Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023

Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023
Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023


Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023 | Life Shake Elderberry Protein Soya Shaklee merupakan hidangan protein, kalsium, serat, vitamin dan mineral dengan tambahan ekstrak Elderberi untuk perlindungan.

Promosi Januari 2023 Eldeberry Life Shake Shaklee beli 1 tong free 1 tong.

Elderberi merupakan SUPERFOOD (makanan luar biasa) serta penjana nutrien yang kaya dengan fitnonutrien.

Life Shake Elderberry Shaklee kaya berkrim dan sangat lazat dengan sistem pemanis baharu iaitu RebM. 

Life Shake Shaklee dapat membantu meningkatkan tenaga, memberi rasa kenyang yang lebih lama, membantu mengekalkan berat badan yang sihat dan menyokong kesihatan secara menyeluruh.

Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023
Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023


Kelebihan Life Shake Elderberry Shaklee

✔️ Ada 16g protein (Matcha) dan 20g protein (Elderberry) untuk setiap hidangan
✔️ Mengandungi multivitamin untuk topup nutrisi yang tak cukup dalam badan
✔️ Perisa Elderberry dan Matcha
✔️ Sesuai untuk Proses pencernaan dan penghadaman

Siang ambil elderberry Life Shake Elderberry sebagai sarapan pagi.

Cara nak bancuh protein Shake ni pun senang sangat. Tuang sahaja serbuk protein ke dalam shaker Shaklee, masuk air sejuk lepas tu shake sampai lah sebati dan sedap untuk diminum.

Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023
Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023



Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee


Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023
Life Shake Elderberry Shaklee Buy 1 Free 1 Promosi Januari 2023


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


Teruskan Membaca

Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150

Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150
Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150

Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150 | Harga ESP Shaklee ahli member baru Januari 2023 hanya RM150 untuk 2 tong dengan free membership dan free postage ke seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.

Promosi 2 tong RM150 ESP Shaklee dengan free membership dan free postage ni bermula dari 1hb Januari 2023 sehingga 31hb Januari 2023.

Harga asal ESP Shaklee setong RM173 bagi bukan ahli dan RM139 bagi ahli sedia ada.

Tapi sempena new year tahun 2023 kali ni, Shaklee nak bagi potongan harga jimat kat korang yang masih belum jadi ahli member Shaklee.

2 tong ESP Shaklee dengan hanya RM150 sahaja

Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150
Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150

7 kebaikan ESP Shaklee

✔ ESP Shaklee membekalkan amino 9 asid perlu.
✔ 25g protein soya sehari memberikan kesan penurunan kolesterol darah.
✔ Dibuat daripada Non-GMO protein soya. Tidak diubah genetik soya

➊ Tenaga
Hanya 110kcal setiap hidangan ESP Shaklee, memberikan korang tenaga berpanjangan dan rasa kenyang sambil mengekalkan berat badan yang sihat.

➋ Protein
ESP Shaklee membekalkan 14g protein dalam setiap hidangan yang bersamaan dengan 2 biji telur atau daging tanpa lemak sebesar tapak tangan.

➌ Lemak
Hanya 1g lemak tanpa lemak trans.

➍ Vitamin B
• Niasin
• Asid Pantotenik
• Thiamin
• Riboflavin
• Vitamin B6
Membantu memecahkan lemak serta menukar lemak dan karbohidrat kepada tenaga.

➎ Kalsium
ESP Shaklee membekalkan 500g kalsium dalam setiap hidangan iaitu separuh daripada jumlah yang disarankan untuk keperluan harian.

➏ Kolesterol
Tidak mengandungi kolesterol untuk mengekalkan paras kolesterol korang.

➐ Zat Besi
Menyokong pembentukan sel-sel darah merah.

Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150
Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150


2 tong ESP Shaklee dengan hanya RM150 sahaja

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150
Promosi Januari 2023 ESP Shaklee Harga Ahli 2 Tong RM150



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir

Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir
Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir

Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir | Ruam teruk kulit muka dan badan bayi baru lahir akhirnya hilang bagai tiada apa pernah terjadi. Padahal sebelum tu ruam bayi sangat teruk merah menyala kulit.

Itulah yang terjadi kepada anak buah Kak Zai sendiri, Raysha namanya.

Masa baby, kulit Raysha sangat sensitif, ruamnya merebak teruk sampai berair berdarah darah bila anak tak sengaja garu. Dah pergi banyak klinik, cuba macam macam ubat, habis ribuan ringgit tapi tetap tak ada perubahan.

Ibu mana yang tak susah hati?
Ibunya tanya Kak Zai, Shaklee boleh bantu ke?

Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir
Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir


Kak Zai sarankan tambah nutrisi baik dalam pemakanan Raysha setiap hari, kita bantu improve skin Raysha dari dalam pula.

Dalam Meal Shakes, kaya protein dan serat, ada 19 jenis vitamin dan mineral, sangat berkhasiat membantu pertumbuhan dan perkembangan tubuh anak-anak dan kita!

Meal Shakes Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.

Lactalbumin ni pula bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke peringkat orang dewasa.

Kebiasaanya ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir
Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir

Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir
Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir


Selain tu, amalan sapu krim berasaskan bahan organik semula jadi (bukan sintetik dan bukan steroid) pada kulit juga membantu dari luaran. Ya, bukan anak saja, kita pun boleh. 

Cuba bertukar pada Herbal Blend krim pelbagai guna Shaklee.

Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir
Krim Ubat Sapu Ruam Kulit Muka Merah Gatal Bayi Baru Lahir


Kandungan Herbal Blend krim Shaklee

1. Sage
Merangsang pembaharuan sel kulit. Meningkatkan peredaran darah. Mengandungi antioksidan yang melawan radikal bebas pada kulit. 

2. Rosemary
Kaya dengan Vitamin C. Mengurangkan kedutan.

3. Horse Chesetnut
Atau nama lain, buah berangan. Anti radang, mengurangkan bengkak dan lebam pada kulit.

4. Yarrow
Bersifat antiseptik dan anti-radang. Baik untuk luka terbakar alahan kulit dan bengkak.

Sebab tu biiznillah dalam masa 2 minggu sahaja, luka luka ruam di wajah comel Raysha hilang!

Leganya hati seorang ibu…


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud

Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud
Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud

Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud | Kencing tak lawas, Urinary incontinence adalah masalah hilang kawalan terhadap pundi kencing berlaku kepada sesiapa dan semakin kerap mengikut faktor usia.

UTI atau Urinary tract infections atau dikenali sebagai jangkitan kuman pada pundi kencing.

Bila terkena kencing kotor atau UTI ni, biasanya pesakit akan

❇️ sakit atau rasa pedih ketika membuang air kecil
❇️ sakit di bahagian pelvis, bahagian bawah abdomen, bahagian bawah belakang anda atau di bahagian sisi badan (kebiasaannya hanya sebelah)
❇️ kencing tidak lawas
❇️ menggeletar
❇️ kenaikan suhu badan
❇️ rasa sejuk dan panas berselang seli
❇️ loya dan muntah
❇️ kerap ke tandas
❇️ tidak dapat mengawal kencing
❇️ air kencing berwarna keruh, berdarah atau berbau
❇️ perubahan kuantiti air kencing (berkurangan atau berlebihan)

Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud
Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud


Antara Tips bila mengalami simptom UTI,
✅ minum air secukupnya
Pastikan minum sekurang-kurangnya 7 gelas air kosong sehari. Pengambilan air yang mencukupi akan membantu badan melawan jangkitan
✅ Mencuci kemaluan dari bahagian depan ke belakang, bukan sebaliknya
✅ Jangan tahan kencing
✅ Buang air kecil selepas bersama suami
✅ Pakai seluar dalam dari kain cotton & longgar
✅ Air barli

Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud
Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud


Selain itu, terdapat cara alternatif untuk atasi kencing tak lawas antaranya seperti pengambilan suplemen yang tinggi anti kulat dan anti radang. Ia sangat membantu mengawal jangkitan menjadi lebih teruk serta bantu melawaskan air kencing.

Suplemen Shaklee adalah sepenuhnya dari sumber semulajadi dan terbukti selamat secara klinikal.

Jom ketahui suplemen yang sesuai untuk atasi Masalah Kencing Kotor daripada Shaklee. Set UTI @ Kencing Tak Lawas terdiri daripada 3 jenis vitamin iaitu Zinc Plus, Vit C dan Alfalfa Complex.

Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud
Kencing Tak Tidak Lawas Lelaki Wanita Shaklee Petua Maksud


Zinc Plus – membantu pemulihan saluran urinari dan menghalang infeksi berlarutan dan mengembalikan daya ketahanan.

Alfalfa Complex – bersifat antikulat dan membantu lawaskan kencing serta meneutralkan asid dalam badan

Vita C – mengurangkan asid dalam air kencing dan membantu meneutralkan secara semulaladi serta meningkatkan imun badan.

Dapatkan ๐’๐„๐“ ๐”๐“๐ˆ @ ๐Š๐„๐๐‚๐ˆ๐๐† ๐“๐€๐Š ๐‹๐€๐–๐€๐’ ni daripada saya & dapatkan bimbingan ๐—–๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐—ฎ๐—ป yang eksklusif daripada saya.

Hubungi saya untuk order & konsultasi melalui link di bawah

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022

Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022
Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022

Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022 | Meal Shakes Shaklee produk semulajadi sumber protein berasaskan susu yang tinggi. Sumber protein dalam Meal Shakes sepenuhnya daripada susu kering tanpa lemak.

Meal Shakes Shaklee dihasilkan daripada sumber semulajadi seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya (Non-GMO), soy lecithin, lactalbumin.

Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022
Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022


Lactalbumin adalah bahan yang terkandung dalam susu yang diperolehi daripada whey (dadih). Ia mengandungi protein yang berkualiti tinggi dan mudah diserap ke dalm sistem tubuh.

Meal Shakes Shaklee kaya dengan 19 vitamin utama, protein, serat dan mineral serta kalsium yang penting untuk khasiat yang diperlukan tubuh setiap hari.

Anak-anak yang kurang berselera dan memilih makanan digalakkan mengambil Meal Shakes Shaklee yang mengandungi Asid Folik, Biotin, Kalsium dan Magnesium yang dapat membantu tambah selera makan sekaligus membantu membina tulang dan sel-sel dalam proses tumbesaran yang sihat.

Meal Shakes Shaklee mengandungi vitamin A, C, E, Zink dan Selenium, vitamin B Complex, Zat Besi dan Kuprum yang membantu membentuk sel darah merah yang sihat.

Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022
Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022


Andai kata ada di kalangan kalian yg masih was-was nak beli Meal Shakes, sebab…
- takut tak sesedap ESP
- takut tak serasi sbb Meal Shakes ada protein haiwan
- tak suka rasa vanila
- tak tahu nak tukar susu anak atau tak

Inilah masanya untuk cuba Meal Shakes dengan hanya RM5!!! Yaaa RM5!!!

Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022
Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022


Purchase With Purchase belian produk Shaklee lebih kurang RM250 atau 70uv point, korang terus layak untuk beli Meal Shakes harga runtuh RM5 sahaja.

Contoh pembelian RM250 ialah seperti 2 tong ESP

Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022
Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022

Pembelian 70uv point yang lain contohnya ESP dan Cleanser Youth Shaklee

Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022
Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022
Meal Shakes Soya Shaklee Harga RM5 PWP Promosi Disember 2022



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022

Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022
Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022

Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022 | Promosi beli 1 percuma 1 untuk sunscreen Youth Skincare Shaklee SPF 50 yang berfungsi juga sebagai moisturizer, krim siang, sunblock dan juga primer base mekap.

Age Defence Moisturizer SPF 50 daripada Youth Skincare Shaklee berfungsi sebagai 3 dalam 1

Bertindak sebagai sunscreen, pelindung SPF 50 dan sebagai moisturizer.

Kalau korang selalu kata leceh nak beli satu sunscreen, satu SPF 50 & moisturizer! Jadi korang patut dapatkan moisturizer SPF 50 daripada Youth Skincare Shaklee.

Moisturizer Youth SPF 50 juga sesuai sebagai base makeup untuk bagi mekap nampak licin & glowing.

Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022
Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022


Siapa yang perlukan Moisturizer SPF 50?
๐Ÿ’ž Kulit kering kusam.
๐Ÿ’ž Terdedah cahaya matahari.
๐Ÿ’ž Yang tak guna skincare full, gunalah mosturizer saja. Supaya kulit tak terlalu perit dengan UVA dan UVB.
๐Ÿ’ž Untuk muka yang sudah ada tompok hitam jeragat sikit sikit. Takut jadi makin banyak.
๐Ÿ’ž Yang bekerja di bawah aircond supaya kulit tidak kering. 

Moisturizer SPF 50 Youth Skincare
Mudah meresap pada kulit dan tak nampak putih pun. Elok blend dan serasi dengan kulit. 
Larut dalam air, jadi kita tak payah nak guna makeup remove atau cleanser untuk tanggalkan sebelum solat. 

Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022
Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022


Moisturizer SPF 50 Youth Skincare ialah Broad Spectrum. Apa benda Broad Spectrum ni?

Sebenarnya ada 2 jenis sinar UV yg boleh rosakkan kulit kita iaitu:
➡️ UVA : menyebabkan penuaan yang mendatangkan kedutan & age spot
➡️ UVB : membakar kulit & menyebabkan kulit gelap

Kalau muka kita terdedah kepada UVA & UVB secara keterlaluan, untuk kesan jangka panjang ianya boleh menyebabkan kanser kulit.

Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022
Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022

Hanya Sunblock dengan Broad Spectrum yang boleh memelihara kulit muka kita daripada dua UV nih dan susah nak jumpa sunblock broad spectrum tau. 

Youth Moisturizer ni ada kandungan SPF Broad Spectrum yang mana boleh melindungi kulit kita daripada kedua dua sinar UVA & UVB yang bahaya! 

Maka sebab tu lah Shaklee ciptakan Moisturizer untuk pengguna Malaysia ni sehingga SPF 50
Ye lah, sinar UV berbahaya tu boleh tembus sehingga ke dalam rumah dan dinding bangunan serta kereta tau.

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022
Moisturizer SPF 50 Krim Youth Shaklee Promosi Disember 2022



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack

Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack
Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack

Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack | Life Shake Elderberry Protein Soya Shaklee merupakan hidangan protein, kalsium, serat, vitamin dan mineral dengan tambahan ekstrak Elderberi untuk perlindungan.

Promosi Disember 2022 Eldeberry Life Shake Shaklee dengan pembelian 2 tong Life Shake Eldeberry, korang akan dapat percuma 1 tong Cinch Shake Chocolate.

Elderberi merupakan SUPERFOOD (makanan luar biasa) serta penjana nutrien yang kaya dengan fitnonutrien.

Life Shake Elderberry Shaklee kaya berkrim dan sangat lazat dengan sistem pemanis baharu iaitu RebM. 

Life Shake Shaklee dapat membantu meningkatkan tenaga, memberi rasa kenyang yang lebih lama, membantu mengekalkan berat badan yang sihat dan menyokong kesihatan secara menyeluruh.

Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack
Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack

Bila korang beli 2 tong Life Shake Elderberry, free 1 tong Cinch Shake Shaklee Chocolate.

Cinch Shake Shaklee ialah minuman rendah kalori (180 kcal sahaja) yang bertindak sebagai pengganti makanan (meal replacement).

Cinch Shake Shaklee memiliki protein yang lengkap dengan 20 multivitamin, kalsium, leucine dan serat. Terdapat tiga perisa Cinch iaitu Latte, Vanilla dan Chocolate. Cinch Shake Shaklee ini tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tambahan.

Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack
Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack


Perbezaan Antara Cinch Shake dan Life Shake Elderberry Shaklee

Cinch Shake
✔️ Ada 16g protein untuk setiap hidangan
✔️ Mengandungi multivitamin untuk topup nutrisi yang tak cukup dalam badan
✔️ Mengandungi leucine untuk kuruskan badan
✔️ Ada niacin untuk mencantikkan kulit
✔️ Perisa Vanilla, Chocolate dan Latte
✔️ Sesuai untuk kuruskan badan, meal replacement, berpuasa

Life Shake
✔️ Ada 16g protein (Matcha) dan 20g protein (Elderberry) untuk setiap hidangan
✔️ Mengandungi multivitamin untuk topup nutrisi yang tak cukup dalam badan
✔️ Perisa Elderberry dan Matcha
✔️ Sesuai untuk Proses pencernaan dan penghadaman

Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack
Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack


Bila korang beli 2 tong Life Shake Elderberry, korang dapat free 1 tong Cinch Shake Chocolate. Korang dah dapat 3 botol terus.

Siang ambil elderberry Life Shake Elderberry sebagai sarapan pagi, di waktu malam pula ambil Cinch Chocolate sebagai pengganti makan malam.

Cara nak bancuh protein Shake ni pun senang sangat. Tuang sahaja serbuk protein ke dalam shaker Shaklee, masuk air sejuk lepas tu shake sampai lah sebati dan sedap untuk diminum.

Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack
Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack
Life Shake Elderberry Shaklee Promosi Disember 2022 Twinpack



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca