Header Uminazrah.com Pengedar Shaklee daripada Azhafizah.com

Header Uminazrah.com Pengedar Shaklee
Header Uminazrah.com Pengedar Shaklee daripada Azhafizah.com
Header Uminazrah.com Pengedar Shaklee daripada Azhafizah.com | Alhamdulillah Umi terima header percuma daripada Azhafizah.com yang ditawarkan penghujung 2019 lepas.

Header di blog Umi yang sebelum ni sebenarnya saiz nya tu agak besar. Header sebelum ni Umi buat guna Canva Online ja. Mungkin lah Umi ada salah pilih saiz agaknya la masa tu kot. Hehe

Niat di dalam hati Umi memang nak tukar header blog. Dalam rasa nak tukar nak tukar header tu, sampai dah nak ke tahun 2020 ni pun belum bertukar lagi header nya. Haha.

Jadi apabila Azhafizah buka peluang nak bagi header free kat entri blog dia, apa yang dok tunggu lagi kan. Bagai orang mengantuk disarungkan bantal la jadi nya.

Kami semua para pembaca blog Azhafizah pakat rebut lah peluang tu. Masing-masing tempek nama blog dan maklumat header yang diinginkan kat ruangan komen kat entri post beliau. Hehe

Memang gamble lah Umi letak nama, detail maklumat header dan emel kat ruangan komen dalam post beliau tu. Masa tu memang berharap semoga ada lah sikit rezeki la kan nak dapat header free.

Alhamdulillah akhirnya dapat emel daripada Azhafizah. Ada jugak rezeki Umi untuk terima header baru di blog uminazrah.com ni

Korang yang nak kan header blog yang tersendiri dan unik lain daripada yang lain, korang boleh terus hubungi Azhafizah.com

 Azhafizah.com

Untuk pengetahuan, beliau ada menerima tempahan header dan template blog yang lain.

Selain tu, dalam blog beliau juga ada tips untuk blog. Korang boleh baca Template SEO dan RESPONSIVE, Tips Compose Entri SEO, Skor SEO 100%, Turunkan Bounce Rate, Cara Buang Broken Link dan lain-lain lagi.

Biarpun tak ada kereta terbang tapi kita boleh upgrade template blog kita. Eh apakah ayat ini. Haha

Tiba masa nya untuk kita mekap blog sempena tahun 2020 ni, kan kan kan?

Jika korang ingin dapatkan produk Shaklee, boleh terus hubungi Umi di Whatsapp.


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.
Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

20 ulasan:

  1. Cantik dan simple header.fiza mmg bbskat hehehe.. skali skala blog bwajH br

    BalasPadam
  2. Hahaha.. Sy pun dapat.. Yeayyy..

    BalasPadam
  3. Wah bagus Fiza bagi percuma je. Hehe awal tahun dah nampak Fiza mekap blog orang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Dah lama kenal Azhafizah ni. Dia memang terror bab bab edit blog, header semua. Pernah guna khidmat dia sebelum ni

    BalasPadam
  6. Cantik.. simple je header blog. Kak Sue pun pernah guna khidmat dari Fiza juga sebelum nie..

    BalasPadam
  7. uwahhh suke suke suke. ray pun nak buat jugak satu nnt.

    BalasPadam
  8. Waa~ canteknya.. ^^

    BalasPadam
  9. Design azhafizah mmg cantik2..slmt tahun baru sis. :)

    BalasPadam
  10. cantik walau hanya bermain dgn font. mama suka header macam ni

    BalasPadam
  11. wahh cantik header tu.

    BalasPadam
  12. Fiza pun dapat header free dari dia. Simple tapi cantik kan?

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah. Terima kasih kak sudi terima. Selamat tahun baru :)

    BalasPadam
  14. Fiza tu mmg pandai bab2 design nie.. mmg kenal sgt dia dlm dunia blogging..

    BalasPadam
  15. Nama:Teddy Liza
    status perkawinan: janda
    jumlah pinjaman:3.6 miliar rupiah
    tempat tinggal saya:. Palangkaraya
    email ku:::teddyliza2020@gmail.com
    kesaksian yang memotivasi saya whatsapp :;l+ 6281617538564
    tujuan pinjaman saya :Investasi / hutang

    Halo semuanya, sekarang dari (bahasa Indonesia [baˈha.sa in.doˈne.sja])/Malay, . Saya seorang janda dengan dua anak dan sejak Februari 2019 karena kebakaran dalam bisnis yang membanjiri bisnis saya dan saya mencoba mencari pinjaman dari bank saya, bank mengatakan dengan saya memiliki kredit buruk sehingga saya mencobanya dengan pemberi pinjaman lain di mana saya bodoh. Tetapi seperti yang Tuhan kehendaki, saya membaca kesaksian AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM di majalah bisnis, yang membantu bisnis dan individu dengan pinjaman besar. Saya mengajukan permohonan dan saya telah menerima pinjaman 3,6 miliar rupee dengan tingkat bunga sangat rendah 1% dan rencana pembayaran yang lebih baik. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberi tahu Anda bahwa ada banyak scammer di sini. Ambil permintaan peminjam untuk biaya asuransi, Peminjam tidak memiliki sertifikat bisnis, Peminjam palsu tidak peduli dengan gaji bulanan Anda yang membuat Anda memenuhi syarat untuk mendapat pinjaman, peminjam Palsu tidak memiliki alamat kantor fisik. Peminjam palsu meminta biaya pendaftaran dan biaya pajak, peminjam Palsu tidak memiliki situs web. Jika Anda mencari pinjaman, selalu minta pemberi pinjaman untuk situs webnya, karena banyak pemberi pinjaman palsu tidak memiliki alamat dan situs web. Jika Anda menginginkan pinjaman yang sah,Sukses hanya datang bagi mereka yang percaya pada diri mereka sendiri dan siap untuk menang. Saya tidak mengharapkan apa pun selain yang terbaik untuk Anda. Beralih ke tahap baru dalam hidup bisa menjadi proses yang menantang. Semoga Anda beruntung dalam semua upaya masa depan Anda, Anda akan menjadi hebat. ajukan sekarang.

    Aasimaha adila ahmed kontak pusat aplikasi pinjaman
    E-mail**aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    Whatsapp *********^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^+ 447723553516

    BalasPadam