Testimoni Vivix Untuk Kurus Bantu Turunkan Berat Badan

Testimoni Vivix Untuk Kurus Bantu Turunkan Berat Badan
Testimoni Vivix Untuk Kurus Bantu Turunkan Berat Badan
Testimoni Vivix Untuk Kurus Bantu Turunkan Berat Badan | Saya makan Vivix untuk kesihatan dalaman. Rasa badan lebih bertenaga dan segar.

Perkongsian puan Rohaidah untuk testimoni Vivix Shaklee kurus dan turunkan berat badan.

Selepas bersalin Althaff tahun 2017 dulu saya struggle nak turunkan berat, so dapat la berat dalam 51kg macam tu.

Kalau korang rasa 51kg tu ringan, let me tell u, saya ni sejenis katik, 148 cm only πŸ˜‚
So seriusly tak sajak langsung tinggi 148 cm ni kalau berat lebih dari 50 kg.

Dalam struggle nak turunkan berat tu, dah termengandung lagi anak ketiga. Memang stop la terus proses loss weight tu.

Paling menyedihkan selepas bersalinkan Alhaq Ogos 2019, berat paling turun pon sampai 57 kg je!Seriusly down sangat rasa. Memang chubby. Dah tak berani nak ambik gambar whole body, selfie muka je mampu waktu tu. Tsk tsk. Nak OOTD pon malu 😌

Waktu nak pergi Shaklee trip ke Phuket November 2019, usaha juga nak turunkan berat tapi sebab Alhaq tengah bf so susah nak jaga makan and all. Dapat cecah sampai 55kg je.

Dan secara jujurnya, lepas habis berpantang Alhaq, saya tinggalkan Vivix. Waktu tu rasa tak terjaga diri sendiri sebab nak adapt kehidupan beranak 3 kan. Tak ambik supplement wisely. Bila teringat baru makan, bila rajin baru makan.

Testimoni Vivix Untuk Kurus Bantu Turunkan Berat Badan

Sebulan yang lepas rasanya, Vivix dah semakin low in stock . Baru la terdetik hati rasa nak consume Vivix la sebab takut lepas ni out of stock terus. So i resume consume Vivix secara konsisten! 😘

Apa yang mengejutkan ialah walaupun time PKP makan macam ‘membela ’πŸ˜‚, lepas tu tambah pulak dah raya sebulan ni makan memang tak ingat. Alhamdulillah sangat sangat berat dah tak naik ke 50 kg!

Paling dasyat pon dia pergi 49.80 kg 😝

So terfikir jugak, lately memang tak jaga makan, dah lama tak sentuh threadmill, zumba apatah lagi tapi berat boleh mantain bawah 50 kg!

And semua ni jadi bila start konsisten minum VIVIX semula. Best gilaaaa weh! Banyak sangat dah effect best bila ambik Vivix ni.

Vivix harga promosi RM 380.00 dan free postage + free membership Shaklee

Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee,
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen