Bacaan Kolesterol 6.0


Nak cerita dulu tu adalah dalam 2 tahun lepas. Masa tu lepas je saya tau bacaan kolesterol lebih tinggi daripada zon selamat dan ditambah dengan sindiran Doktor kepada saya,

"Badan awak ni besar sangat dr sepatutnya. Awak kena turunkan berat tu"

Kata-kata ini menjadi inspirasi untuk saya Fight jadi Kurus. Setelah menjalani program kurus dan Detox Shaklee. Alhamdulillah, kini saya berjaya kawal tahap kolestrol sihat.

Bacaan maintain bawah 5.2.bacaan dalam gambar tu masa program #ShakleeCares 6 Mei 2017

Namun ini bukanlah lesen untuk saya makan sesuka hati tapi inilah ikhtiar saya dalam menjaga nikmat kesihatan dan protection terbaik saya amik untuk maintain semestinya VIVIX!
Setiap titisan Vivix berharga menjadi pelindung pada sel sekaligus menyahkan kolestrol yang nk menempel

Bonus lain yang saya dapat selain kolestrol sihat adalah kesihatan kulit yang makin gebu licin, tenaga dan kecergasan semakin baik.

Berbaloi kan Vivix
Alhamdulillah saya pun jadikan Vivix supplemen harian buat ibu ayah dan keluarga saya

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri atau dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda? Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen