Kisah yang baru kini bermula....

Assalamualaikum.

Seperti tajuk yang tertera, kisah yang baru kini bermula. Mungkin ada yang sedia maklum, dulu aku aktif di blog Dunia Kepunyaan Nazra tapi sekarang blog tu dah ditinggalkan sepi tak terurus sejak 16 Ogos 2010 lagi. Memang lama gila kan. Sangat lama. Huhuhu.

Tapi untuk kesekian kalinya, entah mai daripada mana, semalam tetiba rasa nak kembali berblogging. Haish. Padahal dah ramai beribu-riban orang ada blog, aku ni pulak baru nak merangkak-rangkak semula berblogging.

Kena cari 'tunjuk ajar ku sifu' semula la selepas peristiwa yang lama, sifu dah takda, uhuk nampak gayanya. Hehehehe. Selamat tinggal jua untuk Dunia Kepunyaan Nazra yang berentri sebanyak 1k itu. Haish. Patah tumbuh hilang berganti, selamat berblog kembali untuk diri sendiri!!!

Kini saya aktif dalam mempromosikan supplemen atau vitamin untuk kesihatan dan kecantikan kita. Sesibuk manapun kita dalam bekerja, kesihatan dan kecantikan haruslah dititikberatkan. Jaga diri kita sebelum kita jaga tepi kain orang. Erk?

Dapatkan produk Shaklee


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catatan Terbaru
Previous
This is the last post.

0 comments:

Catat Ulasan