Life Shake Elderberry Shaklee Dah Expired Boleh Makan Ke Tak

Life Shake Elderberry Shaklee Dah Expired Boleh Makan Ke Tak
Life Shake Elderberry Shaklee Dah Expired Boleh Makan Ke Tak

Life Shake Elderberry Shaklee Dah Expired Boleh Makan Ke Tak | Life Shake Elderberry Shaklee multivitamin dalam bentuk bancuhan air. Lengkap dengan 24 jenis multivitamin, serat, prebiotik & enzim, rendah indeks Glisemik.

Life Shake Elderberry Shaklee yang terkini baru masuk ke dalam stok Malaysia pada 1hb Ogos 2023 dan tarikh expired Life Shake Elderberry untuk stok ni ialah pada Julai 2024. Lama lagi kan?

Ada yang tertanya-tanya stok Life Shake Elderberry yang lama dulu dah expired boleh makan lagi ke tak?

Saya sertakan jawapan mengenai kualiti tempoh hayat simpanan produk daripada Shaklee Global.

Ia menjadi rujukan buat semua ahli dan pelanggan.

Menurut bacaan, stabiliti produk boleh bertahan selama 3 tahun.

Sila rujuk Shelf Life Letter daripada Shaklee Global di bawah.

Life Shake Elderberry Shaklee Dah Expired Boleh Makan Ke Tak
Life Shake Elderberry Shaklee Dah Expired Boleh Makan Ke TakDapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan