Planner 2020 Giveaway by Messarah

 Planner 2020 Giveaway by Messarah

Jom pakat join giveaway ni. Best sebab boleh dapat planner 2020. Tu yang Umi nak join sangat sebab mana tau boleh dapat planner 2020 secara free kan. Dah takyah beli dah planner 2020 la. Hehe

Selamat hari lahir juga untuk Messarah pada 27hb Disember nanti 😍

Kalau korang nak join, boleh tekan gambar di atas 😎

Jika korang nak dapatkan produk Shaklee, boleh hubungi Umi di Whatsapp


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

14 ulasan: