Ikhtiar HAMIL dengan VIVIX


Allahuakbar, lepas je nana post mengenai VIVIX UNTUK KUATKAN RAHIM tadi, habis nana kena serbu dek customer yang nak ikhtiar dengan Vivix untuk dapat anak.

Supplemen untuk KUATKAN RAHIM, cadangan antaranya VIVIX, ESP protein soya, VITALEA & B-COMPLEX.

Mengapa?

Vivix ni bagi nana sangat terbaik untuk apa-apa jua masalah.. Vivix membantu membetulkan DNA dan SEL sekaligus memperbaiki kerosakan pada organ badan.. Bila organ sihat, InshaAllah mudah nak conceive.. Dan organ persenyawaan termasuk sekali lah.. Bila OVARI sihat, akan hasilkan telur yang berkualiti.. Hormon pun cantik je.. Bila rahim sihat, InshaAllah mudah nak conceive dan once conceive rahim akan kuat untuk pegang baby..

ESP protein soya pula bagi nana sangat penting untuk menguatkan otot rahim supaya kukuh 'memegang' andai terjadinya persenyawaan..

Sementara VITALEA & BCOMPLEX pula mengandungi folic acid Yang umum ketahui sangat bagus untuk menguatkan rahim serta bantu mengelakkan kecacatan pada janin once dah tersenyawa nanti..
So buat anda yang sedang TTC, tetapi pernah alami KEGUGURAN.. Trust me, anda kemungkinan besar tiada masalah kesuburan.. Anda subur.. Cuma mungkin rahim yang tidak kuat memegang baby..

Salah satunya customer yang ini..

Katanya, beliau dah 3 tahun berkahwin dan pernah sekali keguguran.. Dan sekarang nak cuba Vivix pula untuk ikhtiar dapat anak..

Moga dipermudahkan customer ini untuk mendapat zuriat.. Aminnnn

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen