Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee

Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee
Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee

Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee | Tawaran beli dengan pembelian (purchase with purchase) Hero Kiddo Gummy diskaun 50% apabila korang dapatkan 2 botol Vitamin C Shaklee sepanjang bulan November.

Harga asal Hero Kiddo Gummy Shaklee ialah RM161 untuk bukan ahli dan RM129 untuk harga ahli.

Beli Hero Kiddo Gummy Shaklee dengan harga RM60 sahaja?

Hanya belanja RM99 pada 2 botol Vitamin C Shaklee dan korang boleh dapatkan produk PWP Hero Kiddo Gummy Shaklee dengan hanya RM60 setiap satu. Terhad kepada 3 botol Hero Kiddo Gummy Shaklee setiap seorang.

Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee
Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee

Hero Kiddo Gummy Shaklee

Bahan yang paling best dalam gummy bear ni adalah ELDERBERRY tau. Beri yang terbaik antara semua berry.

Berry OTAI ni tau jangan main-main. Nama pun otai kan of course kalau kita beli elderberry fresh tu harga kayangan sangat.

Tapi dengan Hero Kiddo Shaklee ni kita dapat khasiat elderberry tu dengan harga mampu milik tau.

Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee
Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee


Kenapa Shaklee pilih Elderberry? 
Kerana kandungan ORAC yang paling tinggi. 
ORAC bermaksud kapasiti penyerapan radikal oksigen.
Lagi tinggi ORAC lebih tinggi keupayaan anti-oksida yang sangat penting terutama musim pandemik ni.

Keistimewaan Hero Kiddo Gummy Shaklee
✅ Berperisa Ceri yang super sedap!
✅ Bebas gula, selamat untuk gigi anak
✅ Kaya dengan Vitamin C & D serta Zinc untuk immune kuat 
✅ Antioksidan tinggi daripada Elderberry
✅ Tanpa pewarna dan pengawet
✅ Bebas gluten
✅ Gummy berbentuk bear yang comel

Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee
Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee


Kebaikan Hero Kiddo Gummy Shaklee
πŸ‡Membekalkan Nutrien Penyokong Kekebalan Tubuh
- Mengandungi gabungan kuat nutrien yang menyokong kekebalan tubuh, termasuk zink dan vitamin C dan D
πŸ‡Menyokong Sistem Imun yang Sihat -- Menyampaikan antioksidan dan nutrien yang terbukti menyokong fungsi imun yang sihat
πŸ‡Melindungi Bahan Ramuan Mesra Gigi 
- Manis secara semula jadi dengan eritritol dan xylitol, yang tidak mendorong kerosakan gigi

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Promosi Hero Kiddo Gummy RM60 PWP 2 Botol Vita-C Shaklee



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Promosi November 2022 Shaklee 2 Botol Vita-C Harga Ahli RM99

Promosi November 2022 Shaklee 2 Botol Vita-C Harga Ahli RM99

Promosi November 2022 Shaklee 2 Botol Vita-C Harga Ahli RM99 | Promosi 2 botol Sustained Release Vitamin C Shaklee dengan harga hanya RM99 ni terbuka kepada ahli lama dan juga korang yang belum join ahli Shaklee lagi.

Korang yang belum join ahli Shaklee boleh beli 2 botol Vita-C Shaklee dengan harga RM99 dan juga dapat

Free membership (worth RM35)
Free pos ke seluruh Malaysia (worth RM10)

Harga asal Vita-C Shaklee ahli RM92
Harga bukan ahli RM115

Banyak sangat kan korang dah jimat?

Promosi November 2022 Shaklee 2 Botol Vita-C Harga Ahli RM99
Promosi November 2022 Shaklee 2 Botol Vita-C Harga Ahli RM99


Untuk korang yang dah jadi ahli Shaklee, korang pun boleh beli 2 botol Sustained Release Vitamin C Shaklee ni dengan harga RM99

Cuma kena bayar pos RM10

Setiap pembelian Vita-C Shaklee ni hanya limit seorang 3 set sahaja iaitu 6 botol.

Promosi November 2022 Shaklee 2 Botol Vita-C Harga Ahli RM99
Promosi November 2022 Shaklee 2 Botol Vita-C Harga Ahli RM99


Vitamin C Shaklee berbeza dengan vitamin C yang sedia ada dalam pasaran.

Sustained Release Vita-C Plus dari Shaklee mempunyai sistem pelepasan secara berperingkat dengan melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam (meningkatkan penggunaan dan mengelakkan pembaziran Vitamin C yang tak diserap)

Vita-C Shaklee dihasilkan daripada jagung jadi bagi korang yang ada masalah sakit gastrik, jangan bimbang untuk ambil Vitamin C Shaklee ni.

Vita-C Shaklee mengandungi 120mg bioflavonoid dan 25% bioflavonoid diekstrak daripada kulit buah yg dikenali sebagai vitamin C complex

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Promosi November 2022 Shaklee 2 Botol Vita-C Harga Ahli RM99
Promosi November 2022 Shaklee 2 Botol Vita-C Harga Ahli RM99



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga

Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga
Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga

Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga | Produk Shaklee dengan pembelian 2 botol dapat diskaun harga bagi barang Alfalfa Complex small dan large, Vita-E Complex, GLA Complex, Phytocol-ST dan Lecithin.

Promosi November 2022 Shaklee fokus kepada detox dengan Alfalfa Complex, renew dengan Lecithin dan Phytocol-ST serta kulit cantik berseri dengan Vita-E Complex dan GLA Complex.

Promosi bermula dari 1hb November sehingga 30hb November 2022.

Detox Alfalfa Complex

Alfalfa kaya dengan fiber. Alfalfa dah diguna pakai dalam herba tradisional sejak 1500 tahun dahulu.
Pada awal perubatan masyarakat China, pengamal perubatan guna dedaun alfalfa untuk rawat sakit-sakit yang berkaitan dengan usus dan buah pinggang.
Dalam perubatan Ayurveda, pengamal perubatan gunakan untuk merawat masalah penghadaman.

Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga
Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga


Fungsi Lecithin Shaklee
🌹Menguraikan lemak menjadi molekul-molekul kecil untuk penghadaman.
🌹Lesitin ditukar menjadi asetilkolina yang diperlukan untuk mengekalkan tubuh yang sihat.
🌹Menggalakkan penggunaan lemak sebagai tenaga.
🌹Lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.

Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga
Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga


Fungsi Phytocol-ST
Phytocol- ST adalah produk dari Shaklee yang dihasilkan khas untuk menurunkan kolestrol yang tinggi. Phytocol mengandungi 2000mg fitosterol. fungsi fitosterol

- Menjaga keseimbangan membran fosfolipid dari sel tumbuhan, seperti kolesterol pada membran sel manusia.
- Memiliki kemampuan untuk berkompetisi dengan kolesterol dalam penyerapannya di dalam usus. Kompetisi ini mengakibatkan berkurangnya jumlah kolesterol yang dapat diserap oleh tubuh.
- Berperanan dalam mencegah terjadinya kanser.
- Bermanfaat sebagai anti pembentukan plak dalam pembuluh darah, anti-radang, antioksidan dan anti-kanser.

Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga
Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga


GLA Complex
GLA complex adalah asid lemak omega-6 yang banyak membantu dalam mengawal pelbagai fungsi badan termasuklah kulit yang sihat dan glowing.
Di dalam GLA complex sendiri ada tambahan Vitamin E yang memang sangat diperlukan untuk kulit sihat, mulus dan bebas parut.

Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga
Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga

Vita-E Complex
✅ Minyak kacang soya
✅ Minyak biji gandum( yang kaya dengan Vitamin E)
✅ 8 jenis Vitamin E (d-alpha,beta,gama,delta)
✅ Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik.
✅ Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan.

Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga
Promosi November 2022 Shaklee Twin Pack Diskaun 11% Harga


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut

Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut
Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut

Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut | Shaklee bukan sahaja mengeluarkan produk makanan tambahan vitamin supplemen sahaja malah penjagaan rambut hair care Prosante dan juga skincare Youth Shaklee.

Istimewanya kali ini Shaklee buat promosi penjagaan rambut hair care Prosante Shaklee.

Bahan kandungan di dalam set penjagaan rambut Prosante Shaklee bebas dari bahan kimia & merupakan formulasi terbaik untuk kita semua sekaligus memberikan rambut anda supplemen.

Produk Prosante Hair Care Shaklee Shampoo dan Conditioner
✅ bebas kimia dan selamat untuk digunakan ibu hamil, ibu menyusukan baby. 

Punyai masalah rambut atau ingin menjaganya supaya tidak bermasalah πŸ‘‡
Rambut Berkelemumur?
Rambut Bercabang?
Rambut Rosak?
Rambut Gugur?

Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut
Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut


Rangkaian Hair Care Prosante Shaklee
1.Revitalizing Shampoo  
2.Replenishing Conditioner 
3.Nourishing Scalp Treatment 

Ramuan Shampoo & Perapi Prosante Shaklee
- Ekstrak Swertia & halia utk merangsang peredaran darah serta membekalkan tenaga utk menyuburkan folikel rambut.
-Mineral kulit penting seperti tembaga, zink, mangan & vitamin A utk menyokong pembaharuan sel kulit kepala yg sihat.
-Minyak daun teh hijau & ekstrak teh hijau utk melindungi daripada kerosakan akibat radikal bebas & lain² tekanan persekitaran.
 -Ramuan eksklusif botani & protein daripada sumber sayur-sayuran dgn pantas memulihkan sinar, beralun, melembutkan & memberi kelembapan di samping perlindungan dari kerosakan.

Prosante Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif, yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut Prosante.


Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut
Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut

Promosi Shampoo dan Perapi Rambut Shaklee
Beli 2 botol Shampoo dan 1 botol Perapi

Harga promo RM130.00
Harga bukan ahli RM175.00

Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut
Promosi Produk Hair Care Prosante Shaklee Penjagaan Rambut



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Teruskan Membaca

Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang

Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang
Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang

Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang | Wanita bertudung perlu memberikan perhatian yang lebih kepada penjagaan rambut walaupun bukan untuk tontonan umum tetapi untuk kelesaan dan keyakinan diri sendiri.

Asas rambut yang sihat adalah kulit kepala yang sihat.

Kalau anda ada masalah di atas, perkara pertama yang harus dilakukan adalah merawat kulit kepala anda. 

Kebanyakan bahan syampu dan perapi (conditioner) di pasaran mengandungi bahan toksik yang boleh merosakkan kulit kepala dan beri kesan bukan sahaja rambut malahan kesihatan menyeluruh.

Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang
Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang

Kandungan bahan toksik ⚠️ di syampu dan perapi di pasaran termasuklah Sulfates (sulfat/SLS/SLES), Paraben, Flalat, Haruman, Formaldehid, Selenium Sulfid, Polietilena Glikol dan Retinyl Palmitate yang boleh menyebabkan

⚠️ Reaksi alahan pada kulit kepala; kulit kering, kelemumur etc
⚠️ Mengganggu hormon (akil baligh lebih awal)
⚠️ Asma
⚠️ Keguguran rambut
⚠️ Merosakkan kulit kepala
⚠️ Ketoksinan pada organ
⚠️ Tingkatkan risiko kanser seperti kanser payudara.

Bahaya dalam jangka masa panjang kan? Apatah lagi jika digunakan berpuluh tahun.

Salah satu pilihan untuk KULIT KEPALA YANG SIHAT adalah dengan menggunakan 𝗣π—₯π—’π—¦π—”π—‘π—§π—˜ π—›π—”π—œπ—₯ 𝗖𝗔π—₯π—˜ Shaklee

Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang
Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang

Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang
Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang


Prosante Hair Care Shaklee yang dipenuhi dengan bahan-bahan semulajadi seperti

✔ π—¦π—–π—”π—Ÿπ—£ π—›π—˜π—”π—Ÿπ—§π—› π—–π—’π— π—£π—Ÿπ—˜π—«
Campuran 10 vitamin, mineral dan herba yang menyediakan persekitaran optimum agar rambut sihat, tebal dan berkilauan. 

✔ π—˜π—žπ—¦π—§π—₯π—”π—ž 𝗦π—ͺπ—˜π—₯π—§π—œπ—” 𝗗𝗔𝗑 π—›π—”π—Ÿπ—œπ—”
Merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk menyuburkan folikel rambut.

✔ π—§π—˜π— π—•π—”π—šπ—”, π—­π—œπ—‘π—ž, π— π—”π—‘π—šπ—”π—‘ 𝗗𝗔𝗑 π—©π—œπ—§π—”π— π—œπ—‘ 𝗔, π—˜ 𝗗𝗔𝗑 π—žπ—’π—˜π—‘π—­π—œπ—  π—€πŸ­πŸ¬
Menyokong pembaharuan kulit kepala yang sihat.

✔ π— π—œπ—‘π—¬π—”π—ž 𝗗𝗔𝗨𝗑 π—§π—˜π—” 𝗧π—₯π—˜π—˜ 𝗗𝗔𝗑 π—˜π—žπ—¦π—§π—₯π—”π—ž π—§π—˜π—› π—›π—œπ—π—”π—¨
Melindungi daripada kerosakan akibat radikal bebas dan tekanan persekitaran yang lain.

Walaupun syampu sebegini kosnya lebih tinggi sedikit, namun, ia bukan sahaja menyihatkan kulit kepala dan rambut, malahan ia tidak memberikan kesan sampingan kepada tubuh badan.

Shaklee bukan sahaja produce makanan tambahan / supplemen, malah penjagaan rambut.

Mahu mencuba 𝗣π—₯π—’π—¦π—”π—‘π—§π—˜ π—›π—”π—œπ—₯ 𝗖𝗔π—₯π—˜ ni? 

Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang
Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang


Promosi Prosante Hair Care Shaklee

Pembelian 2 botol Shampoo dan 1 botol Conditioner

Harga promo RM130
Harga bukan ahli RM175

Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang
Masalah Rambut Mengerbang Kasar Nipis Gugur Botak Bercabang



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee

Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee
Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee

Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee | Set vitamin penjagaan rambut gugur syampu dan perapi Shaklee Prosante organik yang lengkap dengan vitamin, minerals dan herba untuk kesihatan rambut dari dalam.

Kebanyakan bahan syampu dan perapi (conditioner) di pasaran mengandungi bahan toksik yang boleh merosakkan kulit kepala dan beri kesan bukan sahaja rambut malahan kesihatan menyeluruh.

Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee
Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee


 Kandungan bahan toksik ⚠️ di syampu dan perapi di pasaran termasuklah Sulfates (sulfat/SLS/SLES), Paraben, Flalat, Haruman, Formaldehid, Selenium Sulfid, Polietilena Glikol dan Retinyl Palmitate yang boleh menyebabkan

⚠️ Reaksi alahan pada kulit kepala; kulit kering, kelemumur etc
⚠️ Mengganggu hormon (akil baligh lebih awal)
⚠️ Asma
⚠️ Keguguran rambut
⚠️ Merosakkan kulit kepala
⚠️ Ketoksinan pada organ
⚠️ Tingkatkan risiko kanser seperti kanser payudara.

Bahaya dalam jangka masa panjang kan? Apatah lagi jika digunakan berpuluh tahun.

Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee
Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee


Produk 𝗣π—₯π—’π—¦π—”π—‘π—§π—˜ π—›π—”π—œπ—₯ 𝗖𝗔π—₯π—˜ Shaklee dipenuhi dengan bahan-bahan semulajadi tanpa Paraben dan SLS

Antara kandungan bahan di dalam Prosante Hair Care Shaklee ialah

 1. π—¦π—–π—”π—Ÿπ—£ π—›π—˜π—”π—Ÿπ—§π—› π—–π—’π— π—£π—Ÿπ—˜π—«
Campuran 10 vitamin, mineral dan herba yang menyediakan persekitaran optimum agar rambut sihat, tebal dan berkilauan. 

2. π—˜π—žπ—¦π—§π—₯π—”π—ž 𝗦π—ͺπ—˜π—₯π—§π—œπ—” 𝗗𝗔𝗑 π—›π—”π—Ÿπ—œπ—”
Merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk menyuburkan folikel rambut.

3. π—§π—˜π— π—•π—”π—šπ—”, π—­π—œπ—‘π—ž, π— π—”π—‘π—šπ—”π—‘ 𝗗𝗔𝗑 π—©π—œπ—§π—”π— π—œπ—‘ 𝗔, π—˜ 𝗗𝗔𝗑 π—žπ—’π—˜π—‘π—­π—œπ—  π—€πŸ­πŸ¬
Menyokong pembaharuan kulit kepala yang sihat.

4. π— π—œπ—‘π—¬π—”π—ž 𝗗𝗔𝗨𝗑 π—§π—˜π—” 𝗧π—₯π—˜π—˜ 𝗗𝗔𝗑 π—˜π—žπ—¦π—§π—₯π—”π—ž π—§π—˜π—› π—›π—œπ—π—”π—¨
Melindungi daripada kerosakan akibat radikal bebas dan tekanan persekitaran yang lain.

Walaupun syampu sebegini kosnya lebih tinggi sedikit, namun, ia bukan sahaja menyihatkan kulit kepala dan rambut, malahan ia tidak memberikan kesan sampingan kepada tubuh badan.

Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee
Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee

Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee
Manfaat Kebaikan Perbezaan Produk Hair Care Prosante Shaklee



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee


Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee | Shampoo dan perapi set Prosante Shaklee produk dihasilkan daripada tumbuhan semulajadi tanpa bahan kimia seperti Paraben dan SLS yang merbahaya kepada badan.

Revitalizing Shampoo
- berasaskan sayuran seperti jagung & kelapa
- boleh digunakan setiap hari
- mengekalkan PH semulajadi rambut, kelembapan, kekuatan, sinar, kelicinan dan daya tahan rambut.
- untuk rambut normal, kering dan mudah gugur

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Penggunaan Revitalizing Shampoo Shaklee membersihkan rambut sampai ke akar dan memberikan nutrien yang cukup untuk rambut gugur. Revitalizing Shampoo Shaklee menjadikan rambut sihat, hitam dan bersinar. Reavitalizing Shampoo Shaklee juga meluruskan dan menghaluskan rambut. Revitalizing Shampoo Shaklee mengatasi rambut gugur.

Replenishing Conditioner
- untuk rambut sangat tebal, sangat rosak, sangat kering, rapuh, bertekstur dan dirawat kimia
- kesan berkilat dengan pelincir semulajadi dan estrak herba untuk menambah kelembapan & kelicinan kulit. Rambut ekstra lembut.
- kesan pemulihan pada kulit kepala dgn menormalkan & melembapkan kulit kepala serta rambut yg diproses secara kimia
- bahan Humectant & protim asli membina semula kerosakan pada bilah rambut

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Penggunaan Replenishing Conditioner mengelakkan rambut gugur selepas bersalin. Replenishing Conditioner akan membantu membekalkan nutiren yang cukup kepada rambut untuk mengelakkan rambut gugur selepas bersalin. Replenishing Conditioner Shaklee akan menjadikan rambut lembut dan mudah diurus.

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee


Bulan ada promosi set Shampoo ni. Untung jika grab set shampoo ni sebab harga sangat murah!

Pakej 2 botol Revitalizing Shampoo + 1 botol Replenishing Conditioner pada harga RM130 sahaja.

Harga asal RM165

Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee
Review Testimoni Set Produk Shampoo Rambut Prosante Shaklee 



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca