Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee

Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee | Perfecting Skin Toner Youth Shaklee bantu mengelupas sel kulit mati.

Fungsi Perfecting Skin Toner Youth Shaklee
1. Double-cleansing -- buang sel kulit mati, keluarkan sisa makeup yang tak dapat keluar dari pembersihan pertama tadi, dan bahan pencemaran. Kita akan nampak kesan kotor pada kapas.
2. Menghidratkan kulit, kulit tidak nampak kusam, kulit jadi glowing
3. Membekalkan nutrisi untuk kulit

Kelebihan Perfecting Skin Toner Youth Shaklee
1. Bau semulajadi yang segar
2. Kulit tidak rasa tegang apabila senyum selepas pemakaian toner
3. Kulit rasa sejuk dan tenang selepas memakai toner

Bahan-bahan utama di dalam Perfecting Skin Toner Youth Shaklee
1. Vital Repair+®
2. Ekstrak Anggur Muscadine
3. Ekstrak Alga Hijau
4. Ekstrak Yis

Cara penggunaan:
Digunakan sebagai langkah kedua selepas Luminous Gel Oil Cleanser Youth Shaklee di waktu
1. Pagi
2. Malam

Pengalaman Guna Toner Youth Shaklee

Selepas cuci muka, sapu toner untuk double cleansing.

Toner berfungsi untuk bantu buang sel kulit mati. Baru muka fresh.

Extract Green algae yang ada di dalam toner Youth Shaklee ni bantu buang sel kulit mati.

Nampak tak kat cotton pad tu kotoron selepas apply Toner .

Masih ada sisa baki kotoran walaupun kita dah cuci muka guna pencuci muka.

Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee

Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee

Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee

Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee

Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee

Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee


Lepas apply tone, pakai pula Night Cream Youth bagi membantu proses pemulihan dan menganjalkan kulit wajah semasa kita tidur waktu malam.

Di waktu siang, lepas sapu toner Youth Shaklee tu boleh guna Moisturizer Youth Shaklee.

Testimoni Toner Youth Shaklee

Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Kelebihan, Pengalaman Guna dan Testimoni Toner Youth Shaklee
Lepas ni jangan tanya sebab apa muka naik jerawat, jeragat, blackhead , blemish sana sini atau muka nampak tua dari usia.

✔️Pic kiri, SEBELUM. cotton pad yang masih suci murni ready untuk apply toner pada skin yang sudah ready disental dengan pencuci muka, dah tonyoh usap2 kemudian siap mandi lagi.fresh dan bersih la konon hihi

✔️Pic kanan, SELEPAS. cotton pad yang kotor dengan saki baki daki, minyak,blemish,kulit mati yang toner korek dan cuci as 2nd cleanse. Habis segala mak nenek dia cuci tuuuu!😱

Jadi walaupun kita dah mandi bersih-bersih, dah cuci kaw2 muka dengan pencuci muka. Tegok, masih ada sisa kotoran dan sel kulit mati. Ni lah fungsi TONER yang ramai skip tuuuu, sebagai second cleanse! Eeeeuuww rugi nya kan πŸ˜…

Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee,
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen