Testimoni Pengalaman Omega Guard Shaklee Masalah Kolesterol

Testimoni Pengalaman Omega Guard Shaklee Masalah Kolesterol
Testimoni Pengalaman Omega Guard Shaklee Masalah Kolesterol

Testimoni Pengalaman Omega Guard Shaklee Masalah Kolesterol | Doktor terus tanya saya memang tak makan lemak dan minyak ke sebab bacaan kolesterol cantik sangat. Doktor review result blood test medical check up semalam.

Actually Nunu and husband buat medical checkup 2 hari lepas, niat tu mula mula sebab memang nk check jugak risau sbb umur dh 30an ni kan.
Jadi paling cuak fo courselah bab gula and kolestrol πŸ˜‚

Gula tu takut diabetic sebab mak nunu memang ada diabetic tapi kategori pre diabetic la. Tak la yang teruk.
Jadi risau jugak jika genetik ke apa dan memandangkan Nunu pun tak pantang apa-apa 😊

Kolestrol pulak sebab saya tau saya kuat makan macam mana πŸ˜…
Bayangkan tak pernah diet sebelum ni. Jadi memang jenis akan makan semua and makan banyakk. Tak adanya portion portion kecik ke πŸ˜…
Lagi berlemak lagi suka. Part lemak daging tu lagi kegemaran.
Makanan pulak lagi berminyak lagi sedap kan πŸ˜†
Nak nak baru habis raya haji haritu kan. 



Alhamdulillah doktor review semua result cantik
✅ Hb okay
✅ Fungsi hati cantik
✅ Buah pinggang okay
✅ Asid urik okay
✅ Result HB1ac untuk diabetis okay
✅ Untuk kolsterol lemak tepu pn elok bacaan 0.5 je



Siap doktor tanya soalan tu, “puan memang tak makan lemak dan minyak ke? Resulk puan elok”

Nunu jawab je. 
Saya memang amek supplemen Omega-3

Doktor siap cakap, bagus kalau macam tu.
Whatever you takes meaning sangat bagus untuk awak.

Nunu patut berterima kasih sungguh-sungguh kat Omega Guard Shaklee.
Sebab Omega Guard ni bagus untuk kawal kolestrol dan gula dalam badan jugak.



Omega Guard juga bantu bakar segala lemak lemak tepu and lemak lemak makanan yang kita amek tu 😍

Macam Nunu amek ni ikut pakej , pakej basic tapi banyak jugak yang test.
Harga tak smpai rm70 pun. Penting jugak korang consult jugak dengan doktor, jangan semata g wat test je and ada result je.



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan