Buah Pinggang Pulih Asbab Vivix Shaklee



BUAH PINGGANG SUAMI ROSAK KENA DIALISIS, ASBAB VIVIX KINI DAH PULIH.

2bulan lalu ada seorang isteri membelikan sebotol vivix dan phytocol buat suaminya yang menderita sakit buah pinggang dan kolestrol tinggi

Katanya suami selalu sakit pinggang sangat-sangat.. Keputusan air kencing menunjukkan CREATININE URINE sebanyak 24,566 umol yakni satu tahap yang amat tinggi dan perlu jalani rawatan dialisis 😓

Kolestrol pun 6.2 - borderline sedangkan normal tak boleh lebih 5.2

Selepas sebulan, beliau repeat lagi sebotol vivix.. Katanya suami dah kurang sakit pinggang 😊
Hari ni setelah 2 bulan beliau amalkan vivix & phytocol, beliau datang mencari saya untuk share keputusan terkini buah pinggang

Subhanallah walhamdulillah allahuakbar !

Result darah menunjukkan kidney failure tak ada ! Bacaan creatinine cuma 102.5 umol sahaja, boleh dikatakan paras normal dah!

Suami kakak ni dah tak payah dialisis lagi ! Kolestrol pun asal 6.2 turun kepada 5.96

Walaupun kolestrol masih belum normal, tapi ada penurunan 😍 insyaAllah kalau konsisten consume vivix dan phytocol, buah pinggang dan kolestrol pasti akan terus normal dan sihat 👍👍

Malam ni kakak tu repeat oder sebotol lagi vivix buat suami tercinta. Besar pengorbanan si isteri, langsung tak kisahkan soal duit asalkan suaminya terus kekal sihat dan cergas 💪

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan