Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022



Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022 | Kenaikan harga produk Shaklee akan dilaksanakan bermula pada 1 Julai 2022. Kenaikan harga ini tidak dapat dielakkan oleh pihak Shaklee Malaysia kepada pembeli.

Harga produk Shaklee naik harga berikutan kos bahan-bahan mentah, pembuatan, pengangkutan, pengedaran, penghantaran dan logistik, termasuk kos penyimpanan yang semuanya telah meningkat dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Disamping itu, oleh kerana sebahagian besar produk Shaklee diimport dari Amerika Syarikat (AS), kelemahan nilai Ringgit dan peningkatan nilai Dolar AS turut memberi kesan kepada kos produk-produk yang dikeluarkan oleh Shaklee.

Dalam usaha Shaklee untuk memastikan produk Shaklee mampu dimiliki, bermula 1 Julai 2022, Shaklee akan melaksanakan kenaikan harga yang minimum, dengan purata wajaran sebanyak 5% sahaja.

Senarai produk Shaklee yang naik harga pada bulan depan adalah seperti di bawah

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022



Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022

Shaklee mengesyorkan semua para pengedar dan ahli Shaklee supaya mengambil peluang ini untuk menikmati produk-produk Shaklee kegemaran anda sekarang, sebelum kenaikan harga berkuatkuasa.

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022
Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022


Dengan pendaftaran sebagai ahli Shaklee, anda masih boleh menikmati diskaun harga sehingga 20% atau lebih jika ada promosi bulanan oleh pihak Shaklee. Yuran pendaftaran hanya RM35 sahaja

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022



Dapatkan set Hello New You jika anda inginkan percuma yuran pendaftaran dan percuma postage serta percuma 2 sachet ESP Shaklee, shaker exclusive Shaklee serta percuma setong Life Shake Elderberry (worth RM205)

Kenapa Barang Produk Ahli Shaklee Naik Harga Mahal Tahun 2022


Shaklee mengucapkan terima kasih atas pemahaman dan sokongan berterusan anda. Shaklee tetap komited untuk memberikan nilai yang terbaik dalam kesihatan dan kesejahteraan sepanjang masa

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia

Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia
Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia


Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia | Kalau produk vitamin suplemen keluaran Shaklee tu bagus ada kelulusan KKM, kenapa produk Shaklee tak ada dijual kat farmasi guardian drugstore dalam Malaysia?

Sebelum ni, Umi pun tertanya soalan yg sama jugak.

Tapi bila dah join shaklee baru Umi tau kenapa shaklee Malaysia ni tak ada di farmasi.

Sebenarnya di Malaysia ni Shaklee didaftarkan di bawah jualan langsung. Jadi hak mengedar dan menjual hanya ekslusif dari pengedar Shaklee yang sah sahaja. Sebab itu la dia tak ada jual kat farmasi.

Di Singapura, Shaklee ada di jual di drugstore macam Guardian tu ya!

Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia
Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia

Ini sebab kat negara Singapura sana, depa tak allowed jualan langsung ni. Jadi produk Shaklee dibenarkan masuk ke dalam farmasi.

Tapi....tengok la harga tu.

Bila dah masuk drugstore bertambah-tambah mahal la dia sebab nak tanggung kos. Harga pun dah jadi berganda.

Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia
Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia

Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia
Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia

Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia
Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia


.So its prudent yang shaklee nie sebenarnya barang and supplemen yang up to standard dan setaraf and its even more better.

Kalau dekat luar kita beli mahal-mahal tapi company ja yang kaut keuntungan sorang-sorang. Beli la sampai harga ratus-ratus pun.

Tapi Shaklee baik hati sebab wujudkan peluang pekerjaan pada ramai orang. Ramai surirumah yang dah mampu jana pendapatan ratus dan juga ribu-ribu setiap bulan.

Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia
Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia


Menariknya selama 2 tahun berturut-turut iaitu pada tahun 2021 dan 2022 ni Shaklee memang Gold Award bagi anugerah Trusted Brand Readers Digest bagi kategori health & supplement category.

Shaklee kini sebaris dengan jenama lain pilihan rakyat Malaysian seperti Panasonic, Sony, KPJ, Kleenex, Ambi Pur, Dreamland, Samsung, Nippon Paint, Nikon, Canon, Petronas, Shell, Michelin, Dunlop, CIMB, Public Bank, Maybank, Faber Castell, Gardenia, Nestle, Mamee, Dutch Lady, dhl, Lipton, Legoland, Sunway Lagoon, Sime Darby & lain-lain.

Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia
Kenapa Shaklee Tak Ada Dijual Di Drugstore Farmasi Malaysia


Jadi, lepas ni siapa yang tanya “kenapa vitamin Shaklee ni takde jual kat farmasi⁉️” Boleh la tunjuk award sambil bagitau “Sekarang betapa premium-nya brand Shaklee ni"

Shaklee juga diasaskan dari seorang nutritionist yang kesihatannya sendiri meningkat dengan pemakanan yg baik, Dr. Forest Shaklee 






Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau nak dapatkan produk Shaklee, 
hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia

Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia
Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia

Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia | Shaklee ialah pemenang Trusted Brand Awards bagi kategori vitamin dan suplemen untuk tahun 2021 dan 2022 yang dibuat oleh Reader Digest (diundi oleh pengguna).

Shaklee selamat ke? Shaklee ni company siapa?

Semua soalan ini akhirnya kini terjawab.

Kami telah buktikan, Shaklee menang Trusted Brand selepas survey daripada Catalyst yang mana mereka ialah independent institution.

Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia
Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia

Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia
Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia

Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia
Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia


Maknanya tidak mempuanyi sebarang kepentingan dengan Shaklee.

Pemilihan ini adalah dikalangan puluhan ribu rakyat Malaysia yang menjadi pembaca Readers Digest.

Siapa pembaca Readers Digest?

Pertama sekali Readers Digest adalah dalam bahasa English. Semua artikel adalah artikel serius penuh ilmu.

Jadi pembaca mereka/subscribers ada di 44 buah negara seluruh dunia. Usia Readers Digest setua Shaklee iaitu 100 tahun.

Pembaca Readers Digest semestinya banyak golongan berpendidikan dan profesional seperti doktor, penguam, CEO dan jurutera.
 
Alhamdulillah kami rasa seronok bila golongan profesionals ni telah mengundi Shaklee sebagai jenama terbaik untuk kategori vitamin/health supplements.

Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia
Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia


Ketika acara anugerah Readers Digest, mereka ada kongsikan cara pemilihan pemenang.

Syarikat yang menang perlu mempunyai kriteria seperti memenuhi keperluan pengguna, perlu memberi manfaat, perlu menjadi syarikat yang bertanggungjawab dan menjalankan tanggungjawab sosial.

Mereka sangat tekankan kualiti dalam produk yang dikeluarkan.

Alhamdulillah, Shaklee menang anugerah Trusted Brand Reader Digest ni yang sebaris Panasonic, Sony, Spritzer, Daiken dan banyak lagi syarikat-syarikat yang gah.

Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia
Shaklee Dipercayai Trusted Brand Vitamin Suplemen Malaysia


Shaklee adalah selamat, berkesan dan semulajadi.

Shaklee ialah syarikat suplemen yang mengeluarkan beratus kertas kerja kajian klinikal untuk produknya.

Anugerah Trusted Brand adalah satu anugerah berprestij yang dibuat pihak ketiga. Maknanya bukan Shaklee yang buat survey.

Malah Shaklee sendiri tak tahu Shaklee menjadi pilihan masa survey dibuat dan langsung tak tahu juga pasal survey ni.

Dengan anugerah daripada Readers Digest ini menunjukkan bahawa pengguna supplement di Malaysia mempercayai produk Shaklee atas beberapa faktor diantaranya ialah

1. Kredibiliti Syarikat (Lebih 65 tahun di pasaran dunia, lebih 25 tahun di dalam Malaysia)
2. Produk yang dihasilkan selamat digunakan dan berkesan. Ada kelulusan KKM dan sijil Halal yang diiktiraf oleh Jakim.
3. Sistem agen yang bersistematik dan mesra pengguna.





Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau nak dapatkan produk Shaklee,
hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee

Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee
Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee


Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee | Vitamin C keluaran Shaklee memang dah dikenali ramai seluruh Malaysia dan diakui terbaik oleh para pengguna. Vita-C Plus Sustained Release sudah berusia 41 tahun.

Kini produk vitamin C yang terbaru oleh Shaklee ialah Vita-C Chewable Tablets.

Perbezaan antara Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee

Vita-C Plus
✔ nama Vitamin C dengan teknologi sustained release
✔ pelepasan berperingkat vitamin C ke dalam tubuh dengan 100mg vitamin C dilepaskan setiap 1 jam
✔ sebiji tablet 500mg bersamaan dengan 7.5 biji buah oren
✔ hanya boleh ditelan terus dengan air
✔ dihasilkan daripada ekstrak jagung
✔ sebotol 180 biji
✔ penggunaan sehingga 6 bulan
✔ sesuai untuk 12 tahun ke atas

Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee
Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee

Vita-C Chewable Tablets
✔ nama Vita-C dengan kaedah hisap atau kemam serta kunyah
✔ pelepasan segera vitamin C sebanyak 250mg ke dalam tubuh
✔ sebiji tablet 250mg bersamaan dengan 3.5 biji buah oren
✔ boleh dihisap atau dikunyah
✔ dihasilkan daripada ekstrak jagung
✔ ada ekstrak kunyit untuk warna semulajadi yang menarik
✔ rasa lemon dan vanilla - masam masam manis yang lazat
✔ sebotol 90 biji
✔ penggunaan 2 bulan
✔ sesuai untuk semua peringkat umur, kanak-kanak 3 tahun ke atas

Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee
Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee

Harga Vita-C Plus Shaklee

Harga bukan ahli RM98
Harga ahli RM78

Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee
Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee


Harga Vita-C Chewable Tablets Shaklee

Harga bukan ahli RM56.25
Harga ahli RM45

Pendaftaran ahli Shaklee hanya RM35

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee
Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee

Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee
Perbezaan Vita-C Plus dan Vita-C Chewable Tablets Shaklee



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah

Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah

Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah

Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah | Vitamin C memainkan peranan penting dalam menyokong kesihatan keseluruhan termasuk kesihatan gigi, gusi dan secara umumya, semua yang membentuk tubuh badan kita.

Vita-C 250 mg Chewable Tablets Shaklee sesuai untuk individu yang mengalami kesukaran menelan tablet atau tidak makan makanan yang kaya dengan vitamin C secukupnya.

Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah
Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah


Vitamin C Kunyah atau Hisap

Vita-C Chewable Shaklee ni memberikan sumber rangsangan segera vitamin C kepada tubuh sebanyak 250 mg

Vita-C Chewable Shaklee tablet kunyah yang lazat untuk diambil pada bila-bila masa di mana jua.

Vita-C Chewable Shaklee hadir dengan gabungan perisa lemon dan vanilla yang lazat dan masam yang menyegarkan.

Vita-C Chewable Shaklee tidak merengsakan perut kerana dihasilkan daripada jagung.

Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah
Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah


Perbezaan Vita-C Chewable dengan Sustained Release Vita-C Plus

Vita-C Plus
✅  pelepasan berperingkat 100mg vitamin C setiap jam selama 5 jam
✅ lebih jimat sebab satu botol ada 180biji
✅ setiap tablet bersamaan dengan kandungan vitamin C dalam 7.5 biji buah oren

Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah
Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah


Vita-C Chewable
✅  pelepasan segera vitamin C sebanyak 250mg
✅  setiap tablet bersamaan dengan kandungan vitamin C dalam 3.5 biji buah oren
✅ Boleh kunyah! Sesuai untuk kanak-kanak.
✅ Orang dewasa yang susah nak telan vitamin tu, boleh ambik yang ni.
✅ Rasanya lemon vanilla, sedap sangat.
✅ dihasilkan daripada ekstrak jagung

Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah
Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah


Harga Vita-C Chewable Shaklee

Harga bukan ahli RM 56.25
Harga ahli RM 45

Pendaftaran keahlian Shaklee RM 35

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah
Vita-C Chewable Tablet Shaklee Produk Baru Vitamin C Kunyah



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet

Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet
Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet

Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet | Bulan ini shaklee tawarkan promosi hebat ESP Shaklee yang menjimatkan khas untuk kita yang sedang berusaha menjaga kesihatan tubuh badan dari luaran dan dalaman.

ESP Shaklee adalah protein yang berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi yang membantu kita mengekalkan tenaga dan membina asas yang lebih sihat.

ESP Shaklee lengkap dengan 9 jenis asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan kita. 

Protein soya Shaklee ini turut diperkaya dengan 5 jenis vitamin dan 4 jenis mineral yang menyokong keperluan harian tubuh.

Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet
Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet


1 tin ESP Shaklee (850 gram) dihasilkan daripada 30 kilogram kacang soya yang mana mampu memberikan tenaga dan sifat kekenyangan yang tahan lama.

Perbezaan ESP Shaklee
✅ Soya Shaklee adalah NON-GMO (genetiknya tidak diubah)
✅ Soya Shaklee dibasuh menggunakan air bersih dan bukan alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone.
✅ ESP Shaklee telah diuji secara klinikal.
✅ Setiap hidangan ESP Shaklee bersamaan 2x ganda protein daging, 4x ganda protein telur dan 12x ganda protein susu.
✅ ESP Shaklee bersifat rendah lemak, rendah kolestrol dan mudah diserap oleh tubuh badan manusia.
✅ ESP Shaklee mengandungi 39 Indeks Glisemik yang rendah sesuai untuk penghidap kencing manis.

Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet
Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet


Promosi ESP Shaklee Tong atau Canister

Promo berlangsung bermula dari 1hb Jun 2022 sehingga 30 Jun 2022

Pembelian 2 tong ESP Shaklee akan dapat percuma sekotak ESP sachet. Dalam sekotak ada 10 sachet ESP Shaklee

Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet
Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet


Kenapa ada ESP Shaklee dalam bentuk sachet?

Ye lah macam kita nak pergi travel jalan-jalan cuti-cuti malaysia tu, takkan lah nak bawak tong ESP yang besar tu pulak dalam beg kan

ESP Shaklee dalam sachet menjadi pilihan utama bagi anda yang nak travel tu ❗❗❗

Dengan rasa lazat dan kebaikan yang sama, ESP Shaklee sachet menjadi pilihan utama mereka yang nak travel dalam masa yang sama masih membekalkan nutrien dan protin yang terbaik untuk tubuh badan dan kulit.


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet
Promosi Jun 2022 ESP Shaklee Tong Canister Free Dalam Sachet


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca