Bacaan Kencing Manis : Dulu 14 Sekarang 6


Mak merupakan seorang penghidap penyakit Darah Tinggi dan mempunyai masalah Jantung..

Masih nana ingat kejadian sewaktu nana di Matrikulasi bila mana Mak dimasukkan ke hospital dan terpaksa dirujuk ke IJN kerana masalah jantung..

Tapi Alhamdulillah, sejak Mak ambil Omega Guard, kesihatan jantung mak improve sangat sangat! And latest yang mak kongsi ialah, Mak dah tak payah amek darah dah lepas ni Alhamdulillah 😊

Dan Abah pulak memang menghidap Kencing Manis, penyakit keturunan Abah.. Kalau dahulu setiap kali ada luka mesti payahhh sangat sembuh..

Baru baru ni Abah kemalangan.. Dan luka jahitan sangat panjang..

Masa tu kami semua pakat risau sebab Abah kan ada kencing manis.. Takut luka lambat sembuh.. Dah lah dekat kepala pulak tu..

Surprisingly, lepas 2 minggu dari kejadian tu, nana balik rumah Mak abah lagi sekali tengoj luka abah SEMBUH SEPENUHNYA! PARUT PON TAK ADA!

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen