee ialah multivitamin Vitalea, B-Complex, Vita-C Plus, Ostematrix, Omega Guard dan ESP.

Set Hamil Shaklee akan membantu ibu hamil yang kerap mengalami masalah berikut

1. Peningkatan hormon progesteron
Hormon ini akan meningkatkan perasaan mengantuk pada ibu hamil. Selain itu, ibu akan sering merasa mengantuk dan ia turut menjejaskan tidur ibu mengandung kerana sering buang air kecil.

2. Tenaga hilang sepanjang hari
Alahan atau disebut sebagai morning sickness berlaku sepanjang hari kepada ibu mengandung. Mual dan muntah yang keluar akan turut mengurangkan tenaga ibu.

BACA Multivitamin meningkatkan tenaga

3. Perasaan cemas buat ibu tertekan
Emosi yang tidak stabil akan mempengaruhi fizikal ibu mengandung. Mereka sering berasa tertekan dan cemas. Antaranya bimbang dengan persiapan untuk menjadi ibu, tentang kehamilan dan pembesaran janin. Untuk itu ibu hamil perlu mengatasi ketakutan ini daripada berlanjutan bimbang akan menyebabkan tekanan.

4. Kurang zat besi
Salah satu sebab ibu keletihan mungkin disebabkan masalah anemia atau kekurangan zat besi. Bagi mengetahui kekurangan zat besi ibu perlu membuat pemeriksaan darah pada trimester pertama, kedua dan trimester ketiga.

BACA Hamil Dengan Anemia HB Darah Rendah

5. Penambahan beban
Terutama pada usia kehamilan memasuki trimester ketiga. Ibu akan sering berasa letih sebagaimana dialami pada trimester pertama. Ia akan menjadi semakin teruk apabila bertambahnya berat bayi dan juga berat badan ibu.

Ibu mengandung harus berhati-hati dalam pengambilan sebarang ubat-ubatan untuk sebarang masalah ketika mengandung. Ini kerana sesetengah ubatan menyebabkan kecacatan dan komplikasi semasa melahirkan.

Contohnya salap topikal iaitu ubat yang disapu ke kulit berbanding ubat yang ditelan kerana mempunyai risiko diserap ke dalam saluran darah ibu berkenaan serta halangan uri bersilang.

BACA Perbezaan Produk Shaklee

Kami mencadangkan ibu mengandung mengambil produk yang selamat untuk ibu mengandung. Ibu mengandung digalakkan untuk memilih suplemen yang terhasil daripada bahan organik bebas bahan kimia dan semulajadi. Paling penting tiada tambahan bahan kimia dan berstatus Halal.

Shaklee sanggup melakukan lebih 350 ujian untuk menyaring bahan tercemar, logam berat yang membahayakan, racun serangga, sisa pelarut, kehadiran radiasi dan pencemaran mikrob.
Setiap tahun Shaklee akan menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti produk untuk memastikan produknya selamat digunakan.

Set asas dan set lengkap Set Hamil Shaklee mengandungi

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
1. ESP
🌷 Protein soya. Ia penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi di dalam kandungan.
🌷 Protein paling penting dalam pembentukan organ-organ, tisu. Kekurangan protein menyebabkan pertumbuhan terbantut, otot lembit, sembelit, imun rendah dan mudah dijangkiti penyakit.
🌷 Jika mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik.
🌷 ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik

2. B-Complex
🌷 Membekalkan kesemua lapan vitamin B yang seimbang untuk menguatkan tubuh anda, melengkapi jurang nutrisi vitamin B.
🌷 Membekalkan asid folik. Pengambilan asid folik yang mencukupi telah terbukti dapat mengurangkan risiko wanita daripada melahirkan bayi yang mengalami kecacatan otak atau saraf tunjang.
🌷 Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil.
🌷 Vitamin B6 yang terdapat dalam B-Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil.
🌷 Vitamin B bantu menukar makanan yang kita ambil seperti Lemak, karbohidrat, gula & protein kepada tenaga. Sekaligus membantu mengurangkan masalah letih dan lesu.

3. Vitalea With Iron Formula
🌷 Memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.
🌷 Merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’.
🌷 Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah.

4. Sustained Release Vita-C
🌷Vitamin C merupakan vitamin ‘mudah larut air’. vitamin C shaklee mempunyai teknologi “Sustained Release” di mana dengan adanya teknologi ini, hanya 100gram vitamin C akan dilepaskan setiap 1jam.
1 biji Vita-C Shaklee mempunyai 500gram vitamin C.
🌷 penguat imuniti tubuh melawan penyakit, menjaga kapilari darah dan membantu penghasilan kolagen dalam badan.

5. Ostematrix
🌷 Diformulasi dengan kalsium, vitamin D, magnesium dan empat nutrien pembina tulang untuk membantu menjaga tulang dan gigi yang kuat dan sihat.
🌷 Tablet kalsium. Ia juga mengandungi vitamin D dan Magnesium.
🌷 Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari.

6. Omega Guard
🌷 Membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.
🌷 Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan serta meningkatkan imune bayi dan elak eczema selepas kelahiran bayi.
🌷 Membantu mengelak kenaikan berat mendadak masa hamil. Ambil setiap hari untuk kawal kenaikan berat supaya tak kena tahan Wad bila over wieght.

Cara Makan Set Hamil Shaklee seperti dalam gambarajah. Untuk cara makan yang lebih efisen, kami akan berikan selepas pembelian.

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee telah banyak membantu para ibu hamil seperti di bawah

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Bagi membantu ibu hamil di dalam proses kehamilan, ada promosi menarik Set Hamil Shaklee sepanjang bulan Disember ini.

Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Set Hamil Shaklee Testimoni, Cara Makan dan Harga 2019
Harga Set Hamil Shaklee 2019

Promosi Shaklee Disember 2019 bagi set hamil Shaklee
Diskaun 30% daripada harga pasaran
Free pendaftaran ahli Shaklee
Free postage stok dari HQ Shaklee

Harga asal RM547.88
Harga promosi gempak RM438.30

Jika berminat dengan set hamil Shaklee, hubungi kami untuk terus dapatkan harga promosi ini.


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

8 ulasan:

  1. Pernah cuba consume ESP je. Suka rasa sedap dan khasiat bagus.

    BalasPadam
  2. anak buah sy pun consume produk Shaklee nii

    BalasPadam
  3. adik saya consume produk shaklee masa peknen dah lepas beranak, sampai dia pun jadi pengedar shaklee , kakak nya ni kadang bila ada offer tumpang sekaki jugak

    BalasPadam
  4. Bagusnya ada offer set mcm ni sbb memudahkan dan menjimatkan buat ibu2 mengandung. Shaklee mmg produk yg dipercayai.

    BalasPadam
  5. byk gak rakan mama yg guna mmg bagus

    BalasPadam
  6. dulu2 zaman akak mengandung tak de lah kot benda2 ni. kalau ada makan juga kot.

    BalasPadam
  7. pernah consume shaklee ni tapi hat set selepas bersalin..mmg terbaik shaklee

    BalasPadam
  8. bagus ada set hamil begini...


    memastikan kesihatan ibu dan anak terjaga

    BalasPadam