Umi Nazrah Pengedar Shaklee Sik Kedah

Umi Nazrah Pengedar Shaklee Sik Kedah
Umi Nazrah Pengedar Shaklee Sik Kedah

Saya Umi Nazrah binti Ahliyasah sudah 11 tahun menjadi pengamal suplemen Shaklee. Umi mula mendaftar Shaklee sebagai ahli pengedar Shaklee yang sah pada tahun 2010 dulu kerana ingin menyusukan anak kembar.

Bertitik tolak daripada mendapat Shaklee Effect melalui penyusuan anak kembar, Umi terus berkongsi manfaat dan kebaikan setiap produk Shaklee kepada semua melalui media sosial yang ada.

Umi sudah menggunakan hampir kesemua produk Shaklee termasuk produk kesihatan rumah dan juga penurunan berat badan.

Umi pernah obese ketika melahirkan anak ketiga iaitu pada tahun 2015 akibat gaya pemakanan yang tidak seimbang dan kurang bergerak aktif. Kesannya Umi mendapat sakit lutut yang kronik dan setelah berjumpa doktor pakar, doktor pakar menyarankan agar Umi menurunkan berat badan untuk mencapai BMI yang seimbang.

Alhamdulillah akhirnya Umi berjaya menghilangkan hampir 13kg dan kembali mendapat BMI yang seimbang.

Paling terbaru produk Shaklee yang Umi gunakan ialah Youth Skincare Shaklee yang mula dipasarkan pada tahun 2018. Sepanjang hampir 2 tahun menggunakan produk Youth Skincare, Umi sangat berpuas hati dengan kesan yang dialami.

Umi berpangkat Supervisor di dalam Shaklee iaitu peringkat pertama di dalam pangkat Shaklee.

Pada anda yang beminat ingin menyertai bisnes Shaklee sebagai dropship atau pengedar, anda sangatlah dialu-alukan. Hubungi Umi ye melalui Whatsapp

0 comments:

Catat Ulasan