Bebas Kanser Hodkins Lymphoma Dengan Vivix Shaklee


Doktor telah mengesahkan anak bebas kanser hodkins lymphoma.

Kanser Hodgkin Lymphoma merupakan kanser tisu limfa, tisu limfa terdapat di nodus limfa, limpa, hati, tulang sum-sum dan lain-lain. Punca sakit ini masih belum diketahui dan ia biasa menimpa dikalangan mereka yang berusia dari 15-35 tahun dan 50-70 tahun.

Simptom-simptom kanser ini adalah seperti berikut :-

  • sering keletihan
  • demam dan kesejukan yang kerap datang dan pergi
  • gatal-gatal tanpa sebab diseluruh badan
  • hilang nafsu makan
  • berpeluh-peluh diwaktu malam
  • hilang berat badan
  • bengkak yang tidak sakit di bahagian limfa seperti ketiak, leher...
  • hilang berat badan tanpa sebab

Terdapat kajian yang dijalankan pada tahun 2012 menunjukkan sel-sel kanser Hodgkin Lymphoma akan memusnahkan diri mereka sendiri apabila diberi resveratrol dose tinggi.Kajian ini diterbitkan oleh PubMed, US National Library of Medicine National Institute of Health.

Hasil kajian ini sedikit sebanyak memberi harapan kepada pesakit kanser Hodgkin Lymphoma untuk terus melawan sakit ini tanpa perlu melalui rawatan kemoterapi yang menyeksakan itu.

Lebih gembira apabila resveratrol terdapat didalam suplemen Shaklee iaitu Vivix, dan jumlah resveratrol didalamnya adalah sangat tinggi.Resveratrol juga dilaporkan mampu memberi perlindungan dan melawan pelbagai kanser lain seperti kanser prostat, paru-paru, kanser yang berkaitan dengan alkohol dan lain-lain.

Jika anda sekarang sedang bertarung melawan sel-sel kanser yang ganas tu, insyaAllah anda boleh ikhtiar dengan Vivix Shaklee, kite kene berusaha semampu mungkin, kuasa penyembuhan tetap milik Allah jua.

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan