Berjaya Hamil Dengan Vivix


Ternangis pulak pagi ni. Saya bukak wassap tengok customer update berjaya preggy setelah ikhtiar dengan Vivix Shaklee.

Saya faham sangat perasaan seorang isteri yang sukar hamil sbb saya dulu pun begitu. Kalau ingatkan balik mmg sedih. Tapi please jangan putus asa dan nasihat saya jangan duduk diam tanpa usahakan apa2. Buatlah sesuatu rawatan mengikut kemampuan ye. Alhamdulillah.

Segala puji selayaknya bagi Allah. Kita ikhtiar dengan apa saja cara. Yang menjadikan ianya berlaku adalah Yang Maha Kuasa Allah swt.

Kisahnya customer saya ni.. Dah 3 tahun kawin. Cuba macam2 cara dah.. Lepas tu hari tu ada promo Vivix. So dia saje la cuba.

Saya nasihatkan juga pelbagai tips untuk hamil. Dan panduan doa serta amalan yang digalakkan untuk dilakukan.

Sekarang customer ni nak continue pula untuk SET MENGANDUNG TRIMESTER 1 SHAKLEE 😊
Moga ibu dan anak dapat sihat,membesar dengan baik,cergas,cantik dan sempurna.
πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan