Luka Czer Cepat Kecut dan Pudar

Best! Luka Czer kecut pudar

Sejak saya konsisten ESP dan Vitamin C, keloid czer saya semakin mengecut. Ini perubahan paling besar dari saya sejak konsisten dua benda ne. Saya memang tak sangka keloid czer yang selama ne orang cakap tak bole hilang melainkan dengan surgery dan suntikan bole kecut dan pudar hanya dengan konsisten ESp & Vitamin C. Selama ne asyik fokus mau kulit cantik dan putih. Rupanya yang tersembunyi lagi ohsem effect!


Nak dapatkan produk Shaklee?


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan