Giveaway Wang Tunai Dan Template Blogger Premium Hasrul Hassan

Giveaway Wang Tunai Dan Template Blogger Premium Hasrul Hassan
Giveaway Wang Tunai Dan Template Blogger Premium Hasrul Hassan
Giveaway ini mudah. Buat mereka yang berminat, anda hanya perlu memenuhi syarat yang dinyatakan dan lakukan langkah-langkah diberikan untuk layak dalam giveaway ini. Selain hadiah wang tunai yang disediakan, saya juga akan tawarkan hadiah template blogspot premium berharga RM50 dalam giveaway ini.

Syarat nak sertai giveaway ini adalah seperti berikut:
  1. Wajib menjadi followers blog ini. Jika belum atau tidak pasti, anda boleh klik pautan ini - FOLLOW untuk follow/ikuti blog ini dengan menggunakan id Google.
  2. Dah menjadi sebahagian fans di FB fanpage hasrulhassan.com
  3. Letakkan banner giveaway disediakan di atas dalam satu post baharu di blog anda, dan link kepada blog atau blog post ini.
  4. ATAU jika anda tidak mempunyai blog, boleh share post ini di Facebook anda kemudian TAG FB HasrulHassan.com.
  5. Anda dikehendaki membuat komen mengenai blog ini, atau berkongsi pendapat mengenai diri saya sebagai seorang penulis blog aktif sepenuh masa sejak 2010. Contohnya, sejak bila kenal, macamana boleh kenal, kenal sebab apa atau kenapa anda suka baca blog ini, atau apa keistimewaan blog ini pada pandangan anda dalam post anda tersebut.
  6. Bila dah siap, tinggalkan url post blog atau facebook tersebut sebagai bukti penyertaan di FB HasrulHassan.com di sini - Senarai Penyertaan
  7. Kongsikan url blog atau status FB anda di media sosial supaya lebih ramai rakan blogger mahupun pembaca blog Malaysia menyertai giveaway ini.
Tarikh tutup penyertaan adalah 30 hb November 2019 sebelum jam 11:59 malam.
Pemilihan pemenang adalah secara rawak menerusi Random.org.
Senarai peserta dengan nombor penyertaan akan diletakkan dalam fanpage blog ini nanti.
Pengumuman pemenang akan dibuat pada minggu pertama bulan Disember 2019.
Untuk penyenaraian dalam bloglist, hanya 30 blog terawal yang memenuhi syarat di atas sahaja akan dimasukkan.

Mengenali blog HasrulHassan.com ni dah lama sebenarnya sebab dulu memang suka blogwalking. Blog beliau memang banyak maklumat yang dikongsi serta tips petua yang sangat bermanfaat. Memang blog beliau boleh dibaca ketika masa santai atau pun ketika kita perlukan idea nak buat entri blog ke. Hehe

Kalau korang yang sedang membaca ni belum pernah ke blog HasrulHassan.com, jemput lah menjengah ke sana ye 😎

12 ulasan:

  1. good luck ye.. mama pun ada join

    BalasPadam
  2. Semoga ada rezeki menang hadiah. Aaminn..

    BalasPadam
  3. Uncle pernah jumpa HH ni... baik orangnya. tak sombong!

    BalasPadam
  4. Good luck yea, sya pon dah join juga... moga ada rezeki kite nanti

    BalasPadam
  5. Dah lama tak join giveaway macam ni.
    Anyway, good luck to you.

    BalasPadam
  6. alahai terlepas nak join. huhu. by the way good luck sis. semoga ada rezeki sis :)

    BalasPadam
  7. All the best. Syok aih kalau dapat 😊

    BalasPadam