Testimoni Youth Skincare Shaklee Selamat Untuk Ibu Mengandung

Testimoni Youth Skincare Shaklee Selamat Untuk Ibu Mengandung
Testimoni Youth Skincare Shaklee Selamat Untuk Ibu Mengandung
Testimoni Youth Skincare Shaklee Selamat Untuk Ibu Mengandung | Produk skin care untuk ibu hamil yang selamat dan berkesan dengan pencuci muka dan pelembap muka.

Kelebihan Skincare Youth Shaklee.

1 : 100% daripada tumbuhan
Youth skincare dihasilkan 100% dari tumbuhan. bermaksud skincare ini langsung tiada bahan dari haiwan.

2 : Tiada bahan kimia berbahaya
Ada lebih dari 2500 bahan kimia yang bahaya pada kulit, yang boleh menyebabkan pelbagai masalah kesihatan / penyakit termasuk kanser. Shaklee pastikan tiada satu pun bahan kimia berbahaya ada dalam Youth Skincare ini. 100% bebas paraben.

Shaklee ambil masa 8 tahun untuk mengkaji dan menguji formulasi 100% NATURAL untuk menghasilkan SKINCARE YOUTH SHAKLEE ini.

3 : Keselamatan dibuktikan melalui kajian.
Banyak jenama Skincare claim Produk Skincare mereka adalah selamat dan organik.
Tapi Shaklee bukan cakap atau claim kosong. Shaklee buktikan Produk Skincare Youth Shaklee ni betul-betul selamat melalui kajian selama 8 tahun.

4 : 100% berkesan, dibuktikan melalui kajian.
Shaklee jalankan kajian SKIN AGE INDEX untuk mengkaji keberkesanan Produk Youth Shaklee ni, bukan sekadar tanya feedback tau. Shaklee bawa sample kajian seramai 100 orang masuk lab untuk test SKIN AGE INDEX.

5 : Hasil Kepakaran dan Pengalaman 103 Tahun
Skincare Shaklee Youth ni dihasilkan oleh Shaklee yang dah berpengalaman 103 tahun dalam dunia kesihatan. Skincare Shaklee Youth ni adalah NUTRIENT-DENSED Skincare iaitu Skincare yang padat dengan nutrisi.

6 : Berkerja di 3 lapisan kulit
Produk Youth Shaklee Skincare ni berkerja di 3 lapisan penting kulit. Produk Skincare lain berkerja di 2 lapisan saja.

7 : Bahan Aktif ada dalam semua Produk.
Kalau Produk Skincare lain, bahan aktif hanya ada dalam serum atau produk yang paling mahal dalam regiment tu. Tapi dalam Shaklee, bahan aktif YOUTH COMPLEX ada dalam SEMUA PRODUK DALAM SKINCARE YOUTH SHAKLEE. Maksudnya, inshaAllah mennggunakann Youth Skincare yang Starter Pack pun boleh dapat kesan yang amazing.

8 : Kajian Dijalankan ke atas manusia, bukan haiwan.
Shaklee jalankan kajian ke atas 100 wanita dari pelbagai peringkat umur untuk produce Youth Shaklee ni. Takde langsung melibatkan haiwan, malah takde langsung bahan haiwan dalam skincare ni.

9 : Kesan Kebaikan Kelihatan Seawal 7 Hari
Produk YOUTH Skincare Shaklee ni dah dapat kumpul sangat banyak testimoni pengguna yang terdiri dari pelbagai lapisan umur, semua mendapat kesan positif. Membuktikan Produk Youth Skincare Shaklee ni memang berkesan 100%.

Seperti pengguna Youth Skincare kat bawah ni.


Berminat untuk dapatkan Youth Skincare Shaklee yang selamat untuk ibu mengandung ni?
Boleh terus hubungi kami.


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

 Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

1 ulasan: