January Giveaway by Awesome Dreamer

January Giveaway by Awesome Dreamer

 January Giveaway by awesome dreamer

Syarat-syarat nak join giveaway ni

1. Follow blog Awesome Dreamer. No worries, nanti akan difollowback, insya Allah.

2. Follow instagram ni >Tee.Ordinary<

Kalau dah follow 2 steps di atas tu, baru boleh proceed ke next steps.

 1. Buat new post dengan tajuk; "January Giveaway by Awesome Dreamer"

2. Selitkan sekali banner di atas tu dengan linkkan dekat post ni.

Okay dah siap! Mudah je kan?

So apa tunggu lagi, jom la join beramai ramai :)

Jika ingin dapatkan produk Shaklee,
boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

10 ulasan:

  1. banyaknya umi join GA untuk tahun 2020.. all the best moga ada rezeki

    BalasPadam
  2. Good luck.. datang segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    BalasPadam
  3. best of luck yaa ! jalan bw dari ga sama !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    BalasPadam
  4. terima kasih sudi join :)
    all the best <3

    BalasPadam
  5. good luck kak umi!

    BalasPadam
  6. good luck kak umi! :)

    BalasPadam