Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka

Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka
Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka


Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka | Saya ambil Vivivx Shaklee ni sebab bila dah umur meningkat ni, saya fokus makan Vivix untuk badan fit dan rasa bertenaga. Lagi-lagi lah sebab saya kerja cikgu.

Kerja sebagai guru ni, kadang kena bergerak kejap kelas kat atas, kejap kelas kat bawah. Kejap kelas lat depan. Kang tiba-tiba ke belakang pulak budak bergaduh la ape lah.

Tapi itulah kebaikan Vivix Shaklee ni. Vivix Shaklee bukan sahaja bantu untuk improve kita punya tenaga, tapi macam bantu improve keseluruhan tubuh lah!

πŸ€Skin getting better.
πŸ€ Time travel lah paling I suka, tak cepat pancit alhamdulillahhhhh! Ya Allah, sukaaaa sangat!!
πŸ€ Jangan tak tau, Vivix pun menyumbang jugak untuk fat burning dan inchloss tau!

Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka
Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka


Vivix Shaklee mengandungi polifenol dan resveratrol bertindak dalam 4 mekanisme

➡Membantu memperbaiki Sel yang rosak
➡Beri tenaga kepada Sel,
➡Melindungi dan Mempertahankan Sel, 
➡Mempertingkatkan prestasi Sel.

Sebenarnya tak adil mengatakan Vivix mahal berdasarkan harganya semata
Korang kena tengok bahan-bahan dan ramuan utama Vivix, lepastu kena tengok pulak bagaimana Vivix ni bertindak ke atas tubuh terutamanya ke atas sel-sel dan DNA yang 'sakit'.

Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka
Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka



1. Ramuan dalam Vivix memang 'mahal', susah didapati, semulajadi dari alam, bebas bahan kimia.
2. Penyelidikan bertahun-tahun oleh para saintis.
3. Kuasa tindakan 4 mekanisme penuaan tahap sellular a.k.a tahap DNA.
4. Ujian klinikal juga keatas ramuan-ramuan utamanya yang 4 jenis itu.
5. Eksklusif maknanya tiada dua atau tiga yang seperti ini. EKSKLUSIF SANGAT! 
6. Sangat mudah diserap oleh tubuh dan memberi kesan.
7. Kesan anti-penuaan iaitu membantu melindungi DNA, membantu impak positif pembinaan genetik dan penuaan sel, menggalakkan penghasilan mitokondria penjana tenaga dalam sel, menggalakkan pertambahan jangka hayat sel, meningkatkan tenaga sel.

Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka
Review Pengalaman Minum Makan Vivix Shaklee Untuk Kulit Muka


Harga sebotol RM399
Free membership
Free pos ke seluruh Malaysia

Promosi sepanjang Februari 2023

Beli 2 botol dapat diskaun 5%
Free membership
Free pos ke seluruh Malaysia

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan