Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee

Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee
Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee 
Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee | Pemenang Anugerah Bintang Popular ABPBH sudah daftar jadi ahli dan agen Shaklee secara percuma.

Perkongsian daripada Master Irene mengenai Mira Filzah beli dan daftar ahli Shaklee secara percuma.


Mira Filzah ada DM Irine dekat Instagram nak tanya tentang Shaklee.

Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee
Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee 
Alhamdulillah, memang sporting sangat Mira ni. Lepas explain tentang Product Shaklee yang dia nak, terus setuju nak purchase & yes terus layak dapat FREE MEMBERSHIPπŸ‘πŸ»

Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee 

Sudah pasti, Mira Filzah sendiri yakin dengan Shaklee Product, tambah-tambah dah nak kawen tak lama lagi. Of course lah nak get ready siap-siap. Alamak terrrbocor rahsia. Haha.

Antara Set yang Mira Filzah ambil ialah

🌿 Vivix
🌿 Alfalfa Complex
🌿 DTX Complex
🌿 Peppermint Ginger
🌿 Herblax
🌿 ESP
🌿 Vita-C Plus

Cara Daftar Ahli Shaklee Percuma

Ada dua cara nak daftar ahli Shaklee secara percuma.

1. Cara beli Shaklee Online.
Korang boleh daftar nombor ID Shaklee di


Klik Join Now dan isi maklumat pendaftaran korang. Selepas itu korang akan dapat SMS untuk login di website Shaklee.

Selepas login, korang boleh terus klik Shop untuk beli produk Shaklee dan buat bayaran menggunakan kad debit atau kad kredit.

2. Cara beli Shaklee di branch.
Korang kena daftar nombor ID Shaklee dahulu di

Selepas dapat nombor ID Shaklee melalui SMS, korang boleh terus beli starter kit ahli untuk pengaktifan nombor ID di branch Shaklee.

Lihat branch Shaklee dan peta ke branch

Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee 

Jika nak automatic free keahlian Shaklee, Umi galakkan korang dapatkan set Jom Shaklee.

Jom Shaklee free membership.

1. Vivix twinpack
✅ Harga less 10% dari harga ahli biasa
✅ FREE Membership (worth RM 65)
✅ FREE Postage (worth RM 10)
✅ Dapat cashback lagi 😍

Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee 

Harga pasaran rm950
Harga ahli rm760
Harga promo rm684

2. Youth Skincare Starter Pack
✅ Harga less 10% dari harga ahli biasa
✅ Shaklee waivekan membership walaupun asalnya tak layak FREE Membership (worth RM 65)
✅ FREE Postage (worth RM 10)
✅ Dapat cashback lagi 😍

Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee 

Harga pasaran rm901
Harga ahli rm850
Harga promo rm612

3. Wellness Set
✅ Sangat sesuai mulakan bisnes / makan sendiri
✅ Harga less 10% dari harga ahli biasa
✅ FREE Membership (worth RM 65)
✅ FREE Postage (worth RM 10)
✅ Dapat cash back lagi

Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee 

Harga pasaran rm1022.50
Harga ahli rm818
Harga promo rm736.20

4. Set Hamil / Set Mengandung / Prenatal Set
✅ FREE membership (worth RM65)
✅ Dapat cashback next month
✅ Set lengkap ibu hamil

Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee 

Harga pasaran rm608.75
Harga ahli rm487
Harga promo rm438.30

5. Set Bersalin / Set Berpantang / Set Menyusu
✅ Free membership (worth RM65)
✅ Dapat cashback next month
✅ Set lengkap ibu berpantang

Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia Beli Set Shaklee 

Harga pasaran rm666.25
Harga ahli rm533
Harga promo rm479.70

Semoga korang yang membaca perkongsian ini buat pilihan bijak seperti mana Mira Filzah Pelakon Paling Popular Malaysia yang sudah beli Set Shaklee.

Jika korang ingin mendapatkan khidmat konsultansi,
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

17 ulasan:

  1. comelnya mira filzah....terbaik shaklee, pilihan artis dan orang ramai

    BalasPadam
  2. Dah dah kawin MF ya..hehe

    Produk Shaklee yg saya guna sekarang ni - herbal cream πŸ‘

    BalasPadam
  3. kerja sebagai pelakon mesti perlukan dia makan supliment, tambah tenaga, tambah kulit bagi cantik apa semua kan kak

    BalasPadam
  4. issyyy... risau tenung MF lama-lama... kikikiki...

    BalasPadam
  5. Wish kalau sda pengedar di Melaka. Hehe mesti seronok dapat nasihat terus.

    BalasPadam
  6. wahhh mira pun pakai shaklee!

    BalasPadam
  7. produk terbaek.. :)

    BalasPadam
  8. nak kawen? haaa betul laa tu ada bau nasi myk

    BalasPadam
  9. makin comel dan manis la MF nanti

    BalasPadam
  10. singgah follow sini =)

    BalasPadam
  11. wahh hebat la mira filzah pun consume produk shaklee

    BalasPadam
  12. hebat tul penangan Shaklee. semoga biz terus maju.

    BalasPadam
  13. patutlah dia cantik yer..

    BalasPadam
  14. for me yang x minum susu.. memang i need to cr solution ganti calcium
    so ct mmg opt to Shaklee. amek jadikan supplement.

    BalasPadam
  15. Wah.. Mira Filzah pun dah jadi ahli ye..

    BalasPadam
  16. Wow, bertambah cantik lah Mira Filzah bila dah bershaklee.

    BalasPadam