Sakit Buah Pinggang - Doktor Pakar Benarkan Ambil Vivix Shaklee


Mak Baya punyai penyakit buah pinggang. Perlu keluarkan air dalam badan melalui CAPD. Namun, sejak CAPD, badan mak menjadi lemah.

Risau hati Baya. Memikirkan sakit mak. Bila dah ada anak, faham lah Baya kasih seorang emak.

Setelah mendapat nasihat doktor pakar, Baya nekad mencuba VIVIX untuk mak.


BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK KE ATAS TUBUH?

1. Membaiki dan melindungi sel
Setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA akibat radikal bebas.

Vivix berfungsi untuk membaiki dan melindungi sel dari dirosakkan oleh radikal bebas. Dengan mengambil Vivix kadar kerosakan dapat diperlahankan dan dapat dilindungi oleh resvertol dan polyphenol yang tinggi dalam Vivix.

2. Mempertahankan dan mengawal genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur sel.

Dalam satu penemuan utama dalam ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.

3. Memberi tenaga kepada sel (Mitokondria)
Satu lagi timdakan hebat Vivix ialah dipanggil Mitokondria atau penjana tenaga kepada sel. Mitokondria mempengaruhi prestasi sel, jika kecekapan mitokondria menurun, prestasi sel juga akan memendekkan usia sel. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis(pembentukan baru) mitkondria untuk meningkatkan tenaga.

Meningkatkan Prestasi sel dan melambatkan penghasilan protein AGE.

AGE(Advance Glycation End Products) adalah bahan akhir hasil daripada diproses oleh sel badan. Ia sangat merbahaya dan merosakkan pada tahap selular.

AGE ini boleh menyebabkan kerosakan pada sel-sel dan juga sistem tubuh badan manusia. Ia boleh menyebabkan banyak punca kepada penyakit kronik jika dibiarkan tanpa pencegahan. -

Vivix mengandungi 10 kali ganda lebih kuat Resveratol yang mampu melambatkan pengumpulan proteim AGE dalam tubuh.

Nak tak tengok mak ayah kita sihat. Bertenaga seperti dulu. Harga VIVIX memang agak tinggi. Tapi dibandingkan nilai kasih sayang mak kita, pasti sangat la berpadanan.

Agak-agak if kita yang sakit. Pasti mak pun beri yang terbaik untuk kita betul?

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen