Testimoni Set Menyusu Shaklee Tambah Susu Badan Bertenaga

Testimoni Set Menyusu Shaklee Tambah Susu Badan Bertenaga
Testimoni Set Menyusu Shaklee Tambah Susu Badan Bertenaga
Testimoni Set Menyusu Shaklee Tambah Susu Badan Bertenaga | Review pengalaman menyusukan anak kedua dengan set menyusu shaklee.

Sebelum ni, anak pertama saya menyusu badan tapi tak fully breastfeed. Biasalah anak sulung tiada pengalaman dan kurang ilmu. Agak stress dan penat sangat dengan nak mengepam, susu kurang, penat bgn tengah2 malam mengepam.

Alhamdulillah bila dapat je anak kedua, memang dah tekad sejak baby dalam perut lg kali ni saya nak fully breastfeed. Time tu mula la cari ilmu, baca dan follow sana sini. Syukur saya berjaya menyusu anak kedua dan rezeki anak kedua juga susu saya meriah! Pada mulanya, saya hanya ambil lecithin untuk bengkak susu.

Tapi, satu masa tu.. susu saya drop sejak saya pindah kerja jauh. Bila saya lihat, ramai yang kata shaklee ni bagus. Saya pun terdetik nk cuba. Masa tu hanya ambil ESP, Vita-C Plus dan Alfalfa Complex sahaja. Kemudian saya tambah dengan Ostematrix !

Saya ibu menyusu yang nak kurus. Mana nak pilih antara ESP atau Cinch Shake?

Alhamdulillah susu saya yang drop tadi tu telah meningkat semula dan pekat. Malah saya lebih tenaga dan tidak letih terutama ketika berpuasa.

Pengambilan Ostematrix, membuatkan saya tiada lagi sakit-sakit belakang ketika menyusu atau mengepam akibat duduk lama.

Alhamdulillah akhirnya saya berjaya juga habiskan journey penyusuan saya sehingga 2 tahun lbh dan teruskan makan kerana sejak amalkan set vitamin shaklee ini, kulit saya bertambah baik dan parut-parut jerawat pudar.


Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee,
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen