Dulu Diejek Muka Hitam Macam Kasut


Dulu nana pernah diejek oleh adik sendiri, katanya muka nana hitam macam kasut kan. Sedih je rasa. Bila tengok je cermin sure rasa murung. Sejak kecik teringin nak ada kulit yang putih gebussss.. Tak bersyukur kan? Hahha baiklah mak mengaku sendiri sebab memang dulu tak bersyukur pon.. Sekarang dah insap

Tapi Alhamdulillah lah, asbab amek supplement Shaklee, boleh la merasa kulit cerah gebus sikit..

Nak kata cerah putih macam snow white tu tak la, tapi cerah la banding dulu..
Ingat lagi my downline sorang ni pernah cakap, "Nana dulu gelap gilaa.. Sekarang lagi cerah dari akak"

Itulah padahnya ada downlines yang kenal kita sejak dari zaman kegelapan dulu.. Takleh nak acah2 cerah semulajadi sebab dia tahu kulit kita dulu macam mana hahahhaha 😝

Tapi yang bagusnya, benda ni membuktikan yang supplement Shaklee ni betul2 MENJADI and TERBAIK la kan? πŸ˜„

Tak payah g suntik2 kolagen, tak payah buat bleaching ke apa.. Kos pun jauhhhhh lagi MURAH daripda buat semua tu..

Tapi hasilnya, macam buat rawatan dekat pusat kecantikan..

Bezanya, bila amek supplement Shaklee seperti KOLAGEN & VIVIX ni, dia membantu mencantikkan secara SEMULAJADI..

So takdela bahan kimia tahpape masuk badan.. Kulit cantik sekarang je tapi belakang hari merana πŸ˜‚

Sekarang Alhamdulillah memang puas hati dengan kulit terkini.. Tak sabar nak tunggu hujung bulan, sebab nak tengok apa jadi dekat kulit leps MISI SEBULAN MASKER KOLAGEN nih 😘😘

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen