Bacaan Kolesterol Turun


PECAH JUA 'TUKUN' KOLESTEROL MAK YANG DEGIL πŸ˜‚

Mak Ain kolesterol tinggi, tak pernah bawah 6. Rajin exercise, makan pun agak jaga, ada amalkan Omega & Phytocol berbulan2 lamanya (compliant, hari2 ambil). Tapi reading cholesterol still 6 lebih. Macam tak bergerak ja bacaan tu!

Last skali, last month 12/1/17, bacaan cholesterol mak makin naik, jadi 6.89, LDL 4.1, TGL 1.89 (dua2 kolesterol jahat tinggi!). Ain geram! Rasa nak start ja ubat kolesterol. Tapi mak kalau boleh nak ikhtiar lagi.

Ain suggest mak detox. Follow meal plan paling rileks ja untuk percubaan & amalkan Vivix (suplemen detox paling powerful). Ain buat jadual makan untuk mak untuk seminggu. Ain discuss dengan mak, mak boleh follow tak. Sebab kalau plan yang mak tak boleh follow, tak nak la camtu kan. Hmm. Mak bagus sangat. Sebab mak compliant. Ada beberapa kali ja cheat sebab jamuan ofis & pergi kursus. Ini kita tutup mata hehehe πŸ™ˆ

11/3/17, setelah 2 bulan, inilah bacaan yang paling menggembirakan mak sampai mak menangis kesyukuran. Tengah suap cucu2 makan pun boleh menangis terharu. πŸ˜‚

Cholesterol 5.88
LDL 3.6
TGL 1.41
Semua reading jahat2 TURUN!

Kolesterol mak akhirnya cecah angka 5!

Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Turunnya kolesterol, bererti, turunnya risiko penyakit2 kardiovaskular yang berbahaya dan boleh mengancam nyawa.

Terus mak nak continue makan macam sekarang. 😊

Lagi satu, berat mak yang tak pernah berganjak tu, turun 3kg lepas seminggu detox. Actually, mak bukan kategori gemuk pun. Ideal weight je. Tak expect pun nak lose weight. Tapi, terpaksa terima bonus weight loss. Hehehe... 😁

Mak sihat, Ain mestilah happy.

Sapa tak sayang mak ooiiii... 😊

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

1 ulasan:

  1. Seronoknya baca kisah akak. Saya pun ambil vivix jugak. Untuk prevention, almaklum la keturunan saya ada penyakit kencing manis, darah tinggi, masalah jantung dan asthma. Bukan itu je, menambahkan tenaga jugak.

    BalasPadam