Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019 Jom Daftar Ahli Shaklee

Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019 Jom Daftar Ahli Shaklee
Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019 Jom Daftar Ahli Shaklee
Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019 Jom Daftar Ahli Shaklee | Jualan Hujung Tahun 2019 Shaklee lagi meriah dengan cabutan bertuah produk Shaklee bernilai sehingga RM90,000.

Cabutan bertuah produk Shaklee ni berlangsung bermula semalam 28 November 2019 sehingga 31 Disember 2019.

Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019 Jom Daftar Ahli Shaklee
Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019 Jom Daftar Ahli Shaklee
Macam mana nak sertai cabutan bertuah Shaklee ni? Cabutan bertuah Shaklee ni khas untuk ahli/pengedar Shaklee yang sah.

Jom Daftar Ahli Shaklee

Korang digalakkan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee terlebih dahulu. Pendaftaran hanya RM65 dan RM10 untuk penghantaran memberkit di Semenanjung/RM20 Sabah Sarawak.

Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019

Setelah berdaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee, korang hanya perlu beli produk Shaklee yang bernilai 50uv.

Korang confuse ke pasal UV tu? Ala macam point la. 1 jenis produk ada nilai point nya. Sama juga macam produk Shaklee. Rileks, bila korang join ahli Shaklee automatik korang akan dapat senarai harga ahli produk Shaklee.

Umi bagi contoh.

Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019 Jom Daftar Ahli Shaklee
Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019 Jom Daftar Ahli Shaklee
50uv ni bersamaan twinpack ESP, promo November 2019 bulan ni la.

Beli 7 tong ESP RM774
(free postage RM10)
(free membership Shaklee RM65)
Yang ini korang dah dapat 4 tiket cabutan bertuah tau!

Beli 2 tong ESP RM306 diskaun 5% sempena promo bulan ni.
Yang ini korang dah dapat 1 tiket cabutan bertuah.

Harga 1 tong ESP RM162 (harga pasaran)

Korang akan dapat tiket untuk cabutan bertuah dan cabutan bertuah akan dibuat setiap hari Jumaat selama 4 minggu. Paling menarik ada Grand Lucky Draw pada 3 Januari 2020.

Jika korang tak dapat cabutan bertuah pada setiap minggu, jangan risau. Korang automatik akan dapat peluang di Grand Lucky Draw tu. Best kan?

Katakanlah korang taknak guna produk cabutan bertuah Buy Buy Shaklee tu, korang boleh jual harga pasaran kat customer korang. Dapat untung runcit kat korang, masuk poket hehehe.

Jadi korang dah tahu kan camna cara nak sertai Cabutan Bertuah Buy Buy Shaklee 2019 ni.

Tunggu apa lagi, Jom Daftar Ahli Shaklee.

Sebarang pertanyaan, hubungi Umi dan Umi sedia membantu korang ye.


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

13 ulasan:

  1. menarik, nak suruh adik tryla.... sbb dia pun penjual shaklee jugak

    BalasPadam
  2. wow byk betul nilai cabutan bertuah tu

    BalasPadam
  3. untung bila daftar sebagai ahli... terutama yang selalu guna produk shaklee

    BalasPadam
  4. Offer yg menarik..

    BalasPadam
  5. Jom sertaiπŸ‘πŸ‘

    BalasPadam
  6. Wahh untung tu. Harap bertuah menang hadiah tu kak. Aaminn...

    BalasPadam
  7. siap ada cabutan bertuah tu

    BalasPadam
  8. satu kaedah pemasaran yg berkesan utk menambah ahli baharu..

    BalasPadam
  9. Wah bestnya shaklee ada buat cabutan bertuah

    BalasPadam
  10. wahhhh sgt menarik ni!

    BalasPadam
  11. Meriah betul lucky draw shaklee. Untung ahli shaklee.

    BalasPadam