Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia

Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia
Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia


Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia | Setelah hampir 5 tahun menghilang, akhirnya Peppermint Ginger Plus Shaklee kini kembali. Khas untuk sakit gastrik, dengan kombinasi 4 herba dari Barat dan Timur.

Peppermint-Ginger Plus Shaklee banyak membantu mengatasi masalah berkaitan dengan “angin” dalam badan.

Secara klinikalnya, Peppermint-Ginger Plus Shaklee ini sangat membantu dalam merawat atau mencegah masalah loya, gastrik, mabuk laut, sendawa dan penghadaman.

Peppermint-Ginger Plus Shaklee merupakan kombinasi 4 herba dihasilkan di bawah prosedur standard melalui penggunaan teknologi sains yang terkini.

Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia
Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia


Manfaat Utama Peppermint Ginger Plus Shaklee

๐Ÿ‘‰ Pudina
* Melegakan otot perut
* Membantu dalam proses penghadaman, mabuk laut/darat, *melegakan kesakitan gastrik, pedih ulu hati dan cirit-birit
* Melegakan kesan sampingan seperti muntah dan kelhilangan selera makan
* Merangsang pengeluaran peluh, oleh itu dapat menyekat demam apabila seseorang dijangkiti selsema

๐Ÿ‘‰ Halia
* Merangsang rembesan enzim Slavia untuk pencernaan makanan
* Melegakan ketidakselesaan perut dan usus, sakit haid, loya dan mual angin ketika mengandung, selepas melahirkan anak (semasa pantang)
* Berkesan dalam merawat/mencegah masalah kesakitan ketika dalam perjalanan/pengembaraan

๐Ÿ‘‰ Pokok Adas (fennal)
* Menghilangkan kembung perut
* Melegakan sakit perut, gejala selsema
* Membantu dalam masalah alergi pada saluran usus

๐Ÿ‘‰ Cekur Manis (anise)
* Melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak
* Merangsang rembesan jus gastrik untuk pencernaan, menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit yang biasa, melegakan haba pada musim panas dan lembap, memberi peredaran tenaga dalam badan dan lembut pada perut.

Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia
Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia

Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia
Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia



Harga Peppermint Ginger Plus Shaklee

Harga ahli RM69
Harga bukan ahli RM86

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia
Peppermint Ginger Plus Shaklee Sudah Kembali Ada Di Malaysia



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024
Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024 | Produk Pomifera Skincare Shaklee dihasilkan daripada biji buah Maclura Pomifera yang diekstrak. Buah Pomifera juga dikenali dengan Osage orange, keluarga mulberi.

Produk Pomifera diekstrak daripada biji buah Maclura Pomifera melalui kaedah pengekstrakan perahan sejuk untuk mengekalkan keberkesanannya. Padat dengan omega-6, antioksidan dan bioaktif. 

1️⃣ Omega-6; Menggalakkan penghidratan dan mengekalkan keseimbangan lembapan yang sihat.
2️⃣ Fosfolipid; Mencegah kehilangan kelembapan untuk kulit lebih gebu.
3️⃣ Bioflavanoid; Melindungi lapisan luar kulit, menyokong penghasilan kolagen dan mengurangkan tanda-tanda penuaan.

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024
Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024

Minyak tulen oil-based akan meresap ke dalam kulit dengan berkesan untuk kulit sihat dan berseri.

Minyak Pomifera digunakan untuk mengurangkan bintik-bintik penuaan pada muka, jerawat serta untuk mencerahkan dan menyekatakan tona kulit.

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024
Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024



Terdapat 4 item dalam Pomifera Skincare

๐ŸŒณ ๐™€๐™๐˜ผ๐™Ž๐™€ - ๐™‹๐™๐™€ ๐˜พ๐™‡๐™€๐˜ผ๐™‰๐™Ž๐™€ + ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™€ ๐™๐™‹ ๐™๐™€๐™ˆ๐™Š๐™‘๐™€๐™
Makeup remover atau pre-cleanser yg membersihkan secara mendalam, bebas minyak, jadi memang takkan clog pores macam sesetengah cleansing oil. Easily remove termasuk heavy makeup!

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024
Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024



๐ŸŒณ ๐™Ž๐™๐™„๐™ˆ๐™๐™‡๐˜ผ๐™๐™€ - ๐˜พ๐™‡๐™€๐˜ผ๐™‰๐™Ž๐™€๐™
Cleanser + scrub yg berfungsi untuk tanggalkan sel kulit mati, bersihkan secara mendalam & exfoliate dengan lembut since ada jojoba beads. Exfoliate tapi dalam masa yang sama bagi kulit kekal hydrated.

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024
Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024



๐ŸŒณ ๐˜พ๐™‡๐˜ผ๐™๐™„๐™๐™” - ๐™€๐™“๐™๐™Š๐™‡๐™„๐˜ผ๐™๐™€ ๐™Ž๐™€๐™๐™๐™ˆ
Paling best! Exfoliating serum yg mengandungi 3 jenis Hydroxy Acids iaitu Glycolic Acid (AHA), Lactic Acid (AHA), Beta Hydroxy Acid (BHA). Berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati, menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru & atasi masalah jerawat. Bagi sesiapa yang rasa kulit kusam, wajib pakai ni tau. Serum ni mampu mencerahkan kulit kusam ๐Ÿ˜

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024
Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024



๐ŸŒณ ๐™‹๐™๐™๐™€ - ๐˜ผ๐™‰๐™๐™„ ๐˜ผ๐™‚๐™„๐™‰๐™‚ ๐™Ž๐™€๐™๐™๐™ˆ + ๐™ƒ๐™”๐˜ฟ๐™๐˜ผ๐™๐™„๐™‰๐™‚
Anti aging serum atau 100% pomifera oil merangkap serum yang melembapkan kulit, ada anti bacterial + anti inflammatory yang mencerahkan dan melicinkan kulit. Paling best membantu mengatasi garis halus pada wajah.

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024
Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024


Harga produk Pomifera Skincare Harga Ahli Tahun 2024

Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024
Rangkaian Produk Pomifera Skincare dan Harga Ahli Tahun 2024

Free membership Shaklee dengan pembelian set lengkap Pomifera Skincare
Free postage ke seluruh Malaysia


Ingin dapatkan produk Pomifera Skincare? Boleh hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah
Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah | Youth Skincare keluaran Shaklee pada tahun 2018 yang mengambil masa 8 tahun untuk dihasilkan dan mempunyai 8 patent/pending.

Terbaru kini tahun 2024, Shaklee lancarkan Pomifera yang saling melengkapi bagi Youth Skincare.

Kalau Youth Skincare lebih kepada penyelesaian anti-penuaan awet muda, Pomifera Skincare pulak untuk kulit yang lebih bersih.

Youth Skincare memang tak boleh tinggal sebab Youth Skincare memang effective & nampak banyak perbezaan.

Pomifera adalah produk penjagaan kulit minimalis yang penuh dengan kebaikan semulajadi Minyak Pomifera. 

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah
Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah

Sekali tengok macam buah sukun kan? Tapi realitinya, bukan. Pomifera dan sukun ialah 2 jenis yang berbeza. Pomifera tumbuh di Eropah dan Sukun ni tumbuh di Asia.

Produk Pomifera diperoleh daripada biji buah Maclura Pomifera melalui pengekstrakan perahan sejuk untuk mengekalkan keberkesanannya. 

Padat dengan omega-6, antioksidan dan bioaktif. Minyak tulen yang ringan meresap ke dalam kulit dengan berkesan untuk kulit sihat dan berseri.

1️⃣ Omega-6 : Menggalakkan penghidratan dan mengekalkan keseimbangan lembapan yang sihat.
2️⃣ Fosfolipid : Mencegah kehilangan kelembapan untuk kulit lebih gebu.
3️⃣ Bioflavanoid : Melindungi lapisan luar kulit, menyokong penghasilan kolagen dan mengurangkan tanda-tanda penuaan. Ia sesuai untuk melengkapkan rutin penjagaan kulit harian anda untuk kulit sihat dan berseri.

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah
Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah


4 Sebab Kelebihan Pomifera Skincare Shaklee

๐Ÿ‘‰ Berkesan
Dikuasakan dengan Minyak Pomifera daripada sumber botani yang tulen, berkuasa dan terbukti untuk hasil sebenar yang boleh dilihat
dan dirasai.
๐Ÿ‘‰ Tulen & Selamat
Komited dengan kecantikan alami dengan menggunakan bahan-bahan botani dan bebas daripada bahan tambahan, bahan kimia serta pengawet berbahaya.
๐Ÿ‘‰ Ringkas
Penjagaan kulit minimalis yang boleh digabungkan dengan mudah ke dalam rejimen semasa penjagaan kulit harian dan gaya hidup anda.
๐Ÿ‘‰ Sumber yang Mampan
Sumber Minyak Pomifera yang diperoleh secara mampan dan dimanfaatkan semula, sekaligus memberi kesan positif kepada alam sekitar dan masyarakat.

ada 4 item dalam Pomifera skincare
๐ŸŒน Makeup remover - ERASE
๐ŸŒน Cleanser - STIMULATE
๐ŸŒน Exfoliating serum - CLARIFY
๐ŸŒน Anti-aging serum - PURE

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah
Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah
Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah
Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah
Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah

Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah
Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah


Langkah Penggunaan Pomifera Skincare Shaklee

Pomifera ialah produk oily-base boleh digunakan bersama-sama dengan rangkaian skincare korang.


Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah
Pomifera Shaklee Skincare Terbaru Pelengkap Penjagaan Wajah



Ingin dapatkan maklumat lanjut mengenai produk Pomifera? Boleh hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

ESP Shaklee Twinpack Promo Mac 2024 Sahur Ramadan Puasa

ESP Shaklee Twinpack Promo Mac 2024 Sahur Ramadan Puasa
ESP Shaklee Twinpack Promo Mac 2024 Sahur Ramadan Puasa

ESP Shaklee Twinpack Promo Mac 2024 Sahur Ramadan Puasa | Beli 1 tong ESP Shaklee dan dapatkan diskaun 50% untuk tong ESP Shaklee yang kedua. ESP minuman protein soya yang kenyang bagi membantu kita ganti puasa Rejab.

Promo bulan ni ESP Shaklee ramai jugak penghidap gastrik yang beli. Sebabnya gastrik ni ada kaitan dengan protein. 

Bagaimana ESP Shaklee membantu untuk sakit gastrik?

ESP ini yang kaya dengan kacang soya terpilihnya, bersifat alkali dan mampu membantu meneutralkan lebihan asid hidrolik yang dirembeskan oleh kelenjar perut tadi. 

ESP Shaklee Twinpack Promo Februari 2024 Sahur Ganti Puasa
ESP Shaklee Twinpack Promo Mac 2024 Sahur Ramadan Puasa


Malah, ESP ini juga mengandungi kandungan protein yang tinggi boleh membantu sistem pencernaan bekerja dengan baik kerana sistem pencernaan kita mula 'bekerja' apabila wujudnya unsur protein dalam perut. 

Selain itu, nutrien yang terdapat didalam ESP ini juga mampu membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat hakisan oleh asid hidrolik sewaktu proses pencernaan itu berlaku.

Keistimewaan ESP Shaklee

✅ Dihasilkan daripa soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)
✅ Mengandungi 9 Asid Amino yang penting untuk fungsi badan
✅ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
✅ 1 Tong 850g dihasilkan dari 30kg kacang soya berkualiti
✅ Diproses menggunakan air, bukannya alkohol untuk memelihara kandungan Isoflavone
✅ Rendah lemak, tanpa kolestrol
✅ Diproses pada kadar suhu rendah bagi menjaga kualiti protin yang tinggi


ESP Shaklee Twinpack Promo Mac 2024 Sahur Ramadan Puasa

Harga ESP Shaklee Twinpack Promo Mac 2024

Harga bukan ahli RM 347.50
Harga ahli RM 208.50


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

ESP Shaklee Twinpack Promo Mac 2024 Sahur Ramadan Puasa
ESP Shaklee Twinpack Promo Mac 2024 Sahur Ramadan Puasa



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3 | Omega Guard Shaklee ialah minyak ikan berkepekatan tinggi yang bergred farmaseutikal. Untuk mendapatkan gred sebegini, minyak ikan mesti lebih 80% omega-3.

Untuk mendapatkan minyak ikan tulen sebegini, minyak ikan di Shaklee menjalani prosee 'molecular distillation' untuk membuang segala bahan logam yang ada di dalam ikan seperti merkuri, PCB, racun dan sebagainya. 

Proses ini membuang 'tulang belakang glyecerol' dalam minyak ikan & terhasillah minyak ikan dalam bentuk ethyl ester yang sangat pekat kandungan omega-3 nya.

Minyak ikan dalam bentuk ethyl ester adalah yg terbaik & bergred tinggi (farmaseutical grade) dan ia melarutkan cawan polisterin yg sama chemical polarity dengannya.

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3


Omega Guard berbeza daripada minyak ikan jenama lain?
1️⃣ Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)
2️⃣ Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.
3️⃣ Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu- satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA. Jadi khasiat Omega Guard Shaklee sudah tentu lebih baik daripada jenama lain.
4️⃣ 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.
5️⃣ Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini.
6️⃣ Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Sumber Utama Ikan Laut Dalam Omega Guard Shaklee

Minyak ikan yang digunakan Shaklee diekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk seperti sardin, mackerel, herring dan anchovies. 

Kalau kawan-kawan buat rujukan jenis-jenis ikan dan tahap merkurinya, ikan-ikan yang digunakan oleh Shaklee adalah ikan yang tahap merkurinya terendah.

Dan kajian juga menunjukkan bahawa ikan air laut sejuk mengandungi asid lemak tidak tepu yang sangat tinggi berbanding ikan lain.

Ditambah pula dengan proses penyulingan 3x

Bukan nk overclaimed tapi Omega Guard memang terbaik ๐Ÿ˜Š

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024

Beli 6 botol percuma 1 botol
Harga ahli RM684
Free postage ke seluruh Malaysia
Free membership

Beli 2 botol diskaun 5%
Harga ahli RM216.60
Free membership

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga | Produk Shaklee yang terbaru bagi meal replacement protein shake iaitu Life Cinch Chocolate. Ia adalah gabungan Life Shake & Cinch Shake Chocolate menjadi satu.

Life Cinch Chocolate Review oleh para pengguna

1) Life Cinch Chocolate sedapppp lagi! Tak terlalu manis, tak terlalu pekat, tak terlalu rasa powder.
2) Life Cinch Chocolate tak perlu tambah apa-apa minuman lain contoh susu, tak payah! Bancuh semata kosong dah sedap! Letak air sejuk + ice beberapa ketul. 
3) Life Cinch Chocolate lebih rasa more to ice chocolate! 
4) Life Cinch Chocolate buka-buka semerbak bau wangi ! Bau dia macam lain sikit, sedapppp! Tak muak bila minum. 
5) Life Cinch Chocolate lagi lama rasa kenyang! (Ni dah pukul 2 petang pun rasa perut full lagi, last ambil masa breakfast tadi)

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga


Life Cinch Chocolate Shaklee Untuk Apa dan Siapa

✅ Life Cinch Chocolate ni ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ต ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ต ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ผ๐—ฟ๐—ถ. Jadi for those yg nak diet, nak jaga makan, Life Cinch Chocolate boleh act as meal replacement utk korang. Jangan risau, perut takkan pedih & boleh tahan lapar dgn lebih lama
✅ Life Cinch Chocolate ni didatangkan bersama formula baru - ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ข๐—บ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ-๐Ÿฏ sekali! Tahu tak apa kepentingan Omega-3? Hahh dia bantu burn fat & dlm masa yg sama helps in maintaining cholestrol level
✅ Bukan tu je tau, Shaklee siap include ๐—ฒ๐—ป๐˜‡๐˜†๐—บ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ฐ untuk bantu tingkatkan kesihatan usus & lancarkan penghadaman. So takdelah masalah susah nak membuang & sembelit
✅ Last but not least, Life Cinch Chocolate ni mmg ternyata ๐—น๐—ฎ๐—ด๐—ถ ๐˜€๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฝ drpd Cinch Chocolate yg biasa tu. Lebih chocolate, lebih creamy, tapi rendah kalori!

Jappp, ramai jugak yg risau pasal harga dia ๐Ÿ˜‚. Don't worry korang, ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ ๐—ง๐—˜๐—ง๐—”๐—ฃ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฎ mcm Cinch Chocolate.

Life Cinch Chocolate Harga

Harga bukan ahli RM190
Harga ahli RM152

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3 | Produk terbaru dari Shaklee dengan nama Life Cinch Chocolate Shake ada campuran Prebiotic dan Omega-3. Life Cinch Chocolate Shake tiada trans-fat dan kolesterol.

Terdahulu dikenali sebagai Cinch Shake Chocolate. Kini nama baru Life Cinch Chocolate Shake.

Life Cinch Chocolate Shake mengandungi

☑ Prebiotic FOS untuk meningkatkan fungsi penghadaman
☑ Omega-3 untuk menyokong peredaran dan metabolisme
☑ Rendah kalori untuk membantu menurunkan berat badan

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3



Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3


Setiap hidangan Life Cinch Chocolate Shake membekalkan

159 Kcal kalori
14.0 gram karbohidrat
180.0 mg omega-3
1.2 gram leucine

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3


Cara Bancuhan Life Cinch Chocolate Shake

Campurkan 3 scoops Life Cinch Chocolate Shake ke dalam 300 ml air sejuk atau susu non-fat milk dan goncang sehingga sebati.

Perbezaan Life Cinch Shake dengan Cinch Shake

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3

Harga Life Cinch Chocolate Shake Shaklee

Harga bukan ahli RM 190.00
Harga ahli RM 152.00

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin original sah dari HQ Shaklee

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca