Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online

Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online
Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online


Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online | 10 tahun lepas masa Umi mula-mula buat bisnes Shaklee, kalau nak tahu berapa point atau nak print senarai pengguna berdaftar bawah kita, kena beratur kat branch Shaklee.

Dari semua kerja kena buat kat branch, nak tengok total sales kat Geneology Inquiry (GE) anak-anak bisnes kena turun branch, kena print. Bila closing, kena stay kat branch sampai jam 12 malam sebab tak ada medium nak tengok updated GE sampai jam 11.59 malam tu.

Dulu tak ada retail shop macam sekarang. Semua urusan di kaunter. Produk semua belakang kaunter. Memang kena buat list dan inform staf branch.

Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online
Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online

Masa memula daftar ahli Shaklee pada tahun 2012 Umi duduk di Sik jauh dari branch Shaklee Seberang Jaya. Umi kerja lak kat Kuala Pegang, Baling jadi Umi jarang sangatlah nak pergi ke branch Shaklee.

Pilihan yang ada masa tahun 2012 hingga ke tahun 2014 ketika tu hanyalah emel. Nak Shaklee pos barang kena email. Tunggu staf reply email baru purchase tu proceed dan berjaya. Nak transfer points pun kena email Shaklee! Tak boleh buat sendiri.

Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online
Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online

Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online
Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online

Bonus zaman dulu pakai cek. Memang Shaklee pos cek tu ke rumah. Dan kena clearkan kat bank masing-masing. 

Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online
Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online


Di tahun 2016, Shaklee ada website dah. Namanya shaklee2u.com.my
Walaupun interface website ahli Shaklee ni basic sangat, rasanya blogspot lagi ok tapi lega dah boleh buat pembelian online, payment masa tu hanya guna debit/credit card. Masih belum ada lagi fpx payment.

Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online
Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online


Kemudian di tahun 2020 baru lah ada website ahli yang terbaharu yang sampai sekarang masih digunapakai. 

Staf BDM Shaklee juga cakap website Shaklee ni SIMPLE, SOCIAL & MOBILE!

Yang baru join Shaklee mungkin macam pelik. Kenapa?

Rupanya banyak sangat kehidupan yang dimudahkan dengan wujudnya website ahli Shaklee ni

Cara beli mudah
Cara baca info produk mudah
Cara nak tahu kat mana branch Shaklee terdekat mudah
Simple!

Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online
Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online


Sekarang segala info Shaklee semua dihujung jari. Dalam website ahli Shaklee ada 

Artikel
Cara makan
Kelebihan nutrisi
Majalah
Testimoni real
Video transformasi

Tekan saja share ke semua media social!

Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online
Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online


Walau dimana saja kita berada hatta belajar atau bekerja di luar negara sekalipun, kita tetap boleh akses website Shaklee dan order barang untuk keluarga di Malaysia

Berbanding 10 tahun lepas, sekarang dah
Tak perlu beratur kat branch
Tak perlu print kat branch
Tak perlu print pun sebab semua kita boleh akses dah bila bila masa.

Pakai phone boleh
Pakai laptop boleh
Tak ada laptop tak ada masalah kan?
Mobile sangat!

Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online
Pengalaman Bisnes Shaklee MLM Sekarang Mudah Berniaga Online



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan

CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan
CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan


CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan | CarotoMix ialah formula baharu CarotoMax Shaklee yang dipertingkatkan. CarotoMix ialah pati campuran semula jadi yang unik menyokong kesihatan penglihatan mata.

Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksidan yang ditemui dalam buah-buahan, sayur-sayuran dan tumbuhan lain dengan mengasingkan dan menyalurkan pelbagai bentuk karotenoid semula jadi.

Karotenoid adalah pigmen berwarna terang semula jadi yang terdapat dalam buah-buahan dan sayur-sayuran serta kaya dengan kebaikan antioksidan.

CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan
CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan


Setiap biji CaratoMix mengandungi kebaikan karotenoid :
🍇 Lutein (5.5mg)
- Satu daripada dua karotenoid utama yang ditemui pada retina anda. Meningkatkan ketajaman penglihatan serta melindungi mata anda dari cahaya biru daripada skrin digital yang menyebabkan mata kabur, penat dan kering.

🍇Likopena (5mg)
- Karotenoid yang mempunyai aktiviti antioksida yang paling kuat. Melindungi mata daripada tekanan oksidatif dan menyokong penuaan mata yang sihat.

Karotene (5mg)
🍇Alfa Karotene (0.85mg) & 🍇Beta Karotene (1.8mg)
- Penting untuk penghasilan vitamin A. Ia meningkatkan penglihatan dalam cahaya malap dan melegakan kekeringan mata dengan menggalakkan penghasilan air mata.

CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan
CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan


Kebaikan CarotoMix Shaklee
🌸Mempertingkatkan Penglihatan dengan menghasilkan 'visual ungu' yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap. 
🌸Membantu mengurangkan masalah mata yang rabun dan kering.
🌸Membantu mengurangkan penyakit katarak dan glaucoma.
🌸Membantu mengatasi kelesuan mata akibat mengadap komputer dan smartphone terlalu lama.
🌸Membantu mengurangkan masalah mata lebam 'eye bag' gegelung lebam di bawah mata.
🌸Melindungi lapisan luar kornea mata.
🌸Sangat bagus untuk mereka yang kerap menggunakan komputer.

CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan
CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan


Bagaimana CarotoMix berfungsi?
✔ Alpha Carotene + Beta Carotene - Untuk penglihatan malam, mata sihat, menghalang degenerasi penglihatan, memperbaiki
Alpha Carotene – Menjaga kesihatan mata, menghalang degenerasi penglihatan dan membantu dalam penglihatan malam
✔ Beta Carotene – Memperbaiki kulit, mempertingkatkan sistem imun badan serta mempercepatkan pemulihan luka
✔ Lycopene – Bersifat antioksidan dan menghalang penuaan organ. Ia juga membantu mengurangkan penyakit kelenjar prostat serta meningkatkan kesihatan jantung, serviks dan menguatkan sistem imun badan
✔ Lutein – Membantu untuk menyekat katarak, glaukoma serta AMD iaitu Age Related Macular Disease atau Penyakit Makular Berkaitan Umur

CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan
CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan


Cara Makan CarotoMix Shaklee
Saranan penggunaan: Ambil 1 kapsul sekali sehari selepas makan.


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

CarotoMix CarotoMax Untuk Apa Kebaikan Untuk Mata Cara Makan



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata

CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata
CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata

CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata | Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksidan yang ditemui dalam buah-buahan, sayur-sayuran dan tumbuhan lain untuk hasil pelbagai bentuk karotenoid semulajadi.

CarotoMix ialah pati campuran semula jadi yang unik untuk menyokong kesihatan penglihatan.

Karotenoid adalah pigmen berwarna terang semula jadi yang terdapat dalam buah-buahan dan sayur-sayuran serta kaya dengan kebaikan antioksidan.

CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata
CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata


4 Karotenoid penting

Lutein (5.5mg)
Alfa Karotene (0.85mg)
Likopena (5mg)
Beta Karotene (1.8mg)

Karotenoid adalah pigmen berwarna terang yang terdapat dalam buah-buahan dan sayur-sayuran serta mempunyai pelbagai manfaat antioksida terutamanya untuk kesihatan penglihatan mata. 

CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata
CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata


4 Manfaat Karotenoid 

Lutein
Satu daripada dua karotenoid utama yang ditemui pada retina. Meningkatkan ketajaman penglihatan serta melindungi mata dari cahaya biru daripada skrin digital yang menyebabkan mata kabur, penat dan kering.

Likopena
Karotenoid yang mempunyai aktiviti antioksida yang paling kuat. Melindungi mata daripada tekanan oksidatif dan menyokong penuaan mata yang sihat.

Alfa Karotena & Beta Karotena
Penting untuk penghasilan vitamin A yang membantu meningkatkan penglihatan dalam cahaya malap dan melegakan kekeringan mata dengan menggalakkan penghasilan air mata.

Keistimewaan Shaklee
CarotoMix membekalkan empat karotenoid penting termasuk alfa dan beta karotena, likopena dan lutein daripada ekstrak pekat.

CarotoMix membekalkan 13.34mg karotenoid dalam setiap hidangan.

Likopena 5 mg
Lutein 5.5 mg
Mixed Carotenoids Providing 0.85 mg Alpha-Carotene (Equiv. to 117.937 IU Vitamin A) and 1.8 mg Beta-Carotene (Equiv. to 2997 IU Vitamin A). 2.84 mg

CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata
CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata


Harga CarotoMix Shaklee

Harga bukan ahli RM81.25

Harga ahli RM65
Daftar ahli RM35

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

https://www.shaklee.com.my/products/live-healthier/11042?sid=869539
CarotoMix Formula Baharu CarotoMax Shaklee Kebaikan Untuk Mata



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022

Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022
Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022

Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022 | Sempena bulan kemerdekaaan Malaysia kali ke-65 tahun 2022 ni, Shaklee buat Promo Merdeka ESP Sachet Buy 1 Free 1 bermula dari 1hb sehingga 31 September 2022.

Kelebihan ESP Sachet Kotak Shaklee
✅ Harga mampu milik, 1 kotak mengandungi 10 sachet (28g each) hanya RM99 (harga bukan ahli) RM79 (harga ahli)
✅ Mudah dibawa travel, boleh letak dalam handbag. Sesuai dijadikan breakfast-on-the-go bagi orang yang sibuk. 
✅ Boleh dijadikan sebagai pek permulaan kalau baru nak cuba ESP tong Shaklee. Kalau suka, boleh repeat order 1 tong ESP Shaklee yang lebih jimat.

Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022
Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022


Ramai yang setuju bahawa ESP sachet kotak Shaklee lebih sedap dari ESP Shaklee yang dalam tong tu. 

Bukan sebab ada tambahan apa-apa bahan lain, tapi sebab ESP sachet kotak Shaklee ni disediakan dalam ukuran yang tepat untuk setiap hidangan yang membuatkan rasanya lebih sedap. 

1 sachet ESP kotak ni dah tersedia untuk 1 hidangan. Buka sachet dan terus tuang ke dalam shaker untuk minum.

ESP tong VS ESP sachet

Paling ramai orang tanya soalan ni.
Since ada yang curious, manfaat ESP Shaklee ni masih SAMA ya walaupun packaging nya berbeza.

Shaklee dengar pendapat netizen, netizen ni yang mana kata mau cepat, mau mudah, mau lajuuuu, mau simple simpleeee. 

Naa, keluarlah ESP Sachets ni khas untuk anda!

Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022
Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022


Kalau ESP tong, saiz agak besar and berat kalau bawa ke mana mana. Beli ESP tong pastu letak di rumah lebih convenient.

ESP sachet pulak untuk masuk dalam handbag, bawak pergi ofis ke, balik kampung ke, pergi travel ke. Jimat space juga

Lagipun, kalau ESP sachet tak payah susah susah fikir letak berapa sudu. Dalam sachet tu dah siap sedia ukuran yang menepati citarasa anda tau!
Mudah dan cepat!

ESP sachet ke ESP tong ke, kedua-dua produk protein Shaklee ni adalah terbaik.

Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022
Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022


Promosi September 2022 ESP Sachet Kotak

Harga bukan ahli RM 98.75

Harga ahli RM 79
Daftar ahli RM 35

Percuma postage penghantaran ke seluruh Malaysia sepanjang bulan September 2022 sahaja

Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022
Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Promosi ESP Sachet Shaklee Beli 1 Percuma 1 Harga Ahli 2022




Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin

Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin
Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin

Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin | Saya nak share pengalaman qadha puasa 30 hari. Pada tahun 2014. Saya bersalin beberapa hari sebelum Ramadhan tahun tu. Makanya tidak sempat berpuasa sebulan.

Azam saya, mahu mula ganti puasa apabila anak berumur lebih 6 bulan dan sudah diberi makanan pejal. Tup tap, tup tap, anak sudah 8 bulan lebih baru mula ganti puasa. Adess!

Saya mula puasa 3 hari berturut, Alhamdulillah, dengan mengambil ESP Shaklee sewaktu berbuka dan bersahur, masalah gastrik tidak menyerang di waktu pagi dan petang. 

Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin
Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin


Tapi hari ke 3 puasa, anak saya mula selsema. Saya ambil Vita-C Plus dan Nutriferon Shaklee, alhamdulillah, dia pulih dengan cepat. Dia masih full BF menyusu sepenuhnya dan tidak minum air masak sendiri. Oh ya, saya suri rumah. Jadinya anak saya ini Direct Feeding.

Minggu berikutnya, saya puasa lagi, 3 hari. Isnin,Selasa, Rabu. Anak saya kembali selsema. Saya bertanya pendapat kawan-kawan. Mereka nasihatkan saya banyakkan minum air masak. Kemungkinan badan saya kurang air.
Masa tu baru saya ingat, "Performance Drink Shaklee kan ada. Awat lah saya tak minum Performance Drink Shaklee?!"

Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin
Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin

Saya mula campurkan Performance Drink Shaklee ke dalam koko tamar + ESP Shaklee dan minum sewaktu berbuka puasa. Saya juga sediakan bancuhan Performance Drink Shaklee dalam peti ais. Waktu malam saya pastikan minum sebanyak mungkin. Waktu sahur juga minum. Kadang-kadang lupa juga. Hehehe.

Alhamdulillah, dengan produk-produk Shaklee, saya boleh ganti puasa 30 hari walaupun tidak berturut-turut, gastrik hilang entah ke mana, anak sihat tanpa selsema, badan kekal bertenaga walaupun kadang-kadang bertukar jadi tak larat juga. Hehehe biasalah nama pun manusia kan. Bukannya robot.

Saya sarankan ibu-ibu yang menyusu badan, mengandung, dan semua! Perlu minum Performance Drink Shaklee untuk bekalan semasa berpuasa. Untuk elakkan badan kurang air. Lebih-lebih lagi sekarang ni musim panas. Bahaya jika badan kita kurang air.


Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin
Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin

Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin
Tips Qadha Ganti Puasa Ramadhan Yang Tertinggal Ibu Bersalin


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus

Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus
Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus


Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus | ESP Shaklee supplemen protein yang sangat berkualiti tinggi yang sangat sesuai diambil oleh individu yang selalu pedih hulu hati sakit gastrik di waktu pagi.

Bagaimana ESP Shaklee bantu hilangkan sakit gastrik?
ESP protein soya keluaran Shaklee diperbuat daripada kacang soya premium. Bersifat alkali dan ini membantu meneutralkan sakit gastrik kita tu. Selain meningkatkan rasa kenyang, menjadikan kita kenyang lebih lama.

Bagaimana ESP Shaklee bantu untuk kurus?
✅ Rendah GI, kenyang lebih lama
✅ Tinggi protein, penukaran protein kepada tenaga perlukan energy tinggi, burn more fat
✅ Elakkan craving manis, kekurangan protein menyebabkan craving
✅ Boleh dijadikan sebagai meal replacement
✅ Rendah calorie

Pengambilan protein semasa sarapan adalah faktor terpenting yang mampu memberikan tenaga yang berpanjangan dan menyekat selera makan kita bertambah.

Sebab tu ESP Shaklee sesuai diambil ketika sarapan.

Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus
Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus


Sukatan Minum Makan ESP Shaklee

ESP sachet kotak Shaklee disediakan dalam ukuran yang tepat untuk setiap hidangan yang membuatkan rasanya lebih sedap. 

1 sachet ESP kotak ni dah tersedia untuk 1 hidangan. Buka sachet dan terus tuang ke dalam shaker untuk minum.

Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus
Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus


ESP tong VS ESP sachet

Manfaat ESP Shaklee ni masih SAMA ya walaupun packaging nya berbeza.

Shaklee dengar pendapat netizen, netizen ni yang mana kata mau cepat, mau mudah, mau lajuuuu, mau simple simpleeee. 

Naa, keluarlah ESP Sachets ni khas untuk anda!

Kalau ESP tong, saiz agak besar and berat kalau bawa ke mana mana. Beli ESP tong pastu letak di rumah lebih convenient.

Sukatan ESP tong Shaklee sekali minum 3 sudu besar

Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus
Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus


ESP sachet pulak untuk masuk dalam handbag, bawak pergi ofis ke, balik kampung ke, pergi travel ke. Jimat space juga

Lagipun, kalau ESP sachet tak payah susah susah fikir letak berapa sudu. Dalam sachet tu dah siap sedia ukuran yang menepati citarasa anda tau!
Mudah dan cepat!

Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus
Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus


ESP sachet ke ESP tong ke, kedua-dua produk protein Shaklee ni adalah terbaik.

Promosi ESP Tong Shaklee dan ESP Sachet Kotak Shaklee

Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus
Cara Sukatan Minum Makan ESP Shaklee Untuk Gastrik dan Kurus



Jika anda berminat ingin mendapatkan produk Shaklee, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Promosi ESP Tong Shaklee Beli 2 Percuma 1 Harga Ahli 2022

Promosi ESP Tong Shaklee Beli 2 Percuma 1 Harga Ahli 2022
Promosi ESP Tong Shaklee Beli 2 Percuma 1 Harga Ahli 2022

Promosi ESP Tong Shaklee Beli 2 Percuma 1 Harga Ahli 2022 | Sempena bulan kemerdekaaan Malaysia kali ke-65 tahun 2022 ni, Shaklee buat Promo Merdeka ESP Buy 2 Free 1 bermula dari 5hb September sehingga 31 September 2022.

ESP Shaklee adalah makanan nutrisi protein soya yang berkuliti tinggi.

1 tin ESP Shaklee (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya.

ESP Shaklee baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi.

Promosi ESP Tong Shaklee Beli 2 Percuma 1 Harga Ahli 2022
Promosi ESP Tong Shaklee Beli 2 Percuma 1 Harga Ahli 2022


Kelebihan ESP Shaklee
1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
2. Membekalkan sumber protein yang lengkap (ESP Shaklee mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

Perbezaan ESP Shaklee dengan soya lain
1. Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)
2. mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan
3. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
4. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
5. Rendah lemak, tanpa kolestrol
6. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi.

ESP mempunyai skor PDCAAS bersamaan 1. 

PDCAAS bermaksud Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score. 

Skor 1 merupakan skor yang tertinggi dan menunjukkan protein ESP sangat mudah diserap oleh badan. 
Bila ambil sesuatu produk, mestilah kita nak badan kita serap nutrisi dengan baik. 
Barulah badan kita dapat manfaat dan keberkesanannya.

Terbukti protein ESP Shaklee mempunyai markah skor yang tertinggi.

Promosi ESP Tong Shaklee Beli 2 Percuma 1 Harga Ahli 2022
Promosi ESP Tong Shaklee Beli 2 Percuma 1 Harga Ahli 2022


Promosi ESP Shaklee Beli 2 tong Percuma 1 tong

Harga bukan ahli RM346

Harga ahli RM278
Daftar ahli Shaklee RM35

Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia dengan setiap pembelian


Berminat dengan promosi ESP Shaklee beli 2 free 1, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca