Kanser Dah Takda Selepas 2 Botol Vivix


Kak Sue sudah mencuba pelbagai jenis produk, ditambah dengan rawatan kemoterapi namun masalah kanser beliau tetap tidak selesai. Setelah dipujuk oleh adik beliau yang sudah menggunakan produk Shaklee, Kak Sue akhirnya menghubungi Umi untuk mendapatkan produk Shaklee bagi masalah kanser. Kak Sue nekad untuk taknak lagi menjalani kemoterapi akibat kanser beliau.

Umi cadangkan pengambilan Vivix terlebih dahulu kerana pengambilan Vivix adalah mudah, hanya 1 sudu teh sehari sahaja.

BAGAIMANA VIVIX BOLEH MEMBANTU PESAKIT KANSER?


Vivix mengandungi resveratoral yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel kanser). Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri sendiri dengan sendirinya (Apoptosi) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang.

Vivix bukanlah sejenis ubat yang mengandungi dadah, malah ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Ia dibuat daripada 4 ekstrak botani iaitu:

Anggur muscadine
Lobak ungu
Elderberry Eropah (Sambucus Niagra)
Polygonum CuspidatumMenurut laporan daripada kajian terbaru yang dibuat oleh University of Missouri pada tahun October 2013; lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit dirawat menggunakan gabungan resveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi berbanding rawatan dengan radioterapi sahaja.

Gabungan empat bahan yang tinggi anti oksidan ini boleh mengurangkan tahap karsinogen atau radikal bebas yang menyebabkan pembentukan sel tidak normal iaitu kanser. Dengan pengambilan Vivix, sel anda akan diperbaiki sekaligus merencatkan dan mengecutkan tumor kanser anda.

Nak tengok testimoni lagi?


Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan