Petua Cara Merawat Untuk Hilangkan Kesan Parut Demam Campak

Petua Cara Merawat Untuk Hilangkan Kesan Parut Demam Campak
Petua Cara Merawat Untuk Hilangkan Kesan Parut Demam Campak

Petua Cara Merawat Untuk Hilangkan Kesan Parut Demam Campak
| Bila teringat balik waktu kena chicken pox tu memang menakutkan. Kena pula masa jadi tu dah tua.

Saya dok dengar lah kan orang kata kalau kena masa dah besar ni bekasnya jadi susah nak hilang. Seminggu lepas baik chicken pox tu pun tak keluar rumah.

Malu sebab bekas kena chicken pox tu memang ketara sangat. Lagi lagi dekat muka. Nak cover pun tepek lah foundation 😭😭. Dah tak boleh jadi ni. Kena cari inisiatif ni nak hilangkan parut parut chicken pox ni kan. Terus amik

1. ESP
2. Vita-C
3. Zinc Plus
4. Herblax

Ehh herblax tu macam tak ada kaitan je dengan parut tapi saya nak amik juga sebab senang nak membuang. Sesekali tu tengok parut eh dah mula pudar lah. Eh makin cantik eh gituu.

Macam tak percaya lah bekas-bekas tu semua dah mula pudar dah. Terus konsisten amik vitamin tu semua. Yang bestnya tiba-tiba rambut dah kurang gugur, kulit makin sihat,berat badan pun dah kurang. Makan vitamin nak hilang kan parut je eh dapat pakej semua sekali untuk badan.



Bila dah amik ESP ni bolehlah buat masker muka. Sebelum tidur tu ke tengah-tengah tengok tv tu kita buatlah masker. Esok paginya confirm makin seronok pegang muka. Yang bestnya lagi Vita-C tu pun kita jadikan masker jerawat πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Hancurkan lepastu apply dekat jerawat yang nak menyinggah kat muka kita tu. Eh tak jadi dia nak keluar. Terkena panahan Vita-C 😁😁

Jimat betul beli semua ni sebab nak pudarkan chicken pox tapi akhirnya banyak parut dia bedal hilangkan dekat badan. Masalah rambut gugur pun jumpa jalan penyelesaian akhirnya. Dah mula nampak anak-anak rambut. Best betul lah.

Sekarang tambah amik Youth Cleanser. Dia punya best tu macam nak selalu guna. Kurang dah kulit berminyak. Alhamdulillah jumpa jalan penyelesaian.
 
Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee, 
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen