Saya menyokong fully BF!

Assalamualaikum.


Saya yakin setiap ibu yang ada semestinya menyokong sepenuhnya pemberian susu ibu kepada anak-anak mereka, demikian juga dengan saya *nada penuh semangat* hehe.

Saya tau sebagai seorang ibu yang bekerja, status saya bekerja tak seharusnya dijadikan alasan untuk tidak memberikan susu ibu buat anak-anak. Sebab tu lah saya ambil pelbagai alternatif dan yang paling terkini, pembelian produk set 3M Shaklee daripada akak Siti Nor Khaironisha kat blog nya http://www.whiteymommy.com/2012/03/shakleeset-penyusuan-susu-ibu.html. Memang harapan setiap para ibu nak yang terbaik untuk anak-anaknya dan inilah salah satu kaedah yang saya ambil.

Harapnya lepas ni susu badan akan bertambah untuk si Kembar Aisya ni. Tak sanggup lagi tengok susu badan yang lepas dipam cuma dapat 1oz atau pun 2 oz saja.

Nak dapatkan produk Shaklee?


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


0 comments:

Catat Komen