Promosi Vivix Harga Ahli Sempena Hari Malaysia September 2018


Vivix adalah minuman campuran botani revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Vivix produk anti penuaan selular yang dicipta oleh Shaklee Corporation mempunyai 5 hak paten dalam memerangi penuaan sel.

Salah satu bahan utama dalam Vivix (resveratrol) dirujuk di lebih 2,500 penerbitan penyelidikan, termasuk pelbagai kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institutes of Aging, dan Institut Sains Kesihatan Alam Sekitar.

Vivix menyediakan 100mg resveratrol dalam setiap hidangan (satu sudu teh) yang mempunyai 98% kandungan semulajadi.

Resveratrol ialah sejenis polifenol unggul dan sejenis antioksidan kuat yang dapat membantu melindungi sel daripada kerosakan radikal bebas. Radikal bebas punca pelbagai jenis penyakit.

Dr David Sinclair (Universiti Harvard) menerbitkan data menyatakan gabungan polifenol menjadikan resveratrol lebih berkuasa. Vivix pula adalah 10x lebih berkuasa berbanding resveratrol tunggal. Shaklee telah menambah 1200mg polifenol daripada anggur muscadine, elderberry dan lobak ungu.

Selain itu, Vivix mengandungi polifenol yang kaya dengan asid elagik, ini sesuatu jumlah yang tidak terdapat di dalam wain merah (wain merah dikatakan mengandungi khasiat resveratrol tertinggi).

Asid elagik menghalang enzim yang terlibat dalam pembentukan protein AGE, iaitu salah satu daripada empat pusat mekanisme penuaan selular. Resveratrol mempunyai kesan ke atas enzim ini, tetapi menyekat tiga kunci lain mekanisme penuaan selular.

Menambah kompaun polifenol yang mengandungi asid elagik dan 10 lagi polifenol bersama-sama resveratrol telah menjadikan Vivix lebih berkuasa berbanding suplemen berasaskan resveratrol tunggal atau polifenol tunggal semata-mata.

Antara kajian klinikal yang dibuat ke atas Vivix adalah:

Kajian keradangan: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=21289251
Kajian tentang keberkesanan gabungan resveratrol dan polifenol: http://10901-presscdn-0-99.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/12/EB_2015_Vivix1.pdf
Kajian fungsi mata: http://10901-presscdn-0-99.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/12/McHughASN2014_AMD.pdf

4 mekanisme tindakan Vivix Shaklee adalah:

Membaiki dan melindungi DNA
Kesan positif terhadap pengawal genetik
Penghasilan tenaga (mitokondria)
Melambatkan penghasilan AGE protein


Promosi Vivix Shaklee September 2018 sempena Hari Malaysia

a. Beli 6 botol
1 botol secara percuma (bernilai rm503)
Keahlian percuma
Pos percuma
Pulangan tunai sebanyak rm251++
Penjimatan sehingga RM800++

b. Beli 2 botol
Keahlian percuma
Pos percuma
Pulangan tunai sebanyak rm36
Penjimatan sehingga rm300++

Kedua-dua promosi ini boleh dinikmati oleh semua ahli Shaklee dan ahli baru.

Berminat?
Boleh hubungi kami


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan