Model Hijab Pun Minum Vivix


MODEL HIJAB PUN BERVIVIX!! Patutla cantikk

KISAH BENAR :INI ALONG TIERA .
Siapa kenal along time dulu, tahu lah macam mana TERUK kulit beliau dulu dek kerana SINUS.

Sekarang, muka GLOWING BETUL sampai dapat offer jadi model bertubi-tubi!

MANTAIN SLIM KAN WALAU DAH ANAK 5?😱😱😱

Rahsia beliau?
Yes VIVIX !!!

kesan pengambilan vivix pada along :

✔️KULIT KUSAM JADI CERAH & GLOWING
✔️JERAWAT TAKDE LAGI DAN PUDAR HABIS!
✔️TIADA LAGI SINUS .
✔️ BERTENAGA WALAUPUN SIBUK DENGAN KERJAYA
✔️ KEKAL LANGSING DAN MENAWAN

Kalau nak tahu. Gambar yang akhir tu gambar masa along ke JEPUN dalam keadaan PREGNANT, Ya, tgh mengandung!

Tapi alhamdulillah larat berjalan jauh😱😱😱

🌿🍇Sesuai untuk wanita yang mementingkan kecantikan kerana Vivix merawat sel rosak dalam badan kita hingga ke peringkat DNA iaitu sel badan paling halus .

🌿🍇1 sudu kecil Vivix = 100 gelas pati anggur pekat yang berkualiti! .

🌿🍇Teknologi penghasilan dihasilkan oleh para DOKTOR dan SAINTIS dan kos kajiannya melibatkan berbillion USD.Vivix terbukti NATURAL,SELAMAT & BERKESAN .


Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan