Masalah Resdung Hilang Dengan Shaklee


Tiba-tiba teringat kenangan masa baru-baru kawen dulu. Setiap kali masa nk solat subuh, husband akan bersin non stop sampaikan hingus keluar non-stop.. Masa sujud and rukuk hingus keluar bertali-tali πŸ˜‚πŸ˜‚

Sorry kalau geli baca πŸ™ˆ Nak cerita betapa dasyatnya masalah resdung husband dulu.
Now memang totally LANGSUNG TAKDE. Bersin ke selsema ke langsung dah takde.
Memang miracle sangat rasa!

Apa yang husband nana amal konsisten dari dulu ialah,
❤️ Alfalfa
❤️ ESP
❤️ Vivix
❤️ Vitamin C
❤️ Garlic Complex

Now nak dengar dia bersin pun susah sekali hehe
I am happy for you husband!

Tq Allah jumpakan kami dengan Shaklee.
Tq Shaklee sebab dah bantu suami nana semakin sihat berbanding dahulu
(sharing Master Nana)

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan