Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee

Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee
Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee

Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee | Bacaan kolesterol tinggi merupakan antara faktor risiko kepada pembuluh darah tersumbat yang dapat mengakibatkan penyakit jantung kronik serta serangan strok.

Kolesterol secara semulajadi telah dihasilkan oleh tubuh yang berasal dari organ hati yang menyumbangkan kolesterol hingga 80% dan 20% lainnya berasal dari sumber makanan dan minuman yang diambil setiap hari.

Tanda-tanda seseorang mengalami kolesterol tinggi ialah sering berasa kebas-kebas pada kaki, timbul bintik-bintik putih(biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher, mudah letih, penat dan cepat mengantuk, sering berasa sakit kepala, kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit, senak dada sebelah kiri.

Jom baca perkongsian salah seorang pengamal minyak ikan omega-3 Omega Guard Shaklee untuk masalah bacaan kolesterol tinggi.

BACAAN KOLESTROL TURUN DARI 7.76 KE 2.9 DALAM MASA 2 BULAN!! 😍😍

Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee
Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee


3 tahun makan Shaklee, rasanya ni Shaklee effect paling best pernah fatin dapat!

Sebelum ni tak pernah makan pun Omega Guard Shaklee. Beli pun untuk kuatkan pertahanan badan anak-anak.

Asbab start makan omega fish oil ni sebab jerawat and ekziema naik tak henti henti.

Masa tu bukan risau pasal kolestrol tinggi tapi lebih concern muka jerawat πŸ˜…

Sebab tu beli Omega Guard Shaklee! Padahal kolestrol ni lagi bahaya, boleh jadi pembunuh senyap!

Sebenarnya fatin dah alert ada kolestrol tinggi sejak dari zaman anak dara. Abah dan nenek pun penghidap penyakit ni, seolah-olah benda tu biasa dlm family πŸ˜…

Alhamdulillah berbaloi sangat pelaburan beli dan makan Omega Guard Shaklee untuk kesihatan ni ❤️

Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee
Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee


Jangan ingat orang kurus takkan terkena penyakit ni tau.

Kalau family ada history lagilah kena check.

Jadi fatin sarankan kalau mak ayah korang atau korang sendiri ada high cholesterol, jom cuba ikhtiar dengan Omega Guard Shaklee.

Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee
Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee


Omega Guard Shaklee adalah supplemen minyak ikan yang dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semula jadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

Omega Guard Shaklee melindungi jantung kerana ia membekalkan asid lemak omega 3 berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

Satu hidangan Omega Guard dapat membekalkan 905 mg asid asid lemak omega-3 EPA dan DHA.

Omega Guard Shaklee mengandungi rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain2 lagi. Fungsi EPA adalah menyihatkan jantung dan sendi manakala DHA penting untuk perkembangan dan fungsi-fungsi otak.

Dapatkan Omega Guard Shaklee dengan harga ahli dan nikmati potongan diskaun harga ahli. Pastikan anda daftar ahli Shaklee dulu ye

Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee
Bacaan Kolesterol Turun 2 Bulan Makan Omega Guard Shaklee


Jika anda mempunyai sebarang persoalan mengenai produk atau keahlian Shaklee, 
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan