Promosi Shaklee Disember 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma Online

Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019

Promosi Shaklee Disember 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma Online | Year End Sales Disember promo set hamil, set berpantang, starter skincare Youth dan twinpack Vivix.

Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019 - VIVIX πŸ‘‘

1️⃣ Vivix Si Ratu Shaklee πŸ‘‘
Kenapa panggil Ratu ?
Sebab VIVIX ialah Master of Supplement dalam Shaklee dan No. 1 Best Seller Items 😍

Apa kehebatan VIVIX sampai customers yang pernah consume akan WAJIB repeat order ?

Main reasonnya ialah Vivix sangat membantu untuk kekal awet muda! Consume Vivix dengan cara betul dan konsisten boleh membantu kita untuk kelihatan muda dan rasa muda. Siapa je tak nak nampak muda kan? Kami sendiri pun sebolehnya taknak skip Vivix sebab biar kekal nampak muda pastu semua orang takleh teka umur berapa πŸ˜†

Vivix ialah campuran botanical tinggi dengan prolifenol dengan 4 bahan utama yang melalui prosesi patented estraction supaya consumer mendapat semaksima mungkin jumlah prolifenol yang ada.

4 bahan utama tersebut ialah Muscadine Grape, Purple Grape, European Elderberries dan Polygonum Cuspidatum. Gabungan 4 bahan ini menjadikan Vivix sangat hebat dan exclusive memberikan 10x kuasa lebih tinggi kesan positif menangani mekanisme penuaan.

Vivix satu satunya supplement yang dapat menembusi sel dan membantu menjaga membaiki sel DNA yang rosak. Sel yang rosak itulah penyebab terjadinya kedutan, dan penuaan pada badan kita . Sebab itu penting untuk usaha menjaga kesihatan kita bermula dari dalam badan lagi .

Bila sel kita sihat , organ pun sihat . Semestinya dengan kesihatan yang baik menjadikan hidup kita lagi bernilai ❤️

πŸ‡ Nak kulit cantik ?
πŸ‡ Nak nampak kekal awet muda?
πŸ‡ Nak ikhtiar hamil ?
πŸ‡ Nak membantu luka bersalin cepat sembuh ?
πŸ‡ Nak membantu keradangan (inflamasi) / eczema ?
πŸ‡ Nak rasa muda dan kelihatan muda ?
πŸ‡ Nak badan lebih sihat ?

Banyak lagi Vivix boleh membantu untuk menambah baik dari segi kesihatan dan kecantikan kita. Untuk promosi pada bulan ini, korang akan dapat :

✅ FREE MEMBERSHIP SHAKLEE 😍
✅ FREE GUIDE & CONSULTATION
✅ CASHBACK BONUS RM35++
✅ 10% DISKAUN !!
✅ POSTAGE INCLUDED πŸ›
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
Dah namanya promosi , pastinya harga Vivix akan jauh lebih murah dari harga biasa . Boleh grab peluang untuk beli Vivix time promosi ni tau!

Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019


Promosi Shaklee Disember 2019 - Set Hamil dan Set Berpantang Shaklee

Berita baik untuk para ibu semua ! ✨ yay!!

2️⃣Beli Set Hamil & Set Berpantang Shaklee

[NUTRISI & PANTANG BERSALIN]

Semasa berpantang merupakan antara fasa yang paling penting dan kritikal bagi si ibu kerana masih dalam proses penyembuhan luka bersalin dan terpaksa berjaga siang malam demi si kecil yang baru lahir.

Jadi untuk elakkan stress atau depresi ketika tempoh berpantang, seeloknya si ibu mestilah mendapatkan rehat secukupnya serta bekalan nutrisi yang berkhasiat. Tambahan, nutrisi yang si ibu ambil dapat diberi kepada si kecil melalui proses penyusuan.

Antara supplement dalam Set Berpantang Shaklee ialah :

1) ESP
•Memberikan tenaga berkekalan-tahan selama berjam-jam.
•Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain.
•Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal-inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.

2) Ostematrix
•Baby serap hampir 90% kalsium ibu.
•Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak,
•Mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

3) Vita-Lea® Iron Formula
•Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
•Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

4) Sustained Release Vita-C Plus
•Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
•Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.

5) B-Complex
•Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri.

6) OMEGA GUARD
•Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA yang mana bagus ketika perkembangan otak bayi.
•InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar.

Beli Set Hamil & Set Berpantang, mommy akan dapat:
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
✅ FREE MEMBERSHIP SHAKLEE 😍
✅ FREE GUIDE & CONSULTATION
✅ CASHBACK BONUS
✅ 10% DISKAUN !!
✅ POSTAGE INCLUDED πŸ›

Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019 - Starter Youth Skincare 😍

3️⃣ Promosi ketiga ialah Starter Youth Skincare

Berita baik untuk siapa yang dah lama nak guna skincare organik, terbukti berkesan dan bagi effect best!

Ramai yang guna Skincare Youth ni cakap kulit diorang bertambah baik dari masalah kulit kering, pori besar, jerawat , jeragat dan banyak lagi masalah berkaitan kulit .

Paling best, rata rata akan cakap kulit mereka akan kelihatan 10 tahun lebih muda dari usia! Girls, siapa tak nak nampak muda kan? Kalau boleh usia 40 tahun pun tak nak kasi orang panggil aunty/akak, kalau boleh panggil adik jeee πŸ˜†

Beli Set Starter Youth Skincare dapat
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
πŸ’‹ Youth Cleanser
πŸ’‹ Youth Toner
πŸ’‹ Youth Moisturizer Sunblock SPF50
πŸ’‹ Youth Night Cream

Lagi best dapat :

✅ FREE MEMBERSHIP SHAKLEE
✅ FREE CONSULTATION & GUIDE
✅ CASHBACK BONUS
✅ 10% DISKAUN
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
Sesiapa yang tengah mencari skincare terbaik dan 100% semulajadi , disarankan untuk cuba Youth Skincare ni.

Ambik peluang untuk grab ketika promosi tau !

Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019 - Collagen Powder Shaklee 😍

4️⃣ Promosi keempat ialah Collagen Powder Shaklee

Seiring umur meningkat, kolagen sedia ada dalam badan kita akan menurun tau. Tambah lagi dengan radikal bebas, stress, gaya pemakanan, gaya hidup . Semua tu akan buat kulit kita nampak lebih tua dari usia sebenar.

Kulit kusam, cepat berkedut, kulit kendur, kulit nampak tak bermaya sekaligus membuatkan kita sebagai wanita nampak kurang berseri dan cantik. Cantik asli tau ! Tak perlu mekap dah nak tutup kedut, jerawat dan jeragat kt muka.

Selain untuk kulit , kolagen jugak penting untuk kuku, rambut, tulang yang sihat. Pendek kata kolagen SANGAT PENTING UNTUK BADAN KITA.

Paling best , rata rata akan cakap kulit pengguna collagen powder Shaklee ni akan kelihatan 10 tahun lebih muda dari usia ! Girls, siapa tak nak nampak muda kan? Kalau boleh usia 40 tahun pun tak nak kasi orang panggil aunty/akak , kalau boleh panggil adik jeeeπŸ˜†

Beli Collagen Powder Shaklee dapat :

✅ FREE MEMBERSHIP SHAKLEE
✅ FREE CONSULTATION & GUIDE
✅ CASHBACK BONUS
✅ 10% DISKAUN

Jom girls! Top-up sebanyak mungkin collagen dalam badan kita. Supaya tubuh kita lagi muda dari usia πŸ˜˜πŸ˜‰

Ambik peluang untuk grab ketika promosi tau !
Promosi Shaklee Disember 2019
Promosi Shaklee Disember 2019
Daftar Ahli Shaklee Percuma Online.

7 Faedah dan Kelebihan Mendaftar Jadi Ahli Shaklee

πŸ‘‰Boleh Beli Shaklee Online atau Beli Shaklee di Branch menggunakan Harga Ahli Shaklee.

πŸ‘‰Boleh dapat access exclusive dengan pakar nutrisi (nutritionist Shaklee) untuk mendapatkan consultation exclusive tentang cara pemakanan Shaklee yang sesuai dengan masalah kesihatan yang dihadapi.

πŸ‘‰Dapat maklumat exclusive terus dari Shaklee untuk promosi dan free gift setiap bulan.

πŸ‘‰Dijamin dapat stock fresh dari HQ bukan stock bawah katil atau stock dalam bonnet kereta ejen Shaklee yang simpan stock.

πŸ‘‰Boleh beli Shaklee terus dari kaunter HQ tanpa perlu berurusan dengan Ejen Shaklee/ Pengedar Shaklee.

πŸ‘‰Boleh beli Shaklee online direct dari HQ atau melalui CALL juga, sangat mudah dan menjimatkan masa. Yang tak daftar ahli tak dapat kelebihan ni.

πŸ‘‰Dapat jemputan exclusive dari Nutritionist Shaklee untuk menghadiri program pemeriksaan kesihatan percuma.

Kesemua faedah dan kelebihan di atas EXCLUSIVE hanya untuk ahli Shaklee yang sah berdaftar dan memiliki nombor ID SHAKLEE.

Jom Daftar Ahli Shaklee Percuma Online Sekarang πŸ‘‡

http://bit.ly/caramudahdapathargaahlishaklee


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

3 ulasan:

  1. menarik, untuk yang berminat memang tak boleh lepaskan peluang ni

    BalasPadam
  2. memang berbaloi-baloi promosi ni!

    BalasPadam
  3. untung lah kalau grab vivix time promo ni

    BalasPadam