SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI


SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 24 February 2020 sehingga 11.59 malam 24 March 2020. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 4 pemenang bertuah dicari.

Syarat-syaratnya :

  1. Follow blog Ombak Bergigi dan Follow Instagram @ombakbergigi
  2. Buat entri bertajuk SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI
  3. Sila jawab soalan ini dan ianya WAJIB "Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  5. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen
  6. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 24 March 2020.
  7. Pemilihan pemenang akan berpandukan En.Random.org atau terpulang kepada OM jika tiba-tiba rajin nak pilih secara manual.

HADIAH HAPPY GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI

Hadiah akan diberikan bagi 4 orang peserta bertuah. Walau bagaimanapun jika penyertaan melebihi 50 orang, Om akan tambah hadiah lagi.

1) HADIAH KE-1 X 2 ORANG PESERTA

2) HADIAH KE-2 X 2 ORANG PESERTA
GIVEAWAY TAMAT PADA 24 MARCH 2020.

"Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"

Sepanjang Januari 2020, banyak perkara yang menceriakan. Anak ketiga dah masuk belajar di Pasti, alhamdulillah bila balik banyak lah dia ceritakan pasal aktiviti dia kat sekolah. Saya tadah telinga ja dengar, haha.

Bulan Januari 2020 juga ceria kerana saya dapat jemputan ke program business leader national conference Shaklee. Alhamdulillah. dah selamat pi dan dan balik dah daripada program tu bulan lepas. hehe


Jika anda berminat ingin mendapatkan produk Shaklee,
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

10 ulasan:

  1. Suka nak baca apa yang menarik berlaku dalam bulan Januari.

    BalasPadam
  2. Moga direzekian untuk Umi ya.

    BalasPadam
  3. Mudah2an ada rezekinya nanti

    BalasPadam
  4. Semoga berjaya... :)

    BalasPadam
  5. goodluck..

    saya join juga..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Singgah dari GA yang sama :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    BalasPadam