Wanted : A New Blog List for March-July 2020

Wanted : A New Blog List for March-July 2020
Wanted : A New Blog List for March-July 2020 | Blogger bernama Anis ada buat segmen untuk bloglist beliau jadi untuk memeriahkan jaringan blogwalking, jom join.

1. Do follow my blog πŸ’»
2. *update* I cancel this requirement because lazy enough to fix my Fb button hehe
3. Create a post with a title of "Wanted: A New Blog List for March-July 2020" together with the banner.
4. Backlink the banner to this post's URL link.
5. Tell me about your favourite food in the post! I would love to know about it. (also optional)
6. Publish it and leave the URL link to your post under the comment section. πŸ“«

The last date to enter this segment is on the 28th of February 2020. Thank you in advance for joining!

Favourite food Umi semestinya lah laksa kedah. Dah nama nya pun Umi ni orang Kedah kan.

Selalunya lepas makan laksa, orang akan complaint lah resdung, sakit badan, kembang urat semua tu kan. Jadi penyelesaiannya lepas makan laksa ni, wajiblah amek set Detox Shaklee. Hehe

Fungsi Set Detox Shaklee adalah untuk membantu melancarkan proses pembuangan toksin berlebihan yang terkumpul dalam badan agar masalah-masalah berbangkit akibat dari kesan toksin berkumpul dapat diselesaikan.

Vivix
Minuman botani lazat ini mengandungi resveratrol dan polifenol yang membantu untuk melancarkan fungsi tubuh bermula dari peringkat sel.

Peppermint Ginger Plus
Membantu melegakan sistem penghadaman dan mengeluarkan angin dalam badan. Sangat sesuai bagi mereka yang rajin ada masalah kembung perut, gastrik dan angin dalam badan.

Alfalfa Complex
Gelaran terkenal bagi tumbuhan alfalfa ialah gudang nutrien membekalkan pelbagai nutrien dan mineral bagi membantu proses utama dalam mengeluarkan toksin dari dalam badan.

Herb-Lax
Membantu melegakan sembelit dan menyokong pergerakan usus. Usus lebih sihat.

DTX Complex
Khas bagi kesihatan hati. Ia merangsang dan menyokong ke ara fungsi hati yang merupakan organ penting dalam kerja-kerja buang dan detox toksin keluar dari badan kita.

Ok jadi korang wajib juga join segmen ni okay?


Jika korang berminat ingin mendapatkan produk Shaklee,
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

4 ulasan:

  1. selamat bersegment !

    BalasPadam
  2. laksa memang sedap! btw, thank you so much sudi join my segment :)

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen. done follow here and i just cooked laksa a few day ago.

    BalasPadam
  4. Singgah follow dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog saya juga :D
    https://officialnasa28.blogspot.com

    BalasPadam