Promosi Shaklee Januari 2022 Harga Ahli Vivix dan Testimoni

Promosi Shaklee Januari 2022 Harga Ahli Vivix dan Testimoni
Promosi Shaklee Januari 2022 Harga Ahli Vivix dan Testimoni

Promosi Shaklee Januari 2022 Harga Ahli Vivix dan Testimoni | Bulan Januari 2022 kalini Shaklee buat promosi Vivix dengan harga ahli pembelian 2 botol Vivix diskaun 5% dan beli 6 botol Vivix dapat free 1 botol Vivix.

Vivix Shaklee dihasilkan oleh campuran botanik Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Gabungan istimewa Vivix Shaklee berasaskan daripada Anggur Muscadine.

Anggur Muscadine
Mengandungi ciri antioksidan yang sangat hebat dan tinggi dengan asid elagik dan ellagitannin, polifenol yang dikenali ramai.

Elderberi Eropah
Mengandungi polifenol aktif seperti antosianin yang menawarkan ciri antioksidan, anti-keradangan dan antivirus.

Lobak Ungu
Mengandungi polifenol seperti antosianin dan lutein dengan ciri antioksidan yang hebat.

Knotweed Jepun
Mengandungi polifenol utama dipanggil resveratrol.

Promosi Shaklee Januari 2022 Harga Ahli Vivix dan Testimoni
Promosi Shaklee Januari 2022 Harga Ahli Vivix dan Testimoni


Polifenol adalah bahan semulajadi yang boleh ditemui dalam buah-buahan, beri dan sayur-sayuran.

Kajian santifik menunjukkan bahawa amalan diet yang kaya dengan polifenol tumbuhan, bagi jangka masa panjang memberikan perlindungan terhadap risiko kanser, penyakit kardiovaskular, penyakit kencing manis, osteoporosis dan penyakit neurodegeneratif.

Kulit Sihat
Melindungi kulit dari kerosakan oleh sinaran ultraviolet (UV) dan serangan radikal bebas, meningkatkan penghasilan kolagen dan mengurangkan garis halus serta kedutan.

Peredaran Darah Yang Sihat
Mengurangkan keradangan kronik, yang menjadi punca utama penyakit jantung, serta menurunkan tekanan darah dan tahap kolesterol LDL (jahat) dan meningkatkan tahap kolesterol HDL (baik).

Tahap Gula Darah Yang Sihat
Menurunkan tahap gula darah semasa berpuasa, meningkatkan toleransi glukosa dan meningkatkan kepekaan insulin.

Menyokong Detoks Yang Berkesan
Meningkatkan kesihatan hati dengan mengawal stress dalaman badan, mengurangkan kemerahan dan pembengkakan, dan mengurangkan kematian sel pada hati dan menyerupai kesan positif berpuasa atau diet rendah kalori, yang boleh membantu menurunkan berat badan.

Fungsi Otak Yang Sihat
Pengambilan jus anggur setiap hari selama 12 minggu meningkatkan memori orang dewasa yang mengalami masalah mental ringan.
Pengambilan polifenol setiap hari secara konsisten meningkatkan aliran darah ke otak, meningkatkan ingatan dan daya tumpuan.

Meningkatkan Tenaga dan Kekuatan Otot
Mempercepatkan penghasilan mitokondria, penjana utama tenaga badan anda. Ia juga meningkatkan jisim otot dan penghasilan semula otot dikalangan individu yang berusia, terutamanya apabila diamalkan bersama dengan senaman.

Perkembangan Sel Yang Sihat
Polifenol adalah salah satu daripada sebatian untuk mengurangkan risiko kanser kerana ia dipercayai menghalang pertumbuhan dan perkembangan pelbagai sel-sel kanser.

Memelihara dan Menyokong Kesihatan Sendi
Mengelakkan penipisan dan meningkatkan penghasilan tulang rawan dan kolagen pada sendi.

Promosi Shaklee Januari 2022

Promosi Shaklee Januari 2022 Harga Ahli Vivix dan Testimoni

Promosi Shaklee Januari 2022 Harga Ahli Vivix dan TestimoniTestimoni Vivix Shaklee

Promosi Shaklee Januari 2022 Harga Ahli Vivix dan TestimoniJika anda ingin mendapatkan produk Shaklee, boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan