Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri

Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri
Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri
Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri | Sejak amalkan minum ESP Shaklee rasa kulit makin cantik berseri. Suka tengok kulit sendiri.

Parut makin hilang dan kulit makin CERAH. Selama ni susah sangat nak hilangkan parut ni tapi sekarang dah hilang.

Kami sebagai seller pun sangat lah tumpang happy bila dapat feedback macam ni tau.
Especially bila dapat ucapan ‘terima kasih’ daripada customer kerana bantu mereka atasi masalah kulit mereka.

Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri
Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri

Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri
Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri

Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri
Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri

Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri
Testimoni ESP Shaklee : Parut Makin Pudar Dan Kulit Cantik Berseri
Perbezaan ESP dengan soya lain?
πŸ’– Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)
πŸ’– mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan
πŸ’– Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’– 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’– Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’– Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’– Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

Nak dapatkan produk Shaklee?

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen