BIRTHDAY GIVEAWAY ANISA ANUAR OFFICIAL BLOG

BIRTHDAY GIVEAWAY ANISA ANUAR OFFICIAL BLOG | Nisa sedang buat Birthday Giveaway untuk dia sempena birthday 14 Mei. Happy birthday!

Saya tag anda semua yg membaca entri ni. Jom kita sama-sama memeriahkan majlis giveaway ni, hehe.

Setakat ni saya belum pernah dengar lagi la nama produk Niqa. Tapi dah suka dengan design packaging nya tu. Hijau putih, comel. Sejuk mata memandang kan

BIRTHDAY GIVEAWAY ANISA ANUAR OFFICIAL BLOG

Syarat - syarat untuk join GIVEAWAY ini adalah

1. Tulis posting dengan tajuk "BIRTHDAY GIVEAWAY ANISA ANUAR OFFICIAL BLOG"

2. Letakkan banner Birthday Giveaway dan backlink ke post asal.

3. Follow blog Anisa Anuar official blog dan instagram shop Nisa NIQANYSA (kalau takde instagram, tidak mengapa)

BONUS : Tag 3 rakan blogger yang lain untuk memeriahkan lagi Giveaway ini.
dan "nyatakan jika pernah dengar NIQA. Dimana anda kenal produk NIQA?"

Tarikh untuk join GIVEAWAY dari 13 sehingga 23 Mei 2020.

Hadiah yang akan diberi kepada mereka yang bertuah

2 pemenang Produk NIQA - Instant Stain Remover plus with wet tissue NIQA
3 pemenang wang tunai RM10
Kelima-lima pemenang akan blog review daripada Nisa.

Nota : hadiah layak diterima oleh seorang pemenang untuk setiap satu. Contoh, orang yang sama tidak boleh terima hadiah produk NIQA dan wang tunai.

Jika sambutan sangat menggalakkan, Nisa akan tambah lagi hadiah giveaway.

Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee,
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

4 ulasan: