Giveaway by Blog Tangan Gebu

Assalamualaikum. Sempena dengan Birthday Month author Blog Tangan Gebu, dia nak bagi hadiah kepada beberapa orang follower dan pembaca yang setia. Banyak hadiah khas untuk disediakan tau!

Blog Tangan Gebu Giveaway
          Untuk menyertai contest ni, anda mestilah ada BLOG dan akaun Instagram. Syaratnya senang je;
  1. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway by Blog Tangan Gebu" (jangan lupa masukkan link http://tangangebu27.blogspot.com)
  2. Tulis ayat ringkas/perenggan kenapa anda join giveaway ni dan copy paste gambar pertama dalam post ini.
  3. Baca salah satu artikel dalam blog ini dan tinggalkan komen.
  4. Follow Blog Tangan Gebu, Instagram (@ms_lan27 atau cari tangangebu27) dan subscribe blog (contoh dalam gambar untuk subscribe blog). https://www.instagram.com/ms_lan27/
  5. Lepas dah siap semuanya, boleh tinggalkan link blog post di bahagian komen post tu.

Umi join giveaway ni sebab nak tambah lagi jaringan blogger yang sedia ada. Jadi dapat lah jumpa lebih ramai blogger lain di seluruh Malaysia ni. Hadiah yang disediakan dalam giveaway ni pun best-best juga tau. Jom la join

Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee, 
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

12 ulasan: