Tawaran Harga Vivix Jimat Dah Nak Habis !


5 HARI LAGI TAWARAN HARGA VIVIX JIMAT AKAN HABIS !!!

Nervous nya promo Vivix dah nak habis.
Thanks Vivix sebab promo bulan ni dan banyak membantu orang untuk dapat kesihatan yang lebih baik.

Stok untuk parents dah settle.
Stok sendiri pun dah jugak.
Vivix lovers nak jimat berganda ?

KENA CEPAT SEBELUM HARGA JIMAT HABIS !!!

Ada 2 pilihan nk beli Vivix

1. Vivix sahaja
harga pasaran RM 475

2. Vivix dan keahlian (RM 80)
Pembelian botol kedua Vivix, boleh beli dengan harga AHLI
Jimat sehingga RM 200.00

Saya paling rekomen pilihan no 2 πŸ‘
Untung dapat jadi ahli dan beli Vivix pada harga murah

Berbaloi

Kalau nak, boleh daftar terus di SINI

Belilah pada harga ahli
Lebih jimat dan berbaloi πŸ‘

Bulan ni tambah lagi penjimatan
Dengan beli 2 botol Vivix dapat extra 5% diskaun
dan juga advantage ahli ni dapat lagi 5% extra bonus next month!

Sebab tu saya kata berbaloi jadi ahli kan. Ramai dah join. Awak seterusnya

Jom daftar di SINI

Saya bantu konsultansi anda sepanjang masa. InshaAllah







Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan