Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash
Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash | Shaklee ada buat perasmian ResV-Vivix party di branch Shaklee minggu lepas dan minggu ni. Antara air yang ada ialah air premium Vivix iaitu Soda Splash Vivix.

Ramai yang komen lepas je minum Soda Splash Vivix Shaklee ni, rasa segar mata. Bukan mata je segar tau, sel sel dalam badan pun segar sama sebab Vivix bantu Repair and Rejuvenate Cell. 

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash
Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash

Sel badan kita pun nak kena repair jugak, lagi lah hari hari sekarang kita berdepan dengan radikal bebas everywhere everytime. Jangan wonder dr mana datang sakit, kalau cell badan pun kita tak pernah usaha untuk protect repair and rejuvenate. 

Ha pernah tak? Tak tahu cara? Vivix kan je, kaya dengan polifenol, tak de kat tempat lain tau.

Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash

Mungkin la kan ada yang dah bosan nak telan terus Vivix Shaklee tu. Jadi apa kata kita cuba resepi Soda Splash Vivix Shaklee ni.

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash
Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash
Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash
Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash
Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash


Nak sediakan Soda Splash Vivix Shaklee ni pun mudah je. Yang penting, badan dapat nutrisi yang diperlukan.

Sebut pasal Vivix je mesti benda pertama sekali terlintas dalam kepala;
✅ ๐— ๐˜‚๐˜€๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฒ๐˜€

Anggur ni tak ada dekat Malaysia. Hanya boleh didapati dekat sebahagian negara Eropah sahaja & harga dia sangat-sangat la mahal

Rupa dia - lebih besar dari size anggur biasa & kulit dia sangat tebal & crunchy. Bahagian kulit dia nilah yg kaya dgn anti-oksida.

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash
Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash


Nak tahu macam mana 2 item ni boleh kawal atau turunkan berat badan? 
1️⃣ Dalam Muscadine Grapes ada satu polifenol yg dikenali sebagai Resveratrol
2️⃣ Resveratrol ni la yang berfungsi untuk boost muscle kita punya ability untuk absorb the glucose & fat from food
3️⃣ Bila muscle ni sedut segala lemak jahat yg masuk, kebarangkalian utk berlakunya blockage adalah lebih rendah.

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash
Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash


Bulan ni promosi ResV-Vivix dengan EzyPay Instalment Plan, bayaran menggunakan kad kredit Maybank 0% selama 6 bulan ansuran.

Hanya perlu bayar RM130.95 sebulan untuk dapatkan manfaat kesihatan yang luar biasa dengan khasiat polifenol dan resveratrol dalam ResV dan Vivix.

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash
Pengalaman Cara Minum Vivix Shaklee Resepi Soda Splash



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan