uminazrah.com Dapat Hadiah Top Komen Daripada fiezasani.xyz

uminazrah.com Dapat Hadiah Top Komen Daripada fiezasani.xyz
uminazrah.com Dapat Hadiah Top Komen Daripada fiezasani.xyz
uminazrah.com Dapat Hadiah Top Komen Daripada fiezasani.xyz | Alhamdulillah sejak kembali aktif blog, ni hadiah pertama yang Umi dapat daripada blog fiezasani.

Umi dapat hadiah top komen daripada fiezasani.xyz iaitu hadiah kain batik viral. Lawa sangat warnanya. Memang sesuai lah kain batik viral ni menjadi viral nya kan.

uminazrah.com Dapat Hadiah Top Komen Daripada fiezasani.xyz
uminazrah.com Dapat Hadiah Top Komen Daripada fiezasani.xyz
Dengan harga kain batik viral hanya RM10.00 je, boleh la kita buat baju dengan kain batik viral ni. Yang hadiah Umi dapat daripada fiezasani.xyz ni pun Umi rasa nak buat baju jugak. Hehe

Pembekal kain batik viral pun dah ramai sangat sekarang jadi senang lah nak dapat beli kain batik viral ni.

Terima kasih fiezasani.xyz untuk hadiah top komen ni
uminazrah.com Dapat Hadiah Top Komen Daripada fiezasani.xyz
uminazrah.com Dapat Hadiah Top Komen Daripada fiezasani.xyz
Untuk hangpa yang nak blogwalking, boleh terjah blog fiezasani.xyz ni

Blog puan Fieza Sani ni ada macam-macam tips kecantikan, tips skincare, resepi masakan pun ada.

Yang terbaru ada tips pekerjaan setiausaha. Mana tau ada yang teringin nak kerja sebagai setiausaha kan, boleh la intip-intip baca tips setiausaha tu

Blog fiezasani.xyz ni pun ada jugak review tempat makan. Jalan-jalan cari makan lah kan. Banyak sangat tempat menarik yang dikongsikan. Antaranya Jalan-Jalan Cari Makanan Di Pasar Malam Pantai Dalam.

Resepi dari dapur pulak ada pelbagai perkongsian resepi. Paling Umi suka ialah resepi Masak Kari Daging Guna Rempah Kari Kelantan. Sebab selama ni dok guna rempah kari Kedah ni ja. Biasalah kan dah nama nya pun Umi ni orang Kedah. Haha

Blog fiezasani.xyz pun ada buat review produk kecantikan. Banyak sangat produk skincare yang ada. Paling menarik perhatian Umi ialah produk Obsess tu. Comel lah sangat packaging dia. Puan Fieza pun ada Ready Stock Obsess Foundation. COD Kuala Lumpur.

Post paling popular kat blog fiezasanil.xyz ialah Cara Nak Refund Duit Shopee. Boleh pakat terjah pi baca. Sebelum ni pun Umi tak tahu jugak pasal duit kat Shopee ni boleh refund ke tak kan. Dalam entri tu ada langkah penuh yang korang boleh buat.

Jadi jemput la ramai-ramai ye menjengah terus ke blog fiezasani.xyz 😍

Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee,
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

13 ulasan:

  1. Cantiknyaa hadiah yang Umi dapat, rezeki permulaan 2020...tahniah..

    BalasPadam
  2. Cantik. Semoga bersemangat untuk tulis blog.

    BalasPadam
  3. wahhh tahniah kak... cantik kain batiknya...

    BalasPadam
  4. dah kalau namanya rezeki kan? tahniah!

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, cantik kainnya..suka warna brown..

    BalasPadam
  6. Tahniahh dapat hadiah. Best jadi blogger ni. Dapat hadiah je kan

    BalasPadam
  7. Tahniah! menarik corak kain batik tu.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. Rezeki Umi.. Cantik kainnya..

    BalasPadam
  9. cantik warnanya. warna cemtu kite suka gak..
    kain batik cemni suka buat kain padankan dengan baju kosong.

    rezeki =)

    BalasPadam