Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee

Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee
Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee

Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee
| Bermula dari makan set Shaklee semasa berpantang, kesan yang dapat pada diri saya sangat banyak.

Saya mula makan shaklee masa berpantang anak saya Hannah. 1st effect sampai sekarang ialah Alhamdulillah masih dapat menyusukan Hannah yang dah 2 tahun ni. 
Sampai sekarang set menyusu (ESP, Alfalfa Complex dan Ostematrix) masih konsisten ya saya makan!

Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee
Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee

Selepas melahirkan Hannah, muka saya pulak diserang jeragat bertubi-tubi kat bahagian bawah mata. Sedih sangat. Masa tu runsing nak pakai apa ni?

Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee
Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee

Pastu terus la tengok apa lagi shaklee tawarkan selain supplement. Ada skincare rupanya! Apa lagi gelojoh terus beli set. Ada cleanser, toner, serum and night cream. Ya Allah! Belum habis pun lagi semua skincare memang jeragat dah hilang. Nampak kan Youth Skincare tu sangat menakjubkan.
 
Pastu, lepas pantang saya sibuk nak masuk dapur. Dah lama tak masak bagai jadi teringin la nak masak. Entah macam mana boleh terjatuh speghetti panas dari kuali ke wrist.

Amikkk melecur ya! Masa tu nangis sangat pedih sangat kat tangan tu. Tapi tiba-tiba parut dia boleh hilang dengan cepat. Memang tak dinafikanlah kelebihan dan kepentingan ambil protein setiap hari minum ESP tu. ESP tu boleh bantu membaiki dan menghasilkan sel kulit baru sekali.

Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee
Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee

Effect ESP bukan hanya bantu membaiki parut kat tangan tu ja. Tapi setelah makan shaklee bertahun-tahun, kulit muka pun semakin baik.

Vivix juga membantu untuk tubuh badan saya. Kulit saya makin cantik dan sihat setelah mengamalkan Vivix. 

Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee
Review Makan Produk Suplemen Berpantang dan Skincare Shaklee

Vivix adalah minuman berasaskan empat campuran botani terpilih.

Vivix Shaklee mengandungi empat campuran botani unik terpilih iaitu Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah, Lobak Ungu.

Menurut kajian yang dibuat terhadap ramuan vivix telah membuktikan:
Mengaktifkan pertahanan sellular
Meneutralkan radikal bebas
Melambatkan pembangunan protein AGE yang boleh merosakkan penuaan sellular

Dah tengok kan testimoni hasil saya makan produk suplemen berpantang dan Skincare Shaklee?
 
Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee, 
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

2 ulasan:

  1. Sepupu saya berminat dengan set berpantang.

    BalasPadam
  2. Ketara betul nampak perubahan tu. Kalau nak consume sesuatu produk tu memang ikut caranya, barulah berhasil.

    BalasPadam