Dilema Haid Tersekat-Sekat

Haid tersekat kerap dialami ramai wanita.. haid tersekat akan menyebabkan banyak darah kotor tidak keluar dengan baik dan menyebabkan gumpalan darah yang dipanggil Endometriosis..
"Endometriosis adalah penyakit yang berkait dengan kehadiran tisu atau darah menyerupai endometrium di lokasi yang berlainan daripada sepatutnya.

Endometriosis gumpalan darah yang sepatutnya darah tu keluar sebagai darah haid. Kalau tak keluar nanti akan jadi gumpalan darah menyerupai fibroid.

Masalah haid tersekat juga akan memberi kesan kepada hormon wanita, akan buat kita stress dan rasa tak tenteram

Untuk membantu mengurangkan masalah haid tersekat-sekat/endometriosis ni, anda boleh amalkan VIVIX , B-Complex dan GLA Complex.Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan