Promosi Januari 2020 Zinc Plus Shaklee Beli 1 Botol Free 1

Promosi Januari 2020 Zinc Plus Shaklee Beli 1 Botol Free 1
Promosi Januari 2020 Zinc Plus Shaklee Beli 1 Botol Free 1
Promosi Januari 2020 Zinc Plus Shaklee Beli 1 Botol Free 1 | Zinc ialah salah satu antara mineral penting yang diperlukan tapi badan tak dapat nak hasilkan zinc.

Kekurangan mineral zinc dapat menyebabkan tremor (geletar), tekanan, gangguan konsentrasi, menurunnya pertumbuhan organ pembiakan, gangguan fungsi pencernaan, dan mengganggu sistem saraf.

Pada ibu hamil kekurangan zinc dapat mempengaruhi pertumbuhan janin.

Zinc meransang tindakan bagi 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi-reaksi biokimia dalam tubuh kita. Kekurangan Zinc boleh menyebabkan keguguran rambut dan cirit birit. Kekurangan Zinc juga boleh menggangu fungsi imum, kerosakan DNA dan kanser.

Mengikut kajian, hanya 15-40% dari sumber makanan yang mengandungi zat mineral zinc yang diserap oleh tubuh. Kadar penyerapan ini semakin menurun mengikut usia.

BACAAN BERKAITAN Manfaat Zinc untuk Masalah Kulit Muka

Zinc Plus Shaklee

Dirumus dari Zinc Gluconate semulajadi bergabung dengan nutrien semulajadi yang lain seperti kalsium untuk menghasilkan zinc yang mudah untuk diserap oleh tubuh kita. Zinc sesuai untuk pengambilan jangka panjang. Ia berkesan dalam mengeluarkan logam toksik seperti kadmium dan plumbum dalam tubuh.

Formula baru Zinc Plus Shaklee tidak mengandungi alfalfa. Jadi ia selamat untuk pesakit SLE dan sesuai untuk orang dewasa.

Setiap tablet dalam Zinc Plus Shaklee mempunyai 100% nilai harian zinc, iaitu 15mg zinc. Sebotol Zinc Plus mengandungi 120 tablet dan tahan sehingga 4 bulan (1 tablet sehari)

Zink gluconate yang memberikan kadar penyerapan tinggi berbanding zink sintetik. Paling bagus ialah ia 100% berasaskan daripada tumbuhan, tiada bahan daripada haiwan jadi sangat mesrΓ₯ dengan mereka yang vegetarian.

Zinc Plus Shaklee dijual dengan harga berpatutan MELEBIHI dengan kualiti yang diberikan

1. menawarkan kadar penyerapan yang tinggi berbanding jenama lain
2. berasaskan 100% tumbuhan, selamat untuk mereka yang vegetarian
3. menawarkan saiz hidangan iaitu 120 tablets lebih banyak berbanding jenama lain.

Promosi Januari 2020 Zinc Plus Shaklee Beli 1 Botol Free 1
Promosi Januari 2020 Zinc Plus Shaklee Beli 1 Botol Free 1
Promosi Januari 2020 Zinc Plus Shaklee
Beli 1 botol
Free 1 botol

Harga asal 1 botol RM 56.25 dan promosi bulan ni dapat free 1 botol lagi.

Ingin dapatkan produk Shaklee?
Boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

14 ulasan:

  1. Zink plus sesuai untuk siapa ya?
    (pasti banyak info dalam ni, tak sempat nak cari..)πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

    BalasPadam
  2. wah..promosi menarik ni.

    BalasPadam
  3. Wah ada promosi menarik ya.. semoga dimurahkan rezeki ya awak.. aamiin..

    BalasPadam
  4. zinc ni sgt penting kan

    BalasPadam
  5. Banyak manfaat zink. Untuk kulit dan rambut pun ada.

    BalasPadam
  6. Berbaloi beli masa promosi ni. Jimat banyak tu.

    BalasPadam
  7. Pernah cuba dlu skli tpi bukan yg nj.. Utk fain weight. Haha

    BalasPadam
  8. good fact over there

    BalasPadam
  9. Tak pernah lagi mencuba. Hehe...

    BalasPadam
  10. Buy 1 Free 1 untung sangat ni. Berbaloi²

    BalasPadam
  11. banyak kebaikan, buy 1 free 1 tu yang best... aritu ada jugak adik bagitau pasal promo shaklee utk januari...

    BalasPadam
  12. ooo... product sheklee rupanya...

    BalasPadam
  13. wah.. promosi ohsem..

    BalasPadam