Atlet Luar Negara Ambil Shaklee Untuk Olympic Games Rio 2016


ATLET OLIMPIK INI PERCAYA KEPADA SHAKLEE.


Ini adalah sebahagian dari atlit-atlit olimpik yang akan beraksi di RIO 2016 dan juga Olimpik musim sejuk.

Mereka mengambil Shaklee bukan sebab ditaja oleh Shaklee, mereka mengambilnya keranan yakin akan keberkesanan produk Shaklee untuk meningkatkan prestasi mereka dan menjaga kesihatan mereka.

Ini menunjukkan produk Shaklee tiada dadah terlarang dan semua produk yang diambil adalah sama dengan yang dimakan oleh kita.

Di mana anda nak daptkan produk kesihatan yang begitu ramai diambil oleh atlit olimpik secara sukarela, hanya di SHAKLEE.

Adakah anda nak merbahayakan kesihatan anda dengan produk yang tidak menjalani kajian dan R&D?

SHAKLEE telah dibuktikan keberkesanannya melalui kajian sains bukan melalui testimoni, anda makan konsisten anda rasa perubahannya.

Jangan percaya pada testimoni, percaya kepada kajian sains.


Sumber : http://athletes.shaklee.com/

Beberapa Penjelajah Bertaraf Dunia dan atlet terhebat juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. Ia membuktikan bahawa kami komited dalam menyediakan produk yang benar-benar berkesan. Atlet terhebat, ahli sukan Olimpik dan pengembara dunia mengakui kehebatan suplemen Shaklee dalam memberi tenaga dan membantu mereka memperolehi pencapaian luarbiasa.

Pencapaian fizikal yang terhebat hasil pengambilan produk Shaklee ditonjolkan dalam projek Daeadelus pada 1987, yang merupakan penerbangan manusia paling jauh merentasi Laut Aegean. Ia melibatkan usaha getir seorang lelaki yang nekad mengayuh basikal untuk menghasilkan kuasa bagi menghidupkan kipas dan terbang merentasi 72 batu.

Bagi menjayakan usaha ini, kami telah berganding bahu dengan Universiti MIT dan mencipta formula yang boleh dimanfaatkan oleh atlet ini untuk memperoleh tenaga yang berterusan. Produk ini, yang dinamakan Shaklee Performance®, boleh didapati pada hari ini dan menjadi sebahagian daripada rangkaian produk sukan kami.
Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI,

Hubungi saya
Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
Instagram : shaklee.pengedar.sah
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan