Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO

Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO
Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO

Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO | Face yoga secara ringkasnya adalah urutan muka yang membantu untuk kurangkan kedutan muka, rehatkan otot di wajah dan bantu runcingkan wajah secara semulajadi.

Face yoga ni viral dikalangan pengedar Shaklee sejak Master Nana Macarona ada share di IG beliau.

Selepas Master Nana balik ke Malaysia dari trip Global Conference Shaklee di Amerika Syarikat, beliau kongsikan mengenai face yoga menggunakan face oil daripada kapsul GLA Complex Shaklee.

Master Nana buat face yoga guna guasha. Untuk yang takde guasha, sebenarnya kita boleh je buat face yoga guna urutan tangan.
Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO
Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO


Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO
Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO


Patut la muka Master Nana sentiasa berseri dan kulit tegang. Ada rahsia special rupanya. 

Urutan wajah teknik Yoga Face ni rupanya dapat membantu kulit lebih tegang, kelihatan muda, hilangkan double chin dan bentuk muka makin simetri 😍

Dan paling excited rupanya face oil yang Master Nana guna, hanyalah GLA Complex dari Shaklee! Tak perlu nak cari face oil luar dah. 

Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO
Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO


Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO
Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO


Rata-rata komen sebelum ni ingat GLA Complex hanya untuk makan je. Ramai risau nak makan GLA Complex sebab salah satu fungsinya untuk bantu beri kesuburan, takut termengandung pulak lah nanti! πŸ˜‚

Jadi lepas ni boleh la kita buat sendiri face yoga guna face oil GLA Complex Shaklee. Untung aih. 1 product boleh buat macam-macam kegunaan. 

Nak pula bulan ni kebetulan ada promo GLA, 1 botol RM55 je. Murah sangat!

Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO
Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO

Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO
Tips Face Yoga Urut Muka Guna GLA Complex Shaklee Minyak EPO


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee






Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan