Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee | Life Shake Elderberry Shaklee ialah minuman yang lengkap, kaya dengan protein, kalsium, serat, prebiotik, vitamin dan mineral serta ekstrak Elderberry.

Elderberry kaya dengan antioksidan, digunakan secara tradisional untuk melegakan simptom demam dan selsema, mempercepatkan penyembuhan, mengurangkan demam dan selsema yang berpanjangan dan sifat anti-viral untuk meningkatkan daya tahan.

Khasiat Elderberry Life Shake Shaklee

✔ Membekalkan 20 gram protein soya ultra-tulen, bukan GMO bagi setiap hidangan termasuk campuran biji chia organik dan biji labu organik
✔ Rendah indeks glisemik yang menampilkan inovatif pemanis baharu, Reb M untuk membantu mengekalkan paras gula darah yang sihat dan memberikan rasa kenyang lebih lama.
✔ Prebiotik daripada campuran bijirin dan enzim pencernaan untuk pencernaan yang lebih baik dan meningkatkan penyerapan protein.
✔ Dikuasakan oleh Leucine untuk mengekal dan membina otot, membakar lemak dan menyokong metabolisme.
✔ Tanpa lemak trans dan bebas kandungan tenusu.

Life Shake Elderberry Shaklee juga mengandungi nutrien lain untuk kesihatan pencernaan bagi meningkatkan sistem perlindungan tubuh

πŸ‘‰ Protein - membantu membina antibodi
πŸ‘‰ Prebiotik - menyokong "bakteria baik" untuk pencernaan yang sihat
πŸ‘‰ Enzim pencernaan - untuk penyerapan protein dan penghadaman
πŸ‘‰ Serat - mengawal pergerakan usus untuk penghadaman yang lebih sihat

Cara Makan Life Shake Elderberry Shaklee

2 scoop Life Shake Elderberry membekalkan hidangan berkhasiat, snek yang sihat, tenaga sebelum dan selepas bersenam, perlindungan dan kesihatan pencernaan, pengurusan berat badan yang sihat serta tenaga dan rasa kenyang yang lebih lama.

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee


Antara resepi Life Shake Elderberry yang boleh dicuba ialah

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee


Jika anda sedang minum ESP, boleh campur ESP dengan Life Shake Eldeberry ni juga ye

Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee

Jom lihat apa kata pengguna yang telah menikmati Life Shake Elderberry

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee


Harga Life Shake Elderberry Shaklee

Promosi November 2021 kali ni, anda hanya perlu bayar harga setong Life Shake Elderberry RM 165.00 sahaja
Automatik terus dapat percuma postage dan percuma membership

Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee
Khasiat Testimoni Cara Makan Harga Life Shake Elderberry Shaklee


Anda dah tak perlu bayar postage dan yuran keahlian Shaklee. Semuanya ditanggung percuma oleh Shaklee

Daftar terus di laman web Shaklee dan terus beli Life Shake Elderberry di bawah

Daftar ahli dan terus beli Life Shake Elderberry


Jika anda ada sebarang pertanyaan dan kekeliruan, hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

3 ulasan:

  1. sedap ni elderberry

    BalasPadam
  2. Best kan elderberry ni? Sy pun consume ni..mmg lama kenyangnya

    BalasPadam
  3. Macam sedap je elderberry ni. Banyak juga khasiatnya.

    BalasPadam